Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • razzorr

    őstag

    Velotech 40literes túratáska beszámolója következik, ha esetleg érdekel valakit valamikor.
    1hetes túrán vett részt a táska, fullig pakolva.

    Felcsatolása,tartása: nem tépőzáras hanem pántos, kicsit féltem tőle, mert jobban szeretem az erős tépőzárat. Ez talán az egyetlen hátránya a táskának, hogy kicsit nehéz felrakni, de ha fent van, atom stabil, még a vonatos 450km-es zötyögést is bírja felakasztva a bringán. Levétel sokkal könnyebb. Nem lötyög oldalra még akkor sem, ha aránytalanul volt benne a súly.

    Pakolhatóság: nagyon jó. Nekem a két nagy oldalrekesz volt a kedvencem, szinte mindent elnyelt, amit csak beletettem. A felső lezippzározható (külön táskaként is használható) nagy rekesz kiválóan alkalmas szépen összehajtogatott-vasalt ruhák szállítására is (pl.ing, póló...). A többi kis rekesz is nagyon hasznos, és nem is olyan kicsik.

    Egyéb praktikum:fényvisszaverő tapaszok, feltehető vállpánt, víztől is jól védett zippzárak, amelyek kis húzókával is el van látva, hogy könnyebb legyen felnyitni. Egyik se szakadt le, pedig nem kíméltem :)

    Hátrány:kissé macerás felrakás, bár gyakorlással rövidül a részidő, én naponta szedtem le és tettem fel, a végén már játék volt feltenni. Sajna nincs rajta hordozó fogantyú, az alsó részen sem, ha levesszük a felső táskarészt.

    Összegezve: Jó "kis" táska, az árát bőven megérte, bár hogy milyen lesz a tartóssága, azt majd az idő megmondja. 10/9,5

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák