Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Halihó,

    Hosszas netes keresgélés után sem sikerült megfelelő infót kapjak, hiányos leírások és képek alapján nehéz.

    Van egy egysebességes biciklim és szeretnék sárvédőt tenni rá, de mint kiderült full sárvrédő teljesen esélyetelen, az sks racer stb. sem menne fel rá. Tehát valszeg új vázban kellene gondolkozzam.
    Tehát olyan vázat szeretnék, amibe belefér a 28-30-as gumi (pl jelenleg conti sport contact 28-as), + valami full sárvédő, és egysebességes (jó lenne a 120-as tengelytáv, hátra vagy előre álló papucsokkal, szóval hogy lehessen láncot feszíteni).

    Acélváz kell és legyenek sárvédő szemek + furatok elöl és hátul, szóval a lehető legnormálisabban és fixebben lehessen szerelni (tapasztalatom, hogy az ilyen bilincses, gumis rögzítés borzalmas, folyton zörög, csattog, éri a kereket stb.).
    Az acélváz azért, mert alu váz után felültem erre és megdöbbentem, mennyire kényelmes, jó a csillapítása.

    Tud valaki tippet? Pl néztem csepel royal vázat de nem derült ki, megfelelő-e. Elvileg pl. specialized langsterből a régi acél váz talán használható lenne de nem kapható, a mongoose maurice még népszerű nálunkfele de arról sem sikerült kiderítenem mennyire sárvédő kompatibilis... vannak még márkák amiket külföldi fórumokon javasolnak de vagy jók vagy nem és különben sem találhatóak meg itt nálunk - ebay sem zavarna ha nem drág aa szállítás...

    Árat most nem lőnék be, minél olcsóbb annál jobb, de lássuk mik a lehetőségek. Hátha ingázik valaki hasonlóval és tud tippet adni. :)

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák