- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
Rendszer>médiatár>Videók>és ott látni kellene a külső HDD-t.
ha megvan akkor ott klikk és kiválasztod Pl: Filmek mappák és ok, majd megadod hogy Filmek a scrapper beállítása és ok majd keresés.
Ha nem megy küldök képes összefoglalót lépésről lépésre de ott hálózati mappák vannak de az csak a tallózási résznél érdekes.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát ha ott a hdd akkor válaszd ki.kliik rá
Pedig leírtam az útvonalat
fogaskerékkel kezd.
ment privi[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tanisz
senior tag
Jogos, ahogy utánaolvasgattam én is utólag láttam, bár ez a veszély addig nem fenyeget, amíg nem lesz TV csere.
A másik (A95X Max TV Box) eszközről van valami infód esetleg, hogy az milyen, érdemes-e gondolkodni benne
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Beni2360
félisten
A kiegészítök közt keresd meg és vedd ki a pipát előle és állitsd be a TMDB-t
Az információ filmeléréseknél meg azt jelőld be és ha ott is a port.hu vedd ott is ki a pipát. az már évek óta nem üzemel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Nem használok magyar megnevezéseket, tehát:
NCIS (2003)/Season_1/NCIS.S01E02 Ilyenek a sorozatok elnevezései (évszám pl. fontos), 100%-os találattal működik, NCIS pont nincs, így nem tudom, hogy azzal mi a szitu.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Én meg leírtam, hogy nálam milyen formátumban 100%-os a találat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Minden sorozat címe után legyen ott az évszám mappa esetében "Sorozat cím (évszám)", továbbra is azt írom, hogy a mappák neve se legyen magyar, angolul legyen, pl. "Season_1". A magyar és egyéb nyelvű megnevezésekkel az lesz a gond, hogy esetleg nem kezeli megfelelően az ékezeteket, nem egyszer, nem kétszer vagy háromszor volt rá példa. Legyen angol és kész.
-
blakey
titán
Magnum - 01E01E02 1980 ?- ez így nem jó.
Magnum.P.I. (1980)/Magnum.P.I.S01E01.mkvAz adott oldalakon nézd meg, hogy pontosan mi a neve a filmnek (IMDB, TMDB) vagy a sorozatnak (TVDB), nem megfelelő név esetén nem lesz találat.
-
junkpod
veterán
-
blakey
titán
Ha dupla részes akkor igen, elvileg jó. megnézem, hogy nálam van-e duplarészes anyag és ha igen akkor hogyan van elnevezve.
-
Beni2360
félisten
A médiatárban - videók - a megosztott mappán menügomb és ott tartalom változtatása -és ott a beállítások.
-
Beni2360
félisten
Igen ugyan ott ahol jártál a Vidiók alatt van Médiatár importálása, exportálása. Mehet NAS-ra.HDD-re is amit állandóan használsz és be van dugva.
Nálam inkább sorozatoknál fordul elő az epizódoknál az angol nyelv. Még mindig nincs valami ott jól beállítva.
A sorozat beállítás a nehezebb. Na meg az átnevezés is lényegeges. Volt ahol 1 órát szívtam mire rájöttem, hogy csupa nagybetűvel volt fent a TMDB-nél és azért nem találta meg.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
A linkelt oldalon a film ismertető magyarul van? Mert ha nem akkor miért vársz magyar leírást. A friss angol nyelvű filmeknél ahol esetleg van házi felirat ott ne nagyon várj magyar leírást. De a regelsz az oldalra akkor te is fel töltheted a magad adatbázisát magyar nyelvű leírással,stb és akkor már más is eléri azt a lehetőséget.
Írd ide egy ilyen film címét.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Akkor passzolom mivel nálam is a 2 guns OK.
Csak valami beállítás hibádzik de hol?
Beállítás után lefrissítetted? Csak egy tipp.
Milyen skint használsz? Talán az eredetivel kellene próbálkozni és aztán ha kész váltani.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Én a másikat használom. TMDb. De ha avval is beszkennelteted elképzelhető, hogy 2x lesz meg minden film. Ha zavar akkor törölni kel a beolvasott mappát a média tárból a vincsiről NEM és egy újat csinálni. Közben egy újra indítást csinálni és ellenőrizni, hogy eltűnt-e a VIDEÓ-k közül minden, ha nem akkor egy tisztítással kell eltüntetni.
Az Universal Media Scarper miatt van angol ismertetőd talán.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Ti hogyan oldjátok meg pl. 2 hdd tartalmát a kodi-n? - NAS-al.
Ha leveszem az egyiket, akkor ott van a másik tartalma. - igen, ott van ha beolvastatod a tartalmát. De pont ez a célod, hogy ha megint csatlakoztatod az eszközt akkor újra tudod nézni a tartalmakat, ha állandóan cserélgeted a lemezeket akkor semmi értelme a borítóknak, csak simán fájlkezelőből indítsd a filmeket.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
Ha a meghajtókon levő mappákat beolvastattad akkor a ki lehet őket cimkézni és akkor azt a cimkét nyitod meg amelyik HDD be van dugva és ott nem látni a másik meghajtón levő filmeket. Ez is egy megoldás szvsz.
-
Beni2360
félisten
Majd Du. csinálok egy videó bemutatót egyszerűbb mint magyarázni és később is lehet hogy valakinek majd kell.
Ha válaszolsz akkor ott a felső sorban a dátum előtt a "Válasz " gomb. Így értesítést is kapok, hogy nekem jött valami válasz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Mobilon is van válaszadási lehetőség. De nem számít.
Na megcsináltam a videót KODI cimkézés. Ha valami még nem tiszta akkor kérdezhetsz priviben is.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oszy
veterán
Tegnap este letöröltem az egész kodi-t. Leszedtem a tv-hez való verziót gépen, feltelepítettem és ugyanúgy nem indul el! :/
Mi a fene történhetett a tv-vel?
Azért a netről szedtem le, mert az áruházban nekem béta verziót ír. Lehet régen jelentkeztem ilyesmire.A tv-t restartoltam is áramtalanítással és menüből is.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Beni2360
félisten
A Philips ügyfélszolgálat nem tud erről felvilágosítást adni?
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
Tegnap volt telepítve elsőnek,új a készülék!
Ha rá kattintasz az évadra megnyilik?
Mert laptopon lehet lentebb menni é ott vannak az epizódok,de itt azt se engedi!
Vagy ha filmeket listáz műfaj szerint ott se lehet lefele görgetni vele!
Pénzt nem adtam érte csak ki akartam próbálni a HBO-t,mert a tv nem tudja!Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
Nekem se próba!
Telón laptopon,haver Lg tv-jén megy csak ezen a boxon nem,ami az övé!
A Philipsem Saphis azért dugtam rá de nem tudok rájönni mi a gond,filmeket el tudok inditani,csak sorozatokat nem!
Azért kérdeztem van-e vkinek pont ez a tipus!Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Nem ARC kérdése hanem a CEC-é. A CE rendszernél Beállításokban ha jól emlékszem -bemenet - perifáriák alatt ki kell kapcsolni a CEC-t.
Ui: Bocs Android alatt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Na ez már egy kicsit mely víz de nem olyan nehéz csak oda kell figyelni. A V fejezet foglalkozik evvel én meg is csináltam magamnak, kép 1, kép 2 az 1-nél a videó mappák 2-nél a sori mappák külön külön megosztását látod.
egyébként érdemes átolvasni és ezt is.
V. LEJÁTSZÓLISTÁK KÉSZÍTÉSE ÉS KATEGÓRIÁK SZERKESZTÉSEBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát amint a két képen is látni videóknál és sorozatoknál is megcsináltam. És ott fent klikkelve azok jelennek csak meg ami abban a mappában vannak. A fenti listán az elhelyezkedést is lehet alakítani vagyis előre sorolni és a nem kívánt címkéket kivenni.
-
Beni2360
félisten
Nagyon türelmesen mert bele lehet gabalyodni és nem müxik, akkor az egész elérést törölni és elölről kezdeni. Ennél a boxnál amit linkeltem megcsináltam amikor rajta volt még 2 HDD 4 mappával és már sugó nélkül is ment. Most átköltözött a ZIDOO-ra a 2 HDD és még az X96-nem csináltam meg az új eléréseket. A zidoo-n alapból ott a + jel a hozzá adási lehetőség nem kell hó kúsz pókot csinálni.
-
Beni2360
félisten
Hát a sorozatoknál 3 lehetőség vagyis +-ba letöltési adon van. Eredetileg a felsőt használtam de az utóbbi időben elrontották e 3.5.5-t demár kint van a 7 végű. A középső is nagyon ajánlott de van amit csak az alsó talál meg.
A Vidóknál meg marad a kézi sallang törlés mint a videómban is látod. De ez a sorozatoknál is fen áll.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Ebbe már csak holnap De tudok esetleg segíteni.
Ott tallózni kell nem beírni[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
A fórumokon olvasottak szerint a VLC nagyon nem ajánlott lejátszó Android alatt. Igazából winre az igazi.
-
blakey
titán
movieshark repoból telepíthető, ahogy az rtlmost is.
-
blakey
titán
Filmhez vagy sorozathoz? Melyik kiegészítőről van szó? Nem árt ha van írási jogosultsága az eszköznek az adott helyre.
-
Beni2360
félisten
Az Opensubtitléhez regelni kell a honlapon és a boxon beírni a kiegészítő beállításában.
-
Beni2360
félisten
A kiegészítőknél keresőbe írd be a Super Subtitles töltsd le és azt állítsd be első keresésnek.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ehhez, zöld Code gombra klikkelsz majd Download as ZIP, Kodiban meg Kiegészítők/Telepítés zip fájlból.
#4094 Beni2360
Nem másik letöltőról írok hanem egy másik opensubtitles kiegészítőről aminek saját API-kulcsa van és nem kötelező bejelentkezni, de azt is lehet, a letöltéshez, kereséshez. Super Subtitles sorozatokhoz jó, filmekhez nem.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest