- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #35496 üzenetére
Szóval ilyen görgőben gondolkodom plusz vennék hozzá természetesen egy edzőgumit. Láttam vannak ilyen virtuális DVD-k is amit TV-n lejátszva legalább kicsit olyan érzést ad mintha kint tekernél.
Més que un club!
-
veterán
-
nagyúr
-
Because
őstag
válasz Napfénysüti #35503 üzenetére
mondjuk edzőgumit nem tervezek, mert ezt a bringát használom ha valahova is megyek a városban, munka, bevásárlás stb... meglátjuk mennyire kopik..
tv bekapcs és máris nem olyan unalmas
-
imyourfriend
őstag
válasz lsebestyen #35508 üzenetére
Ezért jó a szabadgörgő, bár azzal az elején elég könnyen lehet perecelni.
-
jeri
tag
válasz Napfénysüti #35506 üzenetére
-
nagyúr
-
hegyimorc
senior tag
válasz Napfénysüti #35511 üzenetére
Nekem ilyen van:
Kb 5 szezont már görgőztem vele. A gumit nem eszi - erről korábban már írtam -, nem hangos, a lánc hangosabban fut mint ahogy a görgő kerreg, állítható, masszív. A mai árát nem tudom, de kb az a kategória amit keresel. Biztosan van jobb, de mivel tökéletesen elégedett voltam vele, nem érdekelt, hogy egy drágább miben jobb.
Tavaly nem használtam, mert nem igazán volt tél és remélem idén is inkább kint fogok tekerni
[ Szerkesztve ]
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Realradical
őstag
Amazont szoktam nézni, ha vélemények érdekelnek. A Novo Mag Force-ról nem írnak, de T2650-et dícsérik. (Egy kivételével aki már 5x kilőtt vele a szobában)
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
jeri
tag
Kérdések ésés válaszok részben is érdekes dolgok vannak,pl én itt találtam leirást hogyan kell a gumihoz szoritani a görgőt,hogy ne cafatokban repkedjenek a gumidarabok.
Bike24-en általában leirják ,hogy mit adnak a görgőhöz,pl adnak e hozzá gyorszárat,elsőkeréktámaszt.
Nekem kb 2 honapja 1 Tacx Booster van, a kerete stabil, de ha tul szorosan fogod be a hátsókereket és a kerekedben is van egy kis 8as akkortud nyikorogni a görgökeret.
Tacxnál láttam, hogy az ellenelást állitó fogantyut pl. lehet külön kapni nem véletlenül. -
nagyúr
-
jeri
tag
válasz Napfénysüti #35515 üzenetére
Én arra gondoltam hogy egyeseknél könnyen letörik az ellenállást állitó kar.
A totál alap mágneses görgöknél van olyan ,hogy nincs vezetékes állitás, mint a fluidoknál.
Az Elite görgóknél a Qubo keretet magasabra pozicionálták,minta Novo framet. -
zoli03
őstag
-
bandi0000
nagyúr
Kár volt megkérdezni..
Nekem kispolgárnak alu váz+ shimano váltó annyit mond h minőség nekem csak eljárogatni buszmegbe kell, alkatrész van a másik bicajomról mert az tényleg tescos mindent ki kellett rajta cserélni csak a vázat meg a fék és váltórendszert nem...eddig ezek fényébe is azt mondjátok h ne foglalkozzak vele? Tudom h jobbak a 200k s biciklik de én pc be ölöm ezt a pénztAm németből behozott bicaj áll a gyerek elhagyta a kulcsát am sem izgat pláne ha szart se ér nem keresik
Bomi te mindenhol ott vagy?
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
LonGleY
veterán
válasz bandi0000 #35525 üzenetére
Nem, ez minden, csak nem minőség. Nézz már rá a vázra! Ez a tipikus kamu-összteleszkópos szörnyeteg, ami alattad csak bicsaklik jobbra-balra, értelme viszont nincs. Hiába alu, dög nehéz az összes ilyen. A többi alkatrésze meg láthatóan rohad.
Ha eddig sem öltél pénz a bicajba, akkor ezek után még ennyit sem fogsz, annyira megutálod a témát. Ennek semmi köze Németországhoz, se kulcselhagyáshoz.
Ha azt mondod, hogy van 30 ezred bicajra, akkor szívesen segítünk egy olyat választani, ami egyrészt nem esik szét alattad, másfelől pedig rád van szabva méretileg. Nem is értem, hogy gondoltad, hogy egy random bicaj jó lesz alád... Ennyire még nem hozzáértőként se kalkulálhatnád el magad!
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz LonGleY #35526 üzenetére
Öltem pénzt de mivel nekem A pontból B be menős bicaj kell így nem akarok 200k + t ölni bele, igazából csak a váz miatt tetszik mert régen volt összerakott teleszkoposom alpine vázas mind1 és azt szerettem csak másnak is megtetszett sajnos
Néztem vázakat de borzalmas drága külön
-
Because
őstag
kipróbáltam a decathlonos görgőt, sokkal masszívabb mint gondoltam még ez az alap darab is.
viszont természetesen nem adja a kinti terep élményét, már fél órája tekerek és semmi lihegés, izzadás...
kevés olajsár került a földre (na ezért se tartanám szobában a bringát), de a gumidarabkák nem repkedtek beállítottam szépen mennyire érjen a kerékhez[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz bandi0000 #35530 üzenetére
Például attól, hogy leírod, milyen körülmények közt használnád, hol tudod tárolni, milyen magas vagy, hány kiló, és hogy a monti, a trekking vagy inkább az országúti felé húzna a szíved. Kezdésnek ezek lennének lényegesek.
Nézni már több helyen lehet, ha tudod, hogy milyen kategóriát és méretet keresel, de ez az, amiben segíthetünk: van pl. egy, illetve egy másik Facebook csoport, az apro.bikemag.hu, a bolha.testbike.hu, az OLX, meg még 1-2 hely.
Ja, és mindezek előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalóját! Nem árt meg.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz BomiBoogie #35532 üzenetére
Én az ilyet összteleszkópos szóval nem is illetném. Ez nem abból a gyenge minőség, hanem ez az, ami még egy merevvázas szintjét sem éri el. Vannak ezek a lötyögőfarú izék, a merevvázas bicajok és az összteleszkópos megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
Lámpával kapcsolatban szeretném a tapasztalataitokat kérni.
Vettem egy ilyet a minap, de nem vagyok vele maradéktalanul elégedett.
A fényereje nagyon jó (kb 25 percig) majd elkezd gyengülni. Olyanra lenne szükségem, amely legalább egy órán át képes leadni a maximális teljesítményét.Van esetleg valaki, aki elégedett a lámpájával és megfelel az általam elvárt követelményeknek?
Köszi!
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
nagyúr
-
glacious
addikt
válasz Doki-HUN1978 #35534 üzenetére
Szerintem rossz akksit kaptál hozzá. Próbáld ki egy minőségivel.
-
Rottweiler89
senior tag
Még ilyen rugózáskialakítást nem láttam,de jól néz ki.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
bandi0000
nagyúr
válasz BomiBoogie #35532 üzenetére
Persze, akkor marad a rége kevésbé szar merev vázas, köszönöm az oktatást mindenkinek
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kerékpáros topik, továbbra is.
-
venember83
nagyúr
Szép kis Cube: Reaction GTC.
-
joeid
tag
válasz Doki-HUN1978 #35534 üzenetére
Én nem rég raktam fel egy ilyet : [link]
Elég durva fénye van 3 fokozat van rajta: Erős, normál, villogó.
Én normál beállítással kb. egy menetben eddig 1.5 órát mentem vele és bírta és a fény is bőven elég volt, nem halványult.
Ennyi pénzért szerintem nagyon megéri.
-
joeid
tag
válasz BomiBoogie #35549 üzenetére
Arra írtam, hogy a kolléga lámpája 25 percig bírja ...mondjuk annak a lámpának tuti nem 3000-es az aksija...
Az enyémnek nem tudom mennyi a pontos működési ideje, mint mondtam eddig 1.5 órát kellett használni egy menetben, azt bírta...
Mondjuk páran megjegyezték, hogy ne világítsak rájuk, mert olyan mint egy halálsugár
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest