- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
ktg3
őstag
nagyon nagy pirospont calibos nak a korrekt üzletért!
nameg a jó kis vga-ért! -
Lortech
addikt
válasz Krissz22 #1798 üzenetére
Talán sajnálod visszaadni, de ezzel többet nyersz, mintha megtartanád a procit (nem anyagilag természetesen).
Én is visszaadnám a helyedben, más kérdés, hogy a másik fél helyében meg nem kértem volna vissza.
Amikor engem hülyének néznek a becsületességem miatt, akkor mindig azt mondom, hogy nem csak az illető miatt teszem, akivel az elvárhatónál is becsületesebb voltam, hanem magam miatt is. (megintcsak nem anyagi értelemben)
szerk: Egyszóval percig se sajnáld.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
Stalker-2572
veterán
Akit nem ajánlok lista bővült: schenker88
All Black...
-
vazimódó
senior tag
Errtu11: Vizesblokkot csereberéltem vele. Mindketten egyszerre postáztuk egymásnak.Ráadásul ő futárral küldte nekem a blokkot. Mindketten jól jártunk. Igazán korrekt srác.Mindenkinek ajánlom figyelmébe.
[Szerkesztve]"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Krissz22
senior tag
válasz Sanyi2007 #1802 üzenetére
3sec alatt nem ég el egy a64.....a s478-as P4-nek, kellett vagy 15perc.
Amúgy megoldódott...azt írta, hogy gondolozott a dolgon és maradjon csak nálam (mondjuk így kevésbé esik jól az ajándék proci, mintha nem kérte volna vissza)....szerintem a tesóm Bartonját lecserélem akkor...
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Sziasztok!
Én Krissz22-t bátran ajánlom mindenkinek, korrekt arc, pár alkatrészt már elbizniszeltünk, gond nélkül, pontos volt, és még plussz köröket is megfutott.
Köszönet érte!
Press any key to continue ...
-
-
Remington
őstag
válasz Stalker-2572 #1804 üzenetére
mi a baj vele?
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
hossszú
őstag
Miért nem ajánlod?
Nekem is volt vele 2 üzletem de semmi probléma nem volt.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
God Vazzeg
veterán
Hali
Én bizniszeltem vele, de nem volt probléma Veled mi történt?
Üdv -
Mr.Skynet
senior tag
Egy megbízható embernek pirospont jár. MarcL akiben meg lehet bízni és amit vettem tőle vga kártáyt is hibátlanul működik köszönet neki
-
Quentin Ruby
senior tag
ez engem is érdekel...
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Oly
őstag
Ha már negatív a pozitív topikban, akkor indoklást tessék...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
LeC
addikt
mi a baj vele?
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
-
nagyúr
Ismét 2 pozitív élmény:
Speed(R)
Hammon Serra
mindkettőjüket csak ajánlani tudom!Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Calibos
addikt
Mert
-
éN79
addikt
csigi barátom már megint bizonyította a ''kétség sem fér hozzá'' elvet. Egyszerűen élmény vele üzletelni számomra, mindíg mindenki elégedett, a családom már el lesz halmozva a szerzeményekkel és közben még az én kis extra igényemet is megoldotta.
Ismét csak le a kalappal elötte! -
strike-force
őstag
akivel az elmúlt egy hónapban üzleteltem és nem bántam meg:
Bordoi (HP házak)
petakpa1 (amd lap+proc)
St1 (ram+vincsi)
Akheron (vga)R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Pigcop
csendes tag
Szervusztok!
éN79. Most néztem, hogy milyen figyelmes vagy és bekerültem a jó üzleti partneke körébe. Nagyon köszönöm, és a véleményem ezúton veled kapcsolatban is közzéteszem:
éN79 Gyors és korrekt, még betegszabdságról is hajlandó volt a postára menni, higy feladhassa nekem a csomagot. A rendelt termék pontosan megérkezett, alapos csomagolás. Tesztelés után, utalás.
Kérem, mindezt 3 nap alatt, postával együtt. Egyszóval én79 megbizható partner.Pigcop /i7-12700K 2,6@5,3 G Alphacool vízhűtés, Asus ROG Strix Z690-A Wifi D4, 64 G Kingstone 3200, Samsung Nvme 850 2T
-
Sanyi2007
aktív tag
_Oscar -egy házat vitt, nem nagy tétel, de ami lényegesebb, korrekt hozzáállás maximálisan!
''újonc'' létére sok ''öregebb'' tanulhatna töle.
Üdv
Sanyi -
kircso13
senior tag
Korrekt üzletemberek! Akiktől vettem, ill. vettek tőlem (személyes tali, ill. postai utánvétel)
- Speed(R)
- HERR Z
- fuzik
-Sentinel80
-kiafranc
-MasOyama
- iwu
-Ace Ventura
-Balu77
Csak +
[Szerkesztve]..,
-
Dudu67
tag
Sziaszok!
Egy korrekt ember---> Sanchy
Vettem tőle egy garis MSI lapot, ami betérdelt, bevittem kisker boltba, ott közölték, hogy hiányos a lap, kell hozzá az összes tartozék. Megkerestem Sanchy-t, aki megkereste a lap eredeti tulajdonosát, beszerezte és eljuttatta hozzám a hiányzó tartozékokat, pedig az eladástól számítva már több hónap eltelt.Gariztatás így sikeresen lezajlott.
Csak ajánlani tudom.Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
senior tag
szeretném megdicsérni
durkonorbi
fórumtársat.
Postán üzleteltünk, sajnos önhibáján kívül rosz lapokat küldött, és szó nélkül visszautalta a vételárat.
Korrekt, becsületes hozzáállás.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
old gray
addikt
Aktuális dühöngésem:
Nem konkrét személyről akarok írni (ezért az off), hanem arról, hogy az idióta, szavukat nem tartó újoncok úgy ellepték a piacot mint sáskák a zöldet. Meghirdetnek valamit, érdeklődök, úgy néz ki a dolog, hogy korrekt ajánlat, írok pár PÜ-t, hogy mindent letisztázzunk, erre a cél előtt felszívódnak. Még 1-2 PÜ, semmi reakció. Sok hülye gyerek. Ilyen szövegek:
''Szeva hova kellene bátya a posta
amugy átuutalod a pénzt a kártyámra és postázom neked ''
váááá ez aztán az színvonal, sok kunyhófejú tapló.Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
dojo70
csendes tag
Korrekt, gyors, pontos!
X@b3e
Bátran üzleteljetek vele! -
M0D
csendes tag
Miután megkeresetem, rögtön másnapra már találkozót beszéltünk meg, ahol átvettem a tápegységet. Hazavitem, és megkönyebbültem, mert kiválóan működött. Azóta elkezdett zizegni, de a régi tulajdonosa írta, hogy ez szokott lenni és általában természetes. Köszönöm az üzeletet mégegyszer, korrekt gyors megbízható eladó, jó modder, csak ajánlani tudom:
bzoley -
vazimódó
senior tag
A múltkor kihagytam két korrekt emberkét:
doktorúr
Karex
[Szerkesztve]"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
-zolee-
tag
Hali. Én is közölnék egy ''kis'' listát. Korrekt üzletfelek:
kismaja
jorgie
aeroxr
frizso
radamsky
[Szerkesztve]''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
poffsoft
veterán
Krissz22: Nem az első bizniccünk, de ismét 1000% .
Korrekt, házhoz jön!!!, és még dumálni is lehet vele!!![ Szerkesztve ]
-
Krissz22
senior tag
poffsoft -al bátran lehet üzletelni, teljesen megbízható!
-
tottiboy
tag
deedee kollégával volt egy üzletem a napokban és nagyon korrekt! igényes csomagolás, pontos, szavahihető! Korrekt eladó, ajánlom!
[Szerkesztve]Dell Latitude D630
-
kircso13
senior tag
korrekt ember!!!!!
Borokafa..,
-
nagyúr
Ismét 2 sikeres üzlet jött létre.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket:
Sanyi2007
tabrevÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Pff..bajban vagyok srácok
sid.: Rc211v kollega AGPs 6800GS kariját vettem/veszem meg, ő 31ért felrakta a hírdetést. Szétnéztem előtte boltokban, arra jutottam, hogy 36-37e Ftért lehet kapni az 512MBos verziókat, az övé gyárilag emelt órajelű, de 256MBos példány, ezt 35ért dobálgatják a vevőkhöz.
Namost mivel rendkívül lusta vok , arra a következtetésre jutottam, hogy inkább sid.: Rc211v kariját veszem meg 31ért és ebbe a 31be belefér majd az, hogy ő elpostázza nekem.
Felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük, hogy előre utalok neki 16ot, átvétel/kipróba után pedig 15öt. Őt zavarta ez a dolog, mondván nem érti, nem bízok benne vagy mi van?
Miután tisztázódott, hogy erről szó sincs és megegyeztünk, elküldte a számlaszámot, mára jött össze hogy utaljak neki. Erre délben kapom tőle az SMSt, hogy feladta a karit, de a posta kicsit drága lesz, 28xxFtot kell fizetnem ,így legyen az utalás csak 2x15.
Mondanom sem kell, felmerült bennem hogy simán lehordom, de nyugodt ember vagyok, szóval ez nem történt meg. Azzal zárult a beszélgetés, hogy ő 29et kér utalva.
De én ezt nem érzem fernek Így már 29+3+0.5(2 utalás költsége)=32.5kt adnék ki a kezemből egy használt kariért, ami újonnan 35k
Most kérdem én: az én hibám, hogy ő nem ajánlottan adta fel a karit, ami ~700Ft lett volna, hanem portós csomagként ~3kért Fa*zság, ha 28kt utalok neki összességében
Hiszen eredetileg 31k volt megbeszélve, ha ennél többet fizetek érte, az én zsebemből mászik ki a pénz, haver sem hülye, a végén azt gondolná, hogy nyerészkedek rajta és a nyakamonmarad a kari...
Szerintetek mit (mennyit..) tegyek
[Szerkesztve] -
Rive
veterán
Az adott szituban szerintem nyelj és fizess. Az, hogy nem tisztáztátok előre a postaköltség dolgait, legalább annyira a te hibád, mint a másik félé. Az eladó pedig már engedett a hiba miatt: most te jössz.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nyeljek..eleget nyeltem mások hülyeségét már..nem vagyok vörös
Idézek magamtól (priv): ''..postai úton tudnám átvenni, természetesen előre utalnék 16ot, majd átvétel/kipróbálás után 15öt...'' Ebbe egyezett bele, így egyeztünk meg.
Értem mit mondasz, csak az a baj, hogy ha én a saját hülyeségem okán szívok és azt beismerve lenyelem a dolgot, akkor más miért nem Sz*r ez így
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest