- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
orkester
őstag
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Speed
addikt
Adnék egy PIROS pontot xray100 kollégának. Egy 8800 Sirocco készülékházat vettem tőle és maximálisan azt kaptam tőle amit vártam és amit megigért, gyorsan & pontosan
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
marcanka
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
DuplaZso
aktív tag
Chaser elvtárs már megint rossz fát tett a tűzre. Pénzt csikart ki tőlem, úgyhogy az ebben a topikban szokásos, nyílt színi pöttyözés kiróvását szeretném kérelmezni a tisztelt ítéletvégrehajtó bizottságtól.
Éljen a párt !
-
04ahgy
nagyúr
válasz marci12 #26191 üzenetére
marci12 is megérdemli a jópontot! Az általa hirdetésemre kínált VGA minden tekintetben hozta az általa elmondottakat, egyszerűen nem működött. Pont ilyet kerestem, a korrekt árért pedig köszönet neki. [link]
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Kinder
senior tag
Csiga8 -nak pirospont
Vett tőlem fényképezőt, ott volt, fizetett időben. -
PyroS
senior tag
Hello.
DaveJr-nak adnék egy piros pontot ezért a korrekt üzletért.
-
soulburn
tag
Én megintcsak frewa -nak adnék egy megbízhatósági
piros
pontot, mert a telefonba hagytam a memkarimat ami cseréltem...és épségben visszajuttatta postán... nem úgy mint mások...tisztelet a kivételnek[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Pirospontot adnék Murderer69nek ezért a bizniszért nagyon korrekt volt mindenféle szempontbol!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
baxi0409
csendes tag
Piros pont Kicsirics77-nek,a nagyon korrekt üzletvitelért.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Creexie
csendes tag
plusz egy piros pschio-nak :
http://kepfeltoltes.hu/090604/procc_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMindenki a maga szintjén nyomorog....
-
somé
őstag
T0rnad0-nak piros pont a gyors fényképező üzletért.
Tech-No-Logical World.
-
xray100
csendes tag
Speed nek is jár 1 piros, ezért:
http://hardverapro.hu/apro/8800_sirocco_gyari_fekete_haz_hasznalt/hsz_1-200.html[ Szerkesztve ]
Köszi,hogy benéztél! --mobiltelefon és tabletszerviz--
-
törölt tag
pirosat kérnék chooky -nak egy am2es hőcsöves rézbetétes szörnyetegért.
-
BaLee
addikt
Pirospont Cerebellum87 kollégának ezért az üzletért [link]. Korrekt, gyors. Sok hasonló partnert mindenkinek.
-
mariacchi
csendes tag
egy piros pötty harley kollegának a türelméért illetve a megbizhatóságáért
Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
-
zsolesz010
senior tag
Mr.Minyi Memória-üzlet. Érdeklődött, előre utalt, postáztam, megkapta, visszajelzett. Hamarosan egyben lesz a gépe, így végre használni is tudja. Megbízható vevő.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Kingmax 2x1GB DDR2 800MHz memóriákFlippy.hu Kábel-üzlet. Hatalmas összeg cserélt gazdát Házhoz jött, előtte telefonon tájékoztatott. Abszolút korrekt tag.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: IDE kábelt keres2xhun Vinyó-üzlet beszámítással. Vizsga miatt csúszott pár percet, de már szólt is azonnal telefonon. Másoknak is így kellene. Korrekt, szimpatikus tag.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 500GB Western Digital My Passport Essential Innen indult, de végül az utolsó dobozos változatot vitte el.Kérnék az uraknak 1-1 pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy ( vagy inkább több ) piros pontot BandiT-nak! A történet annyi röviden, hogy nála vásárolt merevlemez gariztatása miatt szeretném ezt kérni, mivel annyi mindent meg tett érte, hogy kevés ember cselekedte volna meg azokat a történtek után. Már ha kérhetek ez miatt pontot.
Mindenesetre egyet vegyetek tudomásul: BandiT-ot nyugodtan keressétek meg gariztatás ügyében a tőle vásárolt cuccoknál, szívesen segít és talál kompromisszumot!Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
2xhun
csendes tag
Pirospontot kérnék zsolesz010 - nek![link]
Korrekt gyors +++ , mindenknek bátran ajánlom.
Vásárolt árú:
http://hardverapro.hu/apro/500gb_western_digital_my_passport_essential_2/hsz_1-50.html[ Szerkesztve ]
-
dulifiO
aktív tag
Piros pont nordik kollégának a jó kis fülhallgatóért.
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
/>HaN</
tag
3 piros pontot osztanék ki:
-sussa kollégának tőle vettem msi 8600gt-t időben ott volt!
-gothic20 tőle egy scythe shuriken-t vettem,időben feladta és rendesen becsomagolta a hűtőt
-Bertalanfi kollégának kitől egy chieftec tápot vettem időben ott volt
-e három kollégával bátran üzletelhettek
üdv -
T0rnad0
addikt
somé fórumtársnak jár egy piros pont a gyors digigép üzletért
-
puttputt
őstag
Üdvözlet! Egy igazán jutányos üzletet sikerült lebonyolítani villámgyorsan és kényelmesen [Pettencs] kolegával. Jár neki a piros, az ebben a topikban fellelhető egyik vinyóért: [Üzlet-topik]
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Hammon Serra
senior tag
Pirospont SymbianOS fórumtársnak.Egy vga coolert vett tőlem.Mivel nem volt saját topikja linkelem ahova kitettem:Hammon Bazárja
Gond egy szál sem volt[ Módosította: philoxenia ]
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
félisten
Pirospont [Hammon Serra] kolegának az [Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800] biznisz miatt! Időbe, minden felszerelésével együtt a kezembe kaptam ezt a majd 1kilós fémtömeget!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sbazsi
veterán
macskajancsi -nak ezért
[ Szerkesztve ]
-
szeidlee
tag
válasz TazLeacher #26242 üzenetére
Egy pirosat én is dobnék jer1cho fórumtársnak a kiváló bizniszért
-
Flippy.hu
csendes tag
Szeretnék én is kérni egy piros pöttyöt zsolesz010 kollégának amiért ilyen gyorsan nyélbe tudtuk ütné a bizniszt
Köszönöm
Ezt szereztem tőle http://hardverapro.hu/apro/keresek_ide_kabelt/hsz_1-50.html
A linkelések még nem mennek,bocsi -
Nordik
őstag
Piros pont jár dulifiO fórumtársnak.
Korrekt vevő. Fülhallgatót üzleteltünk.[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
Pirospontot kérnék Csepy Kollégának [link]Korrekt gyors megbízható Bátran üzleteljetek vele.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
printf
csendes tag
egy nagy piros pottyot kérnék _L_ -nek a korrekt gyors uzletért!
A ROOT én vagyok!!!
Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá