- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ra3
őstag
válasz Faresz1976 #35950 üzenetére
Szerencsére én se fizettem érte többet 😅
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Faresz1976
aktív tag
Azt vettem észre a nagy akciók után pár nappal sok termék árát leviszik az akciós árra 1-2 napig.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Ra3
őstag
válasz Faresz1976 #35953 üzenetére
Most nézem, nagy kamu volt ez a 41 dolláros ár amit hirdettek, rohadtul nem ment le annyira, 52-ig tudtam levinni kuponnal+coinnal, ez így 19ezer.
A Heimdallr frost monster a limited coin-os résznél is felárazódott 5 dollárral.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35956 üzenetére
Az újat. Bár az első verzióból is láttam több epizódot, de azokat többnyire németül . Szóval nem sokat értettem belőle gyerek fejjel. De a női Starbuck-on kicsit meglepődtem .
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
Reggel még a Cadisen C8226M ( GS hommage ) 25e volt, délutánra 29e lett. Ráadásul reggel fél9-kor már csak 1db volt belőle. Magyar Black Friday érzésem volt.....
-
Ra3
őstag
válasz Faresz1976 #35958 üzenetére
A panda is folyamatosan drágul a kosárban, már 57 dollár kuponnal
De sztem felesleges ezen fennakadni, figyelni kell aztán akkor megvenni mikor tényleg jó áron van.
Amúgy jó ez a C8225M is, eddig valahogy radar alatt volt nálam.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Alpachino
veterán
válasz Faresz1976 #35958 üzenetére
A PD BB58 V2 tegnap sikerült elcsípnem 25.00ft-ért (68 dollár), ma reggelre ő is már 31.000 lett
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
dzsi23
addikt
Egyikből sem láttam egy részt sem, de pótolom, ahogy az időm engedi.
Egyéb:
Egy eladó órára (aminek kellett a fémszíja egy másik órára) rendeltem már ilyen bőrszíjat, most rendeltem egyet fateromnak is, mert a Rios szíja megérett a cserére. -
mqm
senior tag
Na, mit hozott a késői nyuszi?!
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz baal-amiga #35963 üzenetére
-
zoarden
tag
válasz driv4r #35967 üzenetére
dzsi23
Nézési sorrendI want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #35847 üzenetére
Múltkor ezzel a hsz.-el ezemebe juttattad ezt a NATO szíjat, így most hétvégén fel is raktam rá.
Húsvét vasárnap így ez volt rajtam:
Amúgy elég jó a gyári bőr szíja is. Elsőre kemény, de pár nap alatt betörik, utána jó kenyelemes, de masszív is.szerk.:
Közben csavarhúzó update. [link][ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zoarden #35968 üzenetére
A "Battlestar Galactica: Razor" sem szabad kihagyni!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #35969 üzenetére
Nagyon komoly az a csavarhúzó szett, és jól is vetted, megnéztem, most már 28 ezer fölött van.
Ha ilyen ütemben nyírom ki az óráimat, lassan nekem is be kéne egyet újítani, bár a hozzáértést és a gyakorlatot nyilvánvalóan nem tudom pénzért megvenni. Most küldött az órás egy fotót a lefejezett 4000 forintos asztali óráról, javítással plusz szervizeléssel együtt már nem lesz annyira viccesen olcsó kis mulatság:/
-
dzsi23
addikt
driv4r & zoarden & Faresz1976:
Hű, mibe vágtam bele... indulok is a tékába, remélem, bent van a minisori!
Köszi a tippeket!bigmasterg #35969:
Kiváló kombó![ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Nekem is megjött.
-
mqm
senior tag
válasz Faresz1976 #35974 üzenetére
Profin hamisítanak ezek a kínaiak!
Tudom, tudom homage.. -
Faresz1976
aktív tag
-
mqm
senior tag
válasz Faresz1976 #35976 üzenetére
Én azt kaptam amit vártam. Szépen megvan csinálva az óra. Nem hozza mondjuk a Boldr szintet, de elnézem neki ennyiért.. Nem tudom milyen az eredeti Doxa, de szerintem nem is fogom megtudni.
Előbb lesz Mido ocean star tribute, vagy valami kevésbé felkapott órám..[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Alapjában véve elégedett vagyok. 2 fájó pontom van csak, az egyik a saját hibám mert ezt a színt választottam. A másik egy kis kidolgozottsági probléma. A lünetta süllyesztett, és a kiálló részek amik a szíj végén vannak a sarkainál nagyon hegyesek, de nagyon!
Ezennkívül teljesen rendben van. A szíj nagyon jó, a lünetta szintén. A tok hátulján a gravírozással is elégedett vagyok, az Addiesdive órámnál lehet vele bőrt "reszelni" (majdnem) .
A legnagyobb nyűgöm mégis a szín, lehet a pirosat kellett volna választanom.
Még az is megfordult a fejembe, hogy eladom....[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz Faresz1976 #35978 üzenetére
Modold meg. Én most erre a témára vagyok rákattanva. Össze is van már rakva az óra aliexpress virtuális terében.
Lehet kicsit beteg lesz, de elég fura ízlésem van órák téren
Dial:
-
Faresz1976
aktív tag
Sajnos nem vagyok egy modder fajta . Bár hamarosan érkezik a mutató leszedéshez/felrakáshoz a készlet, félek tőle . Előbb kipróbálom magam egy rossz órán aztán meglátom . A monstert ettől függetlenül nem piszkálom.
-
Digitalpimp
senior tag
Nagyon szép! A Monster nálam is bakancslistás, de egyelőre erős vagyok. Meg nem tudok a színek között dönteni. A sárga is bejön, meg a piros-bordó is. Na majd egyszer megálmodom.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
Ez a babakék sem rossz. Ink Nem egyszerű ez kéremszépen.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Digitalpimp #35981 üzenetére
Köszi!
Régóta tervbe volt nekem is a monster. Bár a Seestern Doxa ( by mqm ) volt a fő csapásirány az akcióban, de ez lett belőle .
Nem rossz a kék sem, de a piros... Azért az a 45e pénz kicsit kemény érte.
#35973mqm:
A tiéd is nagyon szép. Mit fentebb írtam ez volt nekem is a terv[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz Faresz1976 #35983 üzenetére
Kicsit élvezkedek benne aztán megy a levesbe, kíváncsi vagyok a sub300-ra is.
-
mqm
senior tag
válasz Faresz1976 #35985 üzenetére
Ha még narancs lenne .
-
zoarden
tag
-
driv4r
aktív tag
válasz zoarden #35988 üzenetére
Vicces, ezt nem tudtam, hogy egy Nixon Dork volt az alapja.
Még viccesebb, hogy nekem is van egy. Biztos nem véletlenül, hanem valami megérzés alapján tettem a sci-fi könyvek elé, az első képen Galaktikák (szigorúan a klasszik 1-60), a második képen már újabbak adják a hátteret.
Plusz a robot, az kis jóindulattal lehetne valami ős-Cylon is, a klasszik sorozatban még szögletesebbek voltak.
Amúgy nagyon béna óra, 2025 vagy 2032 elem kell bele, kb. két hét alatt el is használja a beszédszintetizátor nyomogatása.
-
driv4r
aktív tag
válasz driv4r #35989 üzenetére
Furcsul, egyre furcsul.
Van egy másik sci-fi sorozat, The Expanse, bár illik szeretni, de én pár rész után valamiért elkaszáltam.
Abban az egyik főszereplő, Miller nyomozó is ilyet visel, ebben a YT videóban említik, 4:10 környékén pedig még demonstrálnak pár Easter Egg funkciót is, csak hogy belekeverjek ide még valami aktuális utalást is húsvét körül.
[ Szerkesztve ]
-
zoarden
tag
válasz driv4r #35990 üzenetére
Sajnos Steven Strait alakítása James Holdenként sokat elvesz az élményből. Így az Expanse-ra akkor inkább ajánlanám a könyvsorozatot - második nekifutásra.
De egyébként döbbenet hogy Millernek applikálták..
PS: nem kell nyomogatni , csak ha jönnek a cyclonok (vagy a burkoló)! Akkor nem merül le hamarI want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #35990 üzenetére
Nekem tetszett. Megnéztem mindegyik évadot belőle.
Az órára nem emlékszem____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
addikt
Nekem is megjött a nyuszi
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35997 üzenetére
Hát lassan... bár faterom szíja és az órám megérkezett, de utóbbihoz rendeltem magamnak is egy szíjat, az még csak most hagyja el Kínát, pedig mindet ugyanakkor rendeltem, 16 napos szállítással. Addig nem bántom az órát sem, amíg a szíj nem ér ide. Bár lehet, hogy nem is lesz jó a szíj, mert elég buci az óra, és nem ideális hozzá a nato (inkább 2 részes szövetet kellett volna...), akkor meg rendelhetek másik szíjat, az megint 2-3 hét lesz.
Viszont érdekes, hogy a 2 csomag, ami már megjött, 1 csomagban jött meg, pedig külön indultak, és ott is volt a nagy csomagban a két kisebb csomag megcímezve. Még valahol Kínában rakták egybe. Eddig még nem találkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #35994 üzenetére
Akkor ha ajánlod, megpróbálom még egyszer a hétvégén, hátha csak türelmetlen voltam. A könyves sorozatból is van pár darab, de szintén a ‘majd egyszer’ polcon…
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35998 üzenetére
Nekem is van 9lyan csomagom amit összeraktak kínában. De persze soha nem fogom megkapni mert az ali szerint a postánál van, de természetesen a posta nem tudja hol van .....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest