Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #78922 üzenetére

    Az csak ilyen kipróbálós pedál, nyilván nem azzal lesz használva. :) A montikra is azt tettünk. Mindenki cseréli olyanra amilyen kell neki.

    Ma monti építésbe kezdtünk.
    [kép]
    [kép]

    Milyen a svéd bringakultúra? Hát nem finnyásak a hidegre az biztos. :D Csajok kis szoknyában, harisnyában, sapka nélkül, csak lesek mi van itt. Nagyon sokan kerékpároznak. Ettől függetlenül rengeteg a szemét romhalmaz. Ősrégi agyváltós gépek, amikor valami szétesik akkor hozzák a szervizbe. A legtöbb bringa agyváltós. Rengeteg Amszterdam stílusú vázzal. Ha szerviz van, a legtöbben zokszó nélkül fizetnek ki elég kemény összegeket. A magas árak mondjuk köszönhetőek az elmúlt 3 év migráns invázióinak, emelik az adókat a tisztességgel dolgozó emberek kárára, hogy fenntartsák ezt a sok ingyenélőt. A kereskedők meg kénytelenek emelni az árakat. Magyar ember simán infarktust kapna ha ilyen árakat hallana idehaza. :) Egy laza 8-as lánc, sor, és váltóbovdenek munkadíjjal együtt 1500 korona körül van, nagyjából 45-50 ezer ft. 400-500 korona alatt hozzá se szagolnak egy bringához. Az alkatrészárak egyébként hasonlóak mint nálunk, csak a szerviz dobja meg nagyon. Azért akad itt is olyan aki cigánykodik mindenen, de jóval kevesebb mint idehaza. Bár ezen nem lepődtem meg. Könnyeben eladod a prémium termékeket. Nagyjából ennyit láttam eddig ezen rövid idő alatt.

    Nem csak a láncok állnak hegyekbe, hanem minden. Kb olyan a műhely készlete, mintha a hazai nagykerekben sétálgatnék, vagy még jobb is kicsit.

    Ja és azt a felfújódó légzsákot vagy mi a francot, sisak helyet viszik mint a cukrot, napi 5-10 darabot elvisznek, 2900 korona egy olyan izé. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák