Aktív témák
-
pisti
őstag
Mikádóra 1 szavazat, gyorsan és olcsón tudtam tőle procit szerezni. Korrekt eladó.
-
Kaics
aktív tag
Moddingfan - pirospont. Köszönet az új Lenovo hátizsák-ért!
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Ahtalmas nagy pirospont Drang -nak, aki Kecskeméten lakik, és felhozta nekem Pestre az Aspire X-Qpack házamat! Köszönet érte, és hálás vagyok
Üdv.
Mákos7észtaCsak óvatosan, még nem kávéztam..
-
S.Feri
őstag
Mai plussz pontosaim:
Csákk
ficsimix
ViewsonicDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Sylar_
tag
mert megérdemlik:
Nigel
F_Zolee
Bici
Biga123
Rush888
NWA
BandiT, Gianni27 (mindketten másodjára ) -
Realradical
őstag
PH!megbízhatósági oldal[link] frissítve eddig a pontig!
[Szerkesztve]Things that try to look like things often do look more like things than things
-
tolts.hu
őstag
-NOKIA--nak 0 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Omega81
senior tag
c7p.bubu- val sikeres, sima üzletet kötöttem, vásárlóként.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Khaal
őstag
Eddigi üzleti partnereim:
Printszkrín
Ra3
atuci
lkadar
Gianni27
_Warrior_
Szabi2121
föccer
kelzsoca
peterkeT
inhuman82
Ygg
Kormi76
Csanád
YouCanCANON
Akikkel már többször is üzleteltem:
vlaci79
sonar
maxtreme01
Talán nem hagytam ki senkit sem -
vazimódó
senior tag
Tody56:Kollégával siker üzletet kötöttünk. Pénzt előre utaltam én meg küldtem neki egy Q6600 procit. Igazán korrekt fórumtárs.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Rica
senior tag
Sziasztok! Összeállt az új 939-es konfigom. Nagyon korrekt áron és minőségben vettem:
San Diego 3700 + Schenker88-tól,
FSP 400 PNF iPonéktól,
A-DATA Vitesta 566 2*512 HERR Z közvetítésével,
AC Freezer Pro 64 az újpesti Számítógépshop-ból
Sose vegyetek semmit postán, úgy hogy nem ismeritek személyesen az eladót!!https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Simi121
aktív tag
Sose vegyetek semmit postán, úgy hogy nem ismeritek személyesen az eladót!!
ne haragudj, de azért ez a kijelentés egy kicsit nem korrekt , számtalan cuccot vettem már postán és nincs negativ tapasztalatom. Nem ismerem a részleteket, de ha személyesen adja át akkor nem lehet gubanc? és még véletlenül sem a tagot védem akiről szó van, mert nem ismerem. Sory, nem akartalak megsérteni, csak védeni azokat akik tiszeségesen üzletelnek postán ''kersztül'' isSimi
-
old gray
addikt
joeid : futáron keresztül rendeltem egy 22''-os crt. A futár akivel küldte szétzúzta, a káva szétesett ill. betört. Korrektül és gyorsan intézte a cserét, nem kellett semmit ráfizetnem a cserére, u.olyan terméket kaptam és mindezt profi módon bonyolította.
Szóval ez egy referencia garis ügyintézés volt!Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Reac^
őstag
Finwe kollégának egy nagy pirospont!
Egy nap úgy gondolta hogy posta helyett inkább leautózik pestről fehérvárig egy pár memória vízhűtőblokkért.1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Csákk
senior tag
S.Feri-nek tessék adni digitális pirosponot mert nagyon korrekt teccett lenni
csomagolás , megbízhatóság , gyorsaság és kössz a halálosztót^^
-
Simi121
aktív tag
Egy pirospont Rick4 -nek, korrekt volt és gyors
Simi
-
vazimódó
senior tag
GreatGodzi: fórumtárssal sikeres üzleten vagyunk túl. Igazán korrekt,gyors üzletmenet volt. Mindenkinek nyugodtan merem ajánlani. Nagy nagy köszönet ezúton is.
[link]"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Racecam
nagyúr
Még egy privát üzenet bemásolása és ban jön!
Akármilyen probléma van, egymást privátban MSN-en, email-ben anyázhatjátok, ahhoz semmi közöm, de itt a PH!-n nem! Itt elvárjuk, hogy kulturált hangnemben beszéljétek meg a sérelmeiteket. Vagy ha ez nem megy, akkor ne itt beszéljétek meg!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ploteus
aktív tag
Üdv!
Teszla_ nevü usernek elutaltam 1500Ft-ot egy pár videókártyáért:
[link]
Soha nem jött meg, a pénzt pedig nem hajlandó visszaadni.
Átutalási bizonylat:
[link]
Illetőkonkrétan az üzletről:
/Moderálva. Most szóltam, nem? - Race/
Senki ne vásároljon tőle, mert pitiáner szinten űzi, és átveri az embert! Garanciát vállal, de pénzt nem ad vissza!˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
ploteus
aktív tag
S.Feri: Korrekt eladó, pár napot csúsztam a csere termék feladással, de teljesen lojálisan kezelte a helyzetet!
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
jani71
tag
Egy-egy mezei pirospötty:
-Sensei kollegának(alaplapot vettem tőle-korrekt kiszolgálást kaptam )
-GreatGodzi kollegának(2 procit vettem tőle,szintén korrekt kiszolgálást kaptam )....Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....
-
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest