Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz ---Lasali--- #35775 üzenetére

    Azzal még kiegészíteném, hogy általában karbantartásról meg nem is hallanak az ilyen felfogású ügyfelek. Gyári zsírozású drága agy megfelelő beállítás nélkül használva, és soha nem karbantartva. Ezek miatt telik meg a fémhulladékos hordó a műhely előtt. Amikor majd recseg, lóg az agy, és szétszedem, akkor meg jön a pofára esés, hogy át kell fűzni a kereket, mert még a csészébe is akkora kráter van hogy öröm nézni.
    De ugyan ez van a teleszkópokkal.. megveszik a drága villákat, null km szervizt nem csináltat rajta, olaj nulla benne, olajzó szivacs gyűr száraz mint a sivatag... úgy mozog a 150 ezres villa mint egy 20 ezer forintos.. az nem baj.. nem beszélve ha van benne egy kis megmunkálásból adódó bent hagyott fém törmelék, fémsorja... majd kapja a sarat, általában nem is tartják tisztán a becsúszószárakat sem, lefut a villa több szervizperiódusnyi időt, szervizbe sose viszi, majd mikor szétszedem és sár van benne, szét van kopva, egy rakás szar az egész, akkor meg megy a csodálkozás.. Ilyenkor szokott az a legviccesebb lenni, hogy még nem sikerül felfogni mivan, hanem elkezdi a gyártót szidni, hogy mekkora egy gyenge minőségű selejttel lett becsapva ami ennyit sem bír ki!
    Amikor én meg egy új ügyfelet megpróbálok felvilágosítani hogy, hogy működnek ezek a dolgok, és hogy szét kéne szedni ezt meg azt, akkor meg a többség azt hiszi hogy én akarom lehúzni, és direkt akarok magamnak munkát csinálni... saját szervizem lenne ezeket kis iróniával fűszerezve kiírnám a falra, mikor belépnek, el tudják olvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák