- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Faresz1976 #35550 üzenetére
Ugyanez. De igy meg a kollegak neznek furan... 😅
Másolat_eredetije
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #35555 üzenetére
Hát nem bántál vele kesztyűs kézzel. Vigyázni kell a szuper erővel ha már megadatott . Vagy mondhatnám, hogy erőn felül teljesítettél.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #35554 üzenetére
Viszont tök jó az olvashatósága, jól is néz ki, kvarc (és még titán is), fateromnak megvehetném a Timexe mellé, ha nem ugyanabba a 37 millis, picikoronás tokba rakták volna, amit az SNK809-másolathoz csináltak.
Ami hasonló, és méretben is jó lenne (40mm), az meg már automata:Na mondjuk itt már talán kicsit túl rövid lett a mutatókon a hasznos (fehér) rész, így előfodulhat, hogy félhomályban már keresni kell.
A 37 millisen jobb az arány: -
Faresz1976
aktív tag
Itt egy nagyon jó ötlet, ( YT ) hogy illeszd az integrált vagy pillangó csatos szíjat a karodhoz. Ahogy a mostani fiatalok mondják "live hacks" ( vagy mi )
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
Adjatok ötletet egy 50-55 e Ft körüli órára, ami jól kidolgozott, szemet gyönyörködtető, színes egyéniség.
A stílus mind1.
Köszönöm.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35560 üzenetére
"színes egyéniség"
Elég, ha színes, vagy egyéniség is legyen?
Ez [link] színes is, kicsit egyedi is, és nagyjából annyiért vitték el tőlem. De múltkor az SM Sub is kijött 55k körül, talán hétfőn is kijön majd, és a zöld (alias Hulk) elég színes, csak nem egyéniség.[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zoarden
tag
Hitori Habuka Snow White (yt review). GS (helyettesítő) érzésre hajt, SM árkategóriában - néhol design arányokat tévesztve.
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz Faresz1976 #35559 üzenetére
okos ötlet.
Sokaknak azért idegenkedő érzés hogy az órára ragasszanak valamit.
Kérdés menyire kényelmes adott óra tok-alak és tokfül (lehajlás) viszonylatban. Illetve mennyi izzadás után lesz olyan szaga hogy cserélni kell.[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
dzsi23
addikt
válasz zoarden #35564 üzenetére
"Sokaknak azért idegenkedő érzés hogy az órára ragasszanak valamit."
Na igen... amikor elindítottam a videót, épp azt gondoltam, hogy "remélem, nem fog valamit a hátlapra ragasztani". Engem a látványa is zavarna, és az is, hogy vastagabb tőle az óra.
"Illetve mennyi izzadás után lesz olyan szaga hogy cserélni kell."
Az még oké, hogy időnként cserélni kell, de talán az a veszély is fennállhat, hogy elmozdul az "alátét", és kikandikál az óra alól, az meg nem túl szép látvány. Pláne kellemetlen lenne, ha más hamarabb venné észre, és szólna, hogy "hé, van valami sz@r az órád alatt".
-
dzsi23
addikt
válasz zoarden #35563 üzenetére
Nem rossz, de itt is elhangzik, hogy a számlapnak kicsit műanyag hatása van. Ugyanez volt a gondom az Addiesdive AD2118-cal is, bár az sokkal feltűnőbb volt. Talán még mindig a kis 36 millis AD2030, ami a legkevésbé látszik műanyagnak, az akár közvetlen napfényben is elég jól néz ki.
-
dzsi23
addikt
A San Martin másolatokat (is) gyárt?!?!
Mázli, hogy kevesen olvassák ezt a topikot (és hogy máshol nincs ennyi serlokkholmsz), mert ha kitudódna, hogy Kínában másolatokat (is) gyártanak, kő kövön nem maradna. -
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35561 üzenetére
Kínai óráktól nem is várok nagy egyéniséget de színeset igen .
-----------------------------
pulutodurumo:
Igen láttam már és nekem is tetszik.
Bár a piros számlapos is megfogott____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
addikt
válasz dzsi23 #35569 üzenetére
Nem kell kiforgatni! Churpik írta, hogy a másik topickban "hamisozás" megy. Erre reflektáltam, hogy senki nem hamisított ott, pusztán téma volt, hogy copy órákat gyárt. Érdekes, hogy itt mindig "fikázva" van az a topic, mintha valami kisebbségi komplexusa lenne itt folyton pár embernek, hogy folyamatosan minősítenie kell a másik topicot.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
dzsi23
addikt
válasz Memmaao #35571 üzenetére
"senki nem hamisított ott"
Akkor nem ugyanazt a topikot olvassuk. Nem, nem linkelem a "hamisozós" hozzászólásokat, van kereső. Kisebbségi komplexusa pedig inkább annak van, aki szükségesnek érzi felhívni a figyelmet arra, hogy egy másolat, az másolat, miközben mindenki tudja, hogy másolat. Mint említettem korábban, nekem is van több olyan órám is, aminek van kínai másolata, sőt, ebben a topikban is felbukkannak, mégsem érzek késztetést, hogy belekössek. Valaki(k)nek biztos kellemetlen, hogy egy másolat nagyobb érdeklődést kelt, mint az ő drága, eredeti órája... nekem nem. -
nebancsa
senior tag
Nálam most ez a három a befutó 🙂
-
andrew01
tag
válasz dzsi23 #35572 üzenetére
"Késztetés és belekötés" hangzik annak a szájából, aki rendre így cselekszik... akinek izzadságszagú kommentjein érződik, hogy olyannyira viszkethet, hogy írjon, hogy nem bírja megállni, hogy vakarásképp be le ne álljon valamibe, ami az ő órás érzékvilágát érinti.
Aki abba is beleáll, aki sok szót vastag betűvel szed, de önnön maga ugyanezt csinálja, csak inverzben-szürkésít ezt-azt, de attól még ugyanolyan pepita...
Kettős mérce netovábbja... -
driv4r
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
-
-
Faresz1976
aktív tag
Ez tetszetős:
-
driv4r
aktív tag
válasz Sgarrista #35588 üzenetére
Ez meg olyan, mintha maga a műszerfal lenne, régi amcsi speedometer. Patek Cobra, 1958 (!). Forrás.
Szintén mechanikus csoda, Parmigiani Bugatti Type 370 Mythe. Forrás.
MB&F autós órák, HM5 és HM8. Forrás.
Kakukktojás, mert ez nem mechanikus. Viszont a világ első napelemes karórája állítólag, Synchronar 2100. Forrás.
A mai ‘csodás apróságok a nagyvilágból’ rovatunkat zárjuk, megyek a kertészetbe virágföldért anyósnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem használok karórát. A telefonom mindig nálan van. Most ilyen:
-
Faresz1976
aktív tag
válasz #31542528 #35593 üzenetére
Csak 1 gond van vele..... nem tehetem fel a karomra ( illetve feltehetem csak hát.... )
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35598 üzenetére
Bízzunk a legjobbakban .
Nekem "most" :
Sugess ST19
SEESTERN SUB600T
Heimdallr
Berny
Watchdives WD6105 ( az iránytű lünettás )
Gustav Becker
Mercur ( salomon )
Mercur ( Green military )
Tactical Frog
És esetleg!
SM____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest