Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    Na, felemásra sikerült a nap.
    8 után kiértünk tóalmásra, persze fullon volt a tó, gazda azt beajánlotta, hogy a hátsón horgászhatunk, de csak úszóval. Felhívtam havert, épp indultak volna, megbeszéltük, inkább megpróbáljuk Úrit, hátha, az nagyobb is jóval.
    Persze az is fullon volt, de szó szerint mindenhol ültek. Mivel volt velünk 3 darab bezsongott 6-8-9 éves, így visszamentünk Tóalmásra, végül is nem is olyan rossz az úszózás (bár azt nem kérdeztem, hogy van-e hal a tóban) :DDD
    Mire visszaértünk, volt már hely is, és mindössze 40 km-t autóztam feleslegesen (a 100-on felül).
    Megmondom őszintén, még soha nem horgásztam ilyen kis mesterséges tavon, gyerekek nem lettek volna ott, biztosan elfutok, na mindegy.
    Eredményként minden lurkó fogott 4-5 kárászt (10-20 deka), meg a legnagyobb egy 1,5-es pontyot. Sok kapás volt, persze sokat el is rontottak, de gyakorolni fasza volt, fiam először fenekezett.
    Én a feederrel horgásztam életemben másodszor, volt egy fasza kapásom is, de sajnos lemaradt. Valami lebegő fluo pufival nyomtam. Gondolom, ha csontit raktam fel, kárász nekem is jött volna.
    Végeredményben nem volt nagy csalódás, gyerekek jól elvoltak, gyerekjegy 500, sportjegy egy botra 700 Ft. Van etetőanyag, csali, büfé, WC, játszótér. 10-14-ig voltunk.
    Hátsó tavat most tisztítják, az nekem sokkal jobban tetszik, nádasos, nem szabályos alakú.

    Method kosarat használtam, a tegnap beszerzett Aquapellettel (köszi gban). 2 percre felöntöttem vízzel, utána leöntöttem róla, és hagytam állni 20-30 percet, nagyjából zárt vödörben.
    Nem tudtam a töltőjével annyira megnyomni, hogy bent maradjon a kosárban, kézzel rá kellett szorítanom. Tovább kellett volna áztatnom?

Új hozzászólás Aktív témák