Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xcvbxcvb

    aktív tag

    válasz szaszlaci #19853 üzenetére

    Van egy Casio b640 és egy Skmei 1123. A Casiot azért vettem, mert abban van visszaszámláló. A Skmei le volt árazva,kíváncsi voltam rá milyen lehet.

    Körülbelül ugyanannyit hordtam a két órát.
    A Casio élei, és a tokfülek ahol a fémszíj érintkezik a házzal már kopott, bár annyira nem feltünő mert alatta ilyen szürkés műanyag a ház, a Skmei még nem kopott, ennek valami ötvözet lehet a háza mert nehezebb, és krómszerű bevonat van rajta.
    A Casio-t viszont sokkal minőségibb érzés használni, a gombok nagyon pontosan és feszesen használhatóak, a Skmei-nek kicsit lötyögnek a gombjai van hogy kétszer is meg kell nyomni hogy érzékeljen.
    A szíj mindkettőnél hajtogattott, ugyanaz a kategória.

    A Casio 6000ft volt a Skmei-t 6 dollárért vettem.

    Én is nézegettem a Skmei 1328-at ez a b640 koppintása visszaszámláló nélkül. Most 13 dollárért látom, ha lesz olcsóbban, mondjuk fele ennyiért, lehet beruházok egyre.

    Szíjat lehet rá tenni 18mm nato-t is, azzal is jól néz ki szerintem. Csak arra kell figyelni hogy a vékonyabb fajta legyen. a 0.9mm-es.

    Örülök hogy hasznát tudtátok venni a natos videónak. Az a zseniális ebben a szíjban hogy mindenki meg tudja találni azt a hordási módot ami neki a legkényelmesebb.

    ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák