Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Nyugodt szívvel ajánlani tudom mindenkinek morceaux kollégát. Pontos, gyors, és megbízható.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
AirBooms
addikt
nándika - nagy piros pötty neki! Tuningos procit vettem tőle, s minden állítása igaznak bizonyult. Remekül megy a cucc, s nagyon kedvezően tudtunk megegyezni - még az én korábbi procimat is beszámolta!
Ezúton is köszi! -
stigma
addikt
Ősember - Piros pöttyöt neki.gyors , megbízható eladó hihetetlen árakkal és hihetetlen termékekkel.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
SimonMágus
senior tag
Piros pöttyöt kérek:
csip
ShadowLord
G.I.JOE
fórumtársaknak,
és egy feketét ide:
panboy. -
Hammon Serra
senior tag
Pöttyöt xtom-nak.
Le a kalappal a hozzáállásával.
SOkan példát vehetnének róla.
Jövök egy FDD-vel
Ha lelépek a ''kiemelt'' színről kapnak egy páran pöttyöket
[Szerkesztve]Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
Ősember
őstag
HarryDEC nagyon korrekt volt. szivességböl lehozott nekem 2 dvd irot is egészen erzsébetre a rambiznisz melett szoval csak ajánlani tudom
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Probiker
aktív tag
Piros pont greatchaos fórumtársnak.
Lapot vett tőlem, szó nélkül előre utalt, megbízhatóFord Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
Oczu
senior tag
Feketepont ''Lendry'' nevű komolytalan fórumozónak. Egy hétig tartogattam neki egy procit, aztán kijelentette, hogy neki nem is igazán kell. Eladástól estem el miatta.
-
poffsoft
veterán
animatrix11 : egyik leggyorsabban lezavart boltom volt vele, és korrekt is
[ Szerkesztve ]
-
Joces
Speeder
Korrekt üzletfelek.
Pozitív értékelés...mindekettőnek...Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
gabe_
őstag
Sperafico Korrekt üzlettárs.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
finest
addikt
Z2Zolinak nagy köszönet a szuper Infenion Ramokért!
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Joces
senior tag
moongoose-nak egy piros pötty, korrekt, előre utalta pontosan a pénzt, énmeg postáztam a videokarit
:)
-
Chaser
legenda
luci: korrekt, pontos, 2. bizniszen vagyunk túl, remélem a 3. is összejön
greatchaos: szintén korrekt, pontos, egy p4 félkonfigért bnőmmel karöltve duplán küldtük el az összeget a cuccért, és a + utalást visszaküldte további folyomány, nálam sajnos nem úgy működött a vas, ahogy az elvárható lenne, és megígérte, hogy visszaveszi, respect
Meg még sokan mások, pontatlan nickeket nem akarok írni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gban
veterán
fodi-nka piros pont, nem az első korrekt üzletkötés vele, volt már bolt mindkét irányban, mindig korrektül ment minden.
Postázást nem vállalok.
-
letix
senior tag
kirkri kollega!
Tobb kozos uzletunk utan, ugy erzem emlitest nyert ebbe a topikba!
udv
letixdon't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
őstag
Hammon Serra mester ismét bizonyított, piros pöttyöt neki!
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
MODERÁTOR
sikeres üzlet köttetett tozo63 és köztem tehát piros PONT jár neki
pontos volt (megint én késtem, de sz@r volt a forgalom, meg esett az eső és meghülyült a város...), korrekt volt, mi kell még?
egyébként meg egy csinos Logitech Z-5300-at vettem tőle, ami gyönyörűen muzsikálHarrrr!!!!
-
Muréna
őstag
ismét meg szeretném jutalmazni Ősember kollégát egy nagy-nagy piros pöttyel, előre utaltam, ő pedig küldte a ramocskákat
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Ősember
őstag
Muréna kap perosat, mert eddig még nem volt gond vele. mostani üzletnél sem
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
eastsider
nagyúr
smiti kollégánál vettem egy CM hyper TX2-t, minden rendben ment
-
subaruwrc
félisten
ŐSEMBERnek nagy pirospont mert előbb kijött a találka helyre
korrekt üzletember bátran ajánlom. -
Ősember
őstag
subaruwrc érdemel egy pirosat, mert még ebben az aljas idöben is lejött a ramokért
-
HarryDEC
tag
ŐSEMBER-t tudom bátran ajánlani mindenkinek. Nagyon korrekt, komromisszumkész. Még a telefonjaimat is elviselte .
Pirospont neki
[Szerkesztve]Korán keltem, hol az arany?
-
S.Feri
őstag
Ajánlom mindenkinek: dvdbackuper
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Pirospöttyöcske a gyorsaságért, korrekt hozzáállásért: Logaritmus
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
logaritmus
tag
S.Feri
Korrekt és megbízható eladó és egyben vásárló, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
[Szerkesztve] -
dvdbackuper
őstag
Nagy virtuális pirospont S.Feri-nek...nagyon korrekt és türelmes...
-
Muréna
őstag
Nyugdíjas kollégának is kiosztanék egy pirospöttyöt, előre utaltam a zsét, ő pedig küldte a cuccost
-
sitya
tag
Jópontok nálam utóbbi 2 hétben:
hoax korrekt,gyors.
HERR Z korrekt,gyors.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tzimash
őstag
Még egy szavazat Herr-Z-re! korrekt, segítőkész.
-
Ősember
őstag
rolko érdemel egy nagy jo pontot, mert annak ellenére, hogy csuszott a szállitás pár napot nem jelentett fel
-
Muréna
őstag
Osztok még egy piros pontot ritkamadár kollégának, előre utalt, én pedig küldtem az árút
-
rolko
őstag
Jó üzleti tapsztalat/tapasztalatok az alábbi tagokkal
Ősember
Mikádó
ImI87
S.Feri
Vigneau
Haart
laci06
LeC
Jubiii -
akaido
addikt
Két újonc tagunkkal kellemes volt üzletet kötni: Diteman, és gabesy007. Piros pötty nekik!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Diteman
csendes tag
Nekem is lenne egy megbízhato forásom iszonyu korekt szeméjesen vásároltam töle hozá is bizonyal fordulhatok ha találtok nála valami jó cucot.
akaidoAsus P5K PRO, Intel Core 2 Duo E7200, Kingszton 4Gb Ram,ASUS GT 440
-
gabesy007
csendes tag
Hy!
Akaidonak egy pirospontot! Nagyon jó a kártya amit vettem tőle.
Még1x köszönöm akaido!gabesy
-
dudi
senior tag
hello!
bővítem a listát még egy korrekt üzletemberrel: moongoose
Elég bizalmas voltam, egész megértő volt, posta is időben, hibátlanul, agyoncsomagolva érkezett meg.
Úgyhogy kap tőlem is egy virtuális pirospontot.Sounds like your fix is worse than your problem...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest