Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    van a kidolgozás minősége, tervezés (tükör, lencse, kényelmi funkciók), brand, stb, tudjuk, hogy ezek pénzbe kerülnek, de van a fizika is, arról se feledkezzünk meg! ;-)
    tehát a Convoy lámpák is elpislákolnak 10%-on 15 órát, és nem is langyosodnak, és ez a fényerő nagyon sok náluk drágább lámpának a közepes vagy max fényereje (!). ha pedig 1-2-3 amperrel hajtjuk, természetes, hogy fogyaszt, és hogy melegszik, viszont akkor a 15+ ezres lámpák elbújhatnak.. vagy hosszú üzemidő, vagy fényerő, adott méretben ez sok pénzért sem változik, csak annyiban, hogy jobb (nagyobb kapacitású) akksit kapsz, és jobb hatásfokú LED-et, de mindkettő hamar eléri azt a szintet, ahol több pénzért sem kapsz jobbat.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák