Aktív témák
-
Borosz
őstag
Nagy piros pont wwhy-nak!!!
Megbízható, korrekt. -
hossszú
őstag
Egy nagy pirospont akoska07nek és Gianninak.
Mind a ketten nagyon pontosak és korrektek voltak
[Szerkesztve]„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
S.Feri
őstag
Pirospontok: Franky007 és Macka
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
orkester
őstag
dunc -nak adnék egy jó pontot.
[Szerkesztve]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
roPHka
senior tag
Poffsoft-nak köszönet a múltheti utalásért, és a türelméért.
A megbeszélt árut ugyan egy kicsit késve, de postára adtam a mai nap délutánján. -
Csipisz
tag
Egy nagy PIROS PONT-ot S.Feri-nek. Jók az árai, gyors és korrekt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]XCapitol
-
Macka
veterán
Tudjátok,hogy mekkora pirospont és elismerés jár S.Ferinek?? GIGAHATALMAS!!!!!
-
old gray
addikt
Akivel öröm volt bizniszelni:
S.Feri
Külön köszönet Oly-nak és szjoci-nak, akik ismét önzetlenül segítettek alkatrészek célba juttatásában.Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
batmab
senior tag
pirospont jár reaper05-nek is...ujonc létére postai biznisz utján remek ram érkezett....(utánvéttel ráadásul..)
további sok sikeres bizniszt..2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Gallac
senior tag
frizso májsztrónak is pirospötty jár korrekt és gyors volt
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Bordoi
őstag
Hatalmas piros pötty sanyixXx kollegának a kifogástalan áruért
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
aTom_DJ
tag
Pirospont Ősembernek, mert kíváló ramot vettem tőle olcsón, gyorsan. Kíváló üzletember!
-
[w]
őstag
hogy kivel érdemes?
nos, old gray-jel minden bizonnyal, mert nemcsak korrekt eladó, de még egy ph!uvar leszervezését is megoldotta annak érdekében, hogy az áru a lehető legközelebb jusson el hozzám, egymástól távoli lakhelyeink ellenére.
szjoci-nak azért jár külön köszönet, mert ő volt a ph!uvaros, remélem nem hagyta melegedni a söröket!cmdr PETER W. VOLKOV
-
addikt
Pirospaca nekik:
esyke & rup1u5There's a device that I've been using called a whoop.
-
hanka
tag
Pirospötty: Krissz22 -nek
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
Sylar_
tag
nagy pirospont Dragon1004 kollégának, aki rendkívül korrekt vevő, először is vette a fáradtságot és eljött a cuccért, másodszor a megbeszélt határidő előtt, már a vétel másnapján visszajelzett, hogy kipróbálta és megfelel neki, harmadszor nem sajnálta utóbbit telefonhívás formájában elkövetni, ami igazán dícséretes manapság
-
KrAt
veterán
Piros pont michelin kolegának, elhozta nekem az erősítőt, és tökéletesen megy
-
Bordoi
őstag
atuci újabb piros pont
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
djyuri
őstag
doug_hu A napokban vettem egy 2,5-ös celeront a gépembe ideinglenesen tőle.
Pontos volt és korrekt. Hibátlan a cucc.Köszi
Fefi Egy 2,5'' 3,5'' ide ata adapter átalakító közeleg felém póstán utánvétellel tőle.
ha minden jól megy a póstán is,akkor holnap meg is jön
Gyorsan reagált és úgy póstázta,ahogy én kértem -
atuci
őstag
Bordoi kollegának tartozom már 4 db piros ponttal, most szeretnék törleszteni, köszönöm.
Lassan én is elkészítem a listámat, egy kis türelmet. Hosszú, de 99,9 %-ban pozitívBasil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
Khaal
őstag
Újabb sikeres üzletelés utána dícséretek járnak:
ArNick
moongoose -
Vigneau
félisten
Ma újabb korrekt üzleten vagyunk túl nándika Barátommal. Minden elismerésem az Övé, még hozzánk is elhozta Urbi79 Barátom számára a kért cuccokat.
Remélem, hamarosan elégedett lesz Ő is - még épp javában rakja össze a gépét. Szép és mozgalmas éjszakája lesz...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
KrAt
veterán
Végignéztem a priviket, és találtam még jópár üzlettársat, hát álljon itt az ő nevük is
TommyGun
Loha
farkas 007
Az-X
hmhm
Rolci
Hemi 426/RT
Mindenkinek pirospont -
bcmodder
csendes tag
Zadia
korrekt üzletet bonyolítottunk, minden a megbeszéltek szerint történt!
részemről megbízható fórumtag! -
rtom
senior tag
+1 pirospont Oliverda
Bár én mint vevő nem ügyeskedtem (1 napot csúsztam az utalással, 1 hétig tartott mire beüzemeltem a cuccot), de Oli-ról csak jókat: az utalás megérkezésekor azonnal postázott és még tanácsokkal is ellátott. És jó áron árul! -
fero02
nagyúr
Pirospont Szabesz kollégának. Korrekt üzletfél, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
poffsoft
veterán
roPHka:
gyors,pontos,megbízható[ Szerkesztve ]
-
Whiskys
csendes tag
pirospont Ősembernek a gyors és pontos üzletelésért
[Szerkesztve] -
Warnen
tag
Köszönet Brekk-nek a korrekt üzletért!
Beteg? HÁEGYENEGY almát...
-
djyuri
őstag
200-300 privi üzikből visszamenőleg meglévő korrekt vevőimet felsorolnám
-időben utaltak és hibátlanul
Oliverda
WiZARD (náluk a pósta nem akar házhoz vinni )
Tody56 +kiváló tanácsokat tud adni
piroman láttam egyik nagyon korrekt üzletét és emellett kiváló üzletethez ajánlott engem ,amiből lett a dual P3-as gépem
zekm
sharKBITE
beers
Játékos
tzscske
wilkyx
Joces
BusyChild
Errtu11
G.I.JOE
Flashcash
GaBBoR
Sloan
Errtu11
xXxPongi
Vándorsólyom
fuzik
Gibkey
Vagyok
Stamford
qtrica
Biriboyka
Ragadozó
nah elfáradtam...köszönöm mindnek -
Realradical
őstag
PH!megbízhatósági oldal [link] frissítve eddig a pontig!
[Szerkesztve]Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Bordoi
őstag
Mega-giga piros pont stamper mesternek
-
Lt. Szabó
csendes tag
a hét embere: vepe a pénz amit küldött vga-m 3 napos próbája után minden gond nélkül megérkezett. remélem sokáig fogja szolgálni az a jó kari
-
Thrawn
félisten
Nagy HERR Z-nek!
Ismét hozta a formáját, a megbeszélt procival már másnap csengetett a postás Ajánlom bátran mindenkinek.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Játékos
addikt
Hali!
Ismételten öröm volt a PH!-n vásárolni sharKBITE jóvoltából. Tényleg korrekt emberke, ''futva'' ment a Postára, hogy másnap reggel ''pumpálhassam'' a vizet.
A csomagolás külön kiemelendő! Egy DDC nagyjából egy cipősdoboznyi szivacsban, papírban, bubis borítékban, stb...
Köszi, Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Ősember
őstag
Keldor papa korrekt elöreutalás
Mákos7észta jol idözitett üzlet
bunny21 gyors és nem tököl______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
éN79
addikt
rento megérdemel a részemről egy nagy-nagy pirospontot .
Messzemenőkig korrekt, gyors és mondhatni pontos, valamint adott szava még a más által ráígért többlet pénz ellenére is fontos volt neki, amit ezúton is újra köszönök!
Maximalási respect!
[Szerkesztve] -
stamper
csendes tag
Hopp, lemaradt, hogy Bordoi kolléga is szert tett legalább egy piros pötty re.
Köszönöm neki, örüljünk 1üt.
Jóéjt mindenkinek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
addikt
Jé, nekem is adott vki piros pontot, csak nem tudom ki, de kint vagyok az összesítésben!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Zadia
senior tag
gabesy007 VGA karit vettem tőle.Annyira korrekt eladó,hogy előbb elküldte a karit mint,hogy a pénzt megkapta volna.Hatalmas POZITÍV!!!!!!!!!!!
-
poffsoft
veterán
5teve :
Megvette a r9550-emet. Hurrá![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ősember-nek ismét egy jópont!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
wwenigma
Jómunkásember
Pirospontok:
tdktv1 [link] - mp3 lejátszó, gyors posta, szép csomagolás.
Osibaa [link] - AM2 keretet kapott tőlem, előre utaltSteam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tottiboy
tag
Hi!
pirospötty HERR Z kollégának!
Korrekt emberke!Dell Latitude D630
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs