- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz -=RelakS=- #35200 üzenetére
Nekem is igy van osszehuzva, persze, nem biztonsagos, viszont gyors.
Everybody lies.
-
pengemetal
aktív tag
+1
Pont tegnap fizettem így náluk"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
Xantomas
őstag
Van olyan, aki cserélt már fékcsövet?
Szereztem egy Hayes Stroker Trail fékpárt, viszont a csövek rövidek. Ezeket szeretném kicserélni.
Az opció-e, hogy csak a csövet, és a tömítéseket cserélem, a szerelékek maradnak?"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
válasz szjoci #35205 üzenetére
Igen, felépítésre ugyan az, mint a többi 5,4mm-es rendszernél.
Szerintem a kompressziós tüske, meg a banjo is menthető a csavarokkal együtt, egyedül a roppantógyűrű, meg a tömítések a kritikusak, csak nem akarok filléreskedni, de az előszerelt fékvezetékek pofátlanul drágák.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
Hát ő,izé,jó kérdés. Marad péjpali
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz Tothgera30 #35211 üzenetére
Van ám Mountain biker is! [link]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Tothgera30
Ármester
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #35214 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
cynric
tag
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e kérdezni itt, bicajt szeretnék vásárolni és ezt találtam használtan: [link]
Ezt a bicót néztem ki Szegeden, szerintetek megér 30-at? Városba használnám.
Ez elvileg ugyanaz lehet és 78-ért adták. Vélemény? A váz mérete nekem nem baj.
Előre is köszi!
7lövetű konyhakés
-
Toomy
senior tag
válasz cynric #35216 üzenetére
Állapot függő, hogy megéri e a 30 -at. Mert ha pl. már nyúlott a lánc és egy új lánc meg elugrál a fogsoron, akkor mindjárt 6-10 ezer plusz. Fékek, teleszkóp , külsők állapota? Viszont ha arra kell csak, hogy a városban elguruljál ide meg oda a haverokkal arra jó lehet az esetlegesen nyúlott lánccal is.
A legfontosabb pedig, hogy az eredete igazolható e! Nehogy lerángassanak róla pár nap múlva.ui. Az első hozzászólást gondolom átnyálaztad már.
[ Szerkesztve ]
-
pengemetal
aktív tag
Elejtettem azt a ..... Garmint. Kőre esett, utána még jó volt az lcd, majd elkezdett ugrálni és azóta csak a háttér világítás van. Egyszer még visszajött a kép, aztán semmi. Szétszedtem, de nem nagyon látok elmozdulást (kontakt hibára gyanakszom). Valakinek valami ötlete? Szerviz? (Azt olvastam, hogy nem szervizelik a Garminokat, hanem fix áron adnak másikat )
[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
MP4-23
csendes tag
-
ígyvanferi
addikt
válasz MP4-23 #35220 üzenetére
Én nem, de hogy szép cucc, az biztos. A lila nem az igazi, de még belefér így felesben a feketével. Na meg az apró részletek, feliratok, minták.
Eladó a gép, azért érdekel? Mennyi az ára? Vagy ha ez nem is, de egy ilyesmi állapotú, felszereltségű bringának mennyi lehet az ára? -
MP4-23
csendes tag
válasz ígyvanferi #35221 üzenetére
Igen az értékbecslés sem hátrány ,de ez még besorolás alatt...nem tudom mennyi lehet a valós piaci értéke.
-
FIREBLADE78
addikt
Lehetséges,hogy a bike-discounton olcsóbbak lesznek a cuccok karácsonyfele halattával?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
fpeter07
veterán
Kicseréltem a 2.1-es gumikat montin. Megkapta a régebbi 2-es traction gumikat. Egész nagy sárférőhely van most, a ballonosság rovására persze. Egyébként ez a Racing Ralph nem egy életbiztosítás. Lehet a kopottsága miatt, de sárban és kanyarokban óvatosan kell menni vele.
-
Gainka
őstag
Hali
Remélem tud valaki nekem segiteni.
Maxxis Larsen TT nevezetü külsöt néztem ki magamnak és van egy változata ami olcsobb és a nevében a kevl. rövidítés? található. Mi a különbség a sima és a kevl. között? Remélem tud valaki segiteni.Szerk: a sima acél peremes a másik nem?
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz FIREBLADE78 #35223 üzenetére
Szoktak nagyobb akciók lenni, de inkabb a kevésbé fogyó dolgokra, vagy a kifutó szériákra (egész bringa, vagy komplett hajtásrendszerből), meg néha nyári ruhákból.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Daniel Alves
őstag
Transalpina DN 67C csúcstámadás (RO)
10 ország 10 csúcstámadás
I. Transalpina DN 67C csúcstámadás (RO)
Képek[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
cynric
tag
Megnéztem a Genesis bicót [link] , ami amúgy német Intersportból származik. Minden rendben van vele, kivéve a teleszkópot, ami lóg! Ha meghúzom kézzel lefele, akkor egy pontig kinyúl az egész, de nem esik ki. Amúgy rendesen mozog, visszáll, csillapít.
Ezzel lehet valamit kezdeni? Veszélyes vagy így használhatatlan? Nem ugrálnék vele, városban tekernék csak simán, max padkáról lefele, nem durvulnék különösebben. Esetleg javítható pár ezerért? Szerintetek?
Előre is köszi a segítséget!
7lövetű konyhakés
-
veterán
-
Teasüti
nagyúr
válasz Szakbarbár #35213 üzenetére
Ajaj, épp montis felvételek készítésén töröm a fejem.
De azt nem tudtam, hogy sör és kávé sznobnak kell lenni, ez új.Az outis az tényleg ütősebb összeállítás.
Az outi vs mtb rap meg fantasztikus.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
A tél folyamán szeretnék építreni egy full ultegra szettes országútit. Váz témában mit tudtok ajánlani? 1000euro a max amit szánok a vázszetre. Az esetek legtöbb részében "hegymászásra" használnám.
2 hónap alatt közel 1800km-t tekertem ennek több mint 70%-át emelkedőn töltöttem és a jelenlegi (2 hónapos Meridám) kerékpárom edzésre tartanám meg és mellé egy komfortosabb outira lenne szükségem a 2015-ös szezonra.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Tothgera30
Ármester
Karácsony környékén, valaki hozzám vághatná ezt a szettet...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Zola007
veterán
válasz Tothgera30 #35233 üzenetére
Ha kifizeted, ígérem én hozzád vágom izomból
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kovsol
titán
válasz Tothgera30 #35235 üzenetére
Ez licitálós aukció Mire ennek vége az ár nagyon nem így fog kinézni valószínűleg.
May the Force be with you!
-
Zola007
veterán
válasz Tothgera30 #35235 üzenetére
én olyan 250.000 környékére saccolom a végét
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #35233 üzenetére
Most akartam megvenni, de ha ráér...
A 10k+ árkategóriás kamáslik mennyivel jobbak ár/érték arányban, mint az olcsók? Érdemes egyáltalán venni?
-
rétisün
veterán
válasz fpeter07 #35240 üzenetére
úgy emlékszem, a kamásli tavaly nem jött be neked....valószínűleg egy drágábbal sem lennél előbbre. de kipróbálni tudok adni egy téli BBB-t pár napig, ha nem szaggatod el
ha megtalálom, mert festés volt, és eléggé fel van fordítva a lakás, a cuccok nagy része meg a garázsban káoszkodikwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
syberia
veterán
válasz Daniel Alves #35228 üzenetére
A híres Transzfogarasi út...én egy csapattal feltekertem az északi oldalról, lent nyári hőség volt, mire felértem sok hó és sokkal hűvösebb idő, nem semmi élmény volt fentről látni a tájat.
https://howbad.info/
-
Upo
addikt
válasz Daniel Alves #35232 üzenetére
Akkor magasabb helyre költöztetek közben?
Én ha ugyanoda térek vissza ahonnan elindultam akkor pont feleannyit töltöttem emelkedőn mint lejtőn (50-50%).[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
fpeter07
veterán
válasz rétisün #35241 üzenetére
Szerintem ugyanazt használjuk. (Heavyduty) Akkor marad idénre is a 5 °C+ T-n való tekerés. Most jött meg a tél, tegnap lefagyott a lábfejem. Azért had ne alkalmazkodjak egy nap alatt 20 °C csökkenéshez. Ez az új cipő meg meglehetősen ráfeszül a lábamra, télre lehet jön vissza a régi. Azt hiszem a betétet már most cserélhetem.
-
fpeter07
veterán
válasz Daniel Alves #35246 üzenetére
El is képzeltem, hogy Bikeparkban/síparknál feltekernél a csúcsra, és lejönnél lifttel.
-
fpeter07
veterán
Ez sem gyenge gyerek bringa. [link]
-
Toomy
senior tag
válasz cynric #35229 üzenetére
Láncnyúlást is néztél?
Ha nagyon ramaty a teló akkor akár szét is tud hullani. Amúgy az a suntour teló már újkorában sem volt valami jó cucc. Olvass után, hogy nem volt e olyan szitu amikor széthullott valaki alatt ez a teló. Ha már két ilyen sztorit is találsz akkor el kell gondolkozni.
Amúgy a téli melóbajárós MTB -omon nekem valami 15 éves MOZO r1000 féle teló van ami durván lötyög plusz már rozsdás a tengelye is. Magyarán egy kalap sz@rt sem ér. De szét még nem hullott, pedig télen még zúzni is szoktam vele erdei utakon.
Szerintem megveheted és használhatod úgy. A teló javítása meg lehet hogy többe fájna mintha vennél egy hasonló kategóriájú jobb állapotút. Sokat ne várjál ezektől az olcsó telóktól. De hangsúlyozom gurigázni ide-oda meg padkázni jó ez a gép. Aztán ha majd ráérzel a bringázás extrémebb részére akkor majd jöhet egy komolyabb gép is, feltéve ha bírja a pénztárcád.[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
válasz FIREBLADE78 #35199 üzenetére
Ha hozzá van rendelve a bankártyád, akkor nem kell feltölteni pénzt a paypalra, ráadásul a bank 9o%ban jobban vált, mintha tolnál át pénzt.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest