- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Speedy007 #301250 üzenetére
Én a küllőkről a mágnest jó esetben fogóval tudom lepiszkálni. Neked nem tudom, hogy hogy van felrakva.
Ha meg visít a féked, akkor inkább meg kéne nézni, hogy mi baja, és nem a mágneses érzékelős kilométerórának felróni negatívumkéntAkkor is, ha kimaradt az eső
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Fall-N
veterán
válasz Dark Archon #301175 üzenetére
Az biztos, hogy nagyon pusztító ez a meleg, ma tekertem egy tizest kábé. Este felé még lemegyek kondizni is. Ilyenkor is nagy súlyokat használok, mert "Nem vagyok b*zi!" (Fultonnak - ha read only módban van: ez Kathi Béla szállóigéje). Sajnos attól, hogy meleg van muszáj menni, nem akarok emiatt heteket kihagyni.
Tekerni hajnalban lenne érdemes menni vagy este tíz után. Sajnos nekem sem jó egyik sem.
Tin: Nem fogom túlaggódni a dolgot, jövő hónapban veszek valami elektromos wax melegítőt és majd nekiállok új sorral és lánccal.
-
Speedy007
őstag
válasz -=RelakS=- #301253 üzenetére
Küllőről még a prizmát is lerázza új kora óta . Fékkel nem tudom hogy mi lehet mert száraz időben fog mint a zöld festék csak esős időben nem. Csak kézzel lehet rá szorítani a szenzort
-
attiss66
senior tag
Holnap, úgy tervezem megyek a jól megszokott 75 km-es túrámra egy kis Szabolcs megyei faluból-Debrecenbe. reggel 06.00-ás indulással./a meleg miatt természetesen ilyen korán/. Ott alszok , holnap meg irány vissza ugyanúgy reggel 06.00-ás indulással, megint 75km. Az jutott eszembe, hogy úgy menekülök a Nap elől, mint Vin Diesel és csapata a Sötétség krónikájában a börtönbolygón, ahol 400C fokos volt a felszín hőmérséklete, ahogy jött fel a Nap és rávilágított a bolygóra. Úgy néz ki olyan full meleg idők jönnek, hogy hozzá kell szokni ezekhez a korai edzésekhez.
-
lsebestyen
addikt
Lapierre AIRCODE DRS 7.0 szerintem egész jó árban a kalobike-nál, ha esetleg valaki beújítana. Gyártói oldal. Van még pár bicó leárazva.
-
Speedy007
őstag
válasz -=RelakS=- #301256 üzenetére
semmi gond holnap jön a iGPSPORT BSC100S azt már nehezebb lesz elhagyni
-
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #301259 üzenetére
valóbaj jó áron vannak a bringák, sajnos/szerencsére nincs méretben
erre még el is csábulnék, de az L-es az nagy [link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Zoliwrc
aktív tag
Mai Börzsöny kör, 90km/1800m szint. Az elején egy kis Naszállyal keverve.
Úgy tűnik nagyon jól bírom a meleget, nincs gondom, igaz az erdőben hűvösebb van azért....Térgyes:
Nem térgyes:
-
Maximum1
őstag
válasz Zoliwrc #301262 üzenetére
Szerintem Te bírod jól, nagyon hűvös nem lehet mert megint balf@szokat mentettek.
-
Sleek
senior tag
válasz Zoliwrc #301262 üzenetére
Azt hittem elsőre ,hogy füvet nyírtál
#301263Maximum1
Ismerősnek is folyamat dumálom ,hogy víz só meg szőlőcukor mindig legyen nála vésztartalékban.... Ah nem kell mert az plussz súly .[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz -=RelakS=- #301265 üzenetére
Por, majd a vége felé lett egy 1 perces felhőszakadás, aztán a fűben menve a vízcseppek keveredtek a porral, sár lett belőle.
-
angyalpc2
aktív tag
Gumit keresek egy átlagos városi tekerős kicsit murvás füves trekinges bicóra.
Eddig egy simára koptatott Schwalbe mountaineer II [link] 26" 559x2.1 méretben volt (megjegyezném a gumi közel 24 éves és ali van repedés rajta) És még használható igazándiból szép nagy bügykökkel valamikor
Árban 5-6e ft/db ha csak nincs valami best buy max 7-ig (de azt inkább belső cserére költeném(elől tönkrement a szelep, a hátsó nem tűszelepes)
Így nem a prémium 20eFt-ból válogatnék, de a gagyit is kerülném.Cst Mtb All Purpose 26X1,95 5000Ft
50-559 26x1,90 V83 Blade Mitas 3200Ft Láttam neten fotót eléggé repedezik
Cst Mtb Traction 26X1,95 5000Ft
Cst Mtb All Purpose C1383 4500FtSchwalbe LAND CRUISER PLUS HS450 26X2,00 jó lenne de kicsit drága és elég nehéz is, nincs szükségem defekt védelemre.
Schwalbe CX Comp HS369 köpeny 26x2,00 (50-559) Jó is lenne de rosszakat olvastam róla, nem tapad, könnyen kopik surrog tekerés közben.
esetleg Continental valami?Bármi más?
Előre is köszi a tanácsokat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
Na, mentem én is egy kört.
Fúdejóvolt. Mintha végig homokban mentem volna, főleg hegynek fel Remélem, hogy csak a meleg az okaItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Acef
addikt
válasz angyalpc2 #301267 üzenetére
Városba, 26", kedvező árban még ezt is fontold meg.
Nekem varosin már évek óta ez van. Nem kopik, nem sodródok kanyarban, jól gurul, és nem drága
cst c1446:
[link]Az altalad írtak fűben, sárban jobban kapaszkodnak, viszont betonon az oldalsó bütykök miatt jobban sodródnak.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz -=RelakS=- #301269 üzenetére
Itt kellemes 26 fok körül van minden nap, amit csak kicsit tetéz a napi monszun. Tegnap kutyasétáltatás címén áztam szarrá 1 perc alatt, utána volt némi vihar, természetesen jéggel, vijjogtak is egész este a szirénák. Szomszédok már homokzsákozzák a pinceablakokat, ezek tudnak valamit. Bicajjal akartam a héten munkába menni, de kb minden hajnalban vihar van.
Úgyhogy futni voltam ma, szépen sütött a nap, páratartalom az időjárásállomásom szerint 93% az udvaron. Nemzékettőlett, na, de legalább teljesen elkészültem. Meg kerülgethettem a kidőlt fákat az erdőben. De a legjobb az, amikor úgy áll rajtad az izzadtság, hogy esélye sincs párologni. A tegnap ronggyá ázott cipőink egész nap a tűző napon száradtak, de még mindig vizesek…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz parandroid #301271 üzenetére
Nekem az óra 24-25 fokot mért. Az időkép 27-28 fokját hihetőbbnek tartom
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
stickermajom
addikt
Itt a Beryl hurrikán maradéka tette helyre a várost tegnap. Késő délutánra ígérték, de 1 körül elkezdett szakadni az eső. Hívtam gyorsan asszonyt, hogy legyen kedves pattanjon be a kocsiba és vigyen haza, mert ebből később gond lesz. Délután 4 körül már állt a város, több út víz alatt volt, helyenként egész éjjel nem volt áram, stb. Végül nagyjából 100mm esett le 24 óra alatt. De a meleget legalább elfújta, lehet menni bringázni, csak tényleg semmi értelme nem volt lepucolni.
-
őstag
Nekem ma sikerült szerintem kb életem első rendes montizását/edzését lehozni...
2 hét múlva Zalaegerszegen lesz xco bajnokság, s mivel a cube hátsó fék légtelenítésre vár, így leporoltam a montit, és elmentem a kicsikkel gyakorolni a pályán... u9 u11 u13 meg idősebbek....
rohadt jó volt, de rájöttem hogy a montis technikai tudásom a béka segge alatt van...
meg az edzettségem is hozzá, de ezt sejtettem.... vagy csak nem elég a 32 -11/42
nekem elég volt az u11-s pálya is abba is volt komoly kis mászás, meg olyan katlan, hogy csodálkoztam, hogy le mertem gurulni rajta....
Spd-ben voltam, de jobb lett volna sima taposó, mert a szűk kanyarokat nagyon nehezen vettem, főleg a jobbosakat....
egy szűk jobbosnál be is borultam az avarba, mert nem bírtam időben kilépni a pedálból, de gondolom ez a montival jár....szóval bejött, többet kéne csinálni... a nagy pályán durva ugratók is voltak, azt megnéztem messziről térdes kép nincs, és a strava is csalóka, mert mikor felfelé vánszorogtam 3-4 km/h-val akkor auto stoppolt.... egy óra tekerést csak 40 percnek számolt...
jön valaki? [link]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
angyalpc2
aktív tag
Valahol olvastam, emlékeztem, hogy van valamiféle gumi gyűrű vagy gumi bak a kormány és a stucni közé.
De most nem találom interneten, google-nTudom így nehéz kérdés, de lehet valakinek beugrik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #300561 üzenetére
ezt azoknak hagyom itt, akik kis hátizsákot, daypack-et keresnek. végül lemondtam a Siskin 8-at, és megrendeltem a Syncro 5-öt, nagyjából egy árban voltak (33k). itt is olvastam róla jókat, meg külföldi forrásokon is, a Siskin viszont jóval kevesebbszer tűnt fel. ma megjött (holnap megjön a 2.5L Osprey ivózsák is hozzá), úgyhogy a terep még hátra van. viszont az első benyomás csúcs. a hálós-fémkeretes hátrész zseni, a minőség remek. egynapos túrákra az én felhasználásommal úgy látom elég az 5L is, de ez alapján feltételezem, hogy a 12L is klassz. nagyon jól átgondolt táskának tűnik, ami ritka.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
mauimagic
senior tag
válasz parandroid #301212 üzenetére
Erdő mellett lakom, így 2-3 fokkal hidegebb van, mint a környéken, 1 szintes házam van jó nyílászárókkal, redőnyök, 15cm szigetelés, 30cm a födémen.
Vagyis nem passzívház, de azért nem rossz. Most jutottunk el oda, hogy 26 fok van a házban és még van a met.hu szerint 1 hét 35 fok körül.Ez az a szint, amivel semmi nem bír, lehet akár passzívházad árnyékoló diófával, hogy egy klasszikust idézzek: a termodinamikát nem lehet megbaszni
Viszont egy klíma 4 feletti SCOP-vel talán nem a fő okozója a hőhullámnak, hanem egy megoldás, jelenleg nincs is jobb. A sok napelem csúcstermelése meg pont egybeesik a klímák csúcsfogyasztásával, szal win-win.Az a vicces, hogy az a rengeteg klíma annyi hőt termel már, ami ott a betondzsungelben, és térkősivatagban már fokokban mérhetően melegjti tovább a levegőt
Egy 2014-es kutatásban írták ezt le. Hadd pontosítsak kicsit: éjszaka volt 1 Celsius fokkal magasabb hőmérséklet mérhető, nappal nem, és Phoenix Metropolitan Area Arizónában, ahol 50+ nap van 40 fok felett évente...itt még azért nem tartunk.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
üdv a dolomitokból, tényleg biciklis paradicsom, ezt nézzétek, mit találtam ma cortina d'ampezzóban!
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Hasaggymeg
Topikgazda
(+jjeahh)...lehet már unalmas lesz, de ma zasszonynak is keresztűlhúzta zékettőjét egy ~2+ éves medvebocs (~60-80kg-os), mikor reggel indulás után néhány perccel a Pálpatakával szomszédos Békástanya 2-300 m erdősávján átvezető köves utcáján majdnem fejünkbe esett az útmenti fáról, melyre érkezésünktől éppen felmenekült és amely már alig-alig bírta súlyát. Ott fújtatott, kapaszkodott, csúszott lefelé és nézett farkasszemet velünk mikor olyan 10 méterre tőle észrevettük és hirtelen zé 5re kapcsoltunk. Bár bexarva nem voltam merszem azért nem volt megállni szelfizni, nem tudtam hogyan reagál ha letörik alatta a fa és úgy 3 méter magasról mögém zuhan az útra. ...ezt a fotót onnan 10 percre és ~1 km-re készítettük, mert ugye a vicc szerint ahol medve van ott xar is lesz.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
MC Pite
veterán
Magas párában nem annyira párolog az izzadtság?
Nem elég zékettőben nyomtad, itt én javítani próbáltam egy 3,5km-es mászós szegmensnél(160as átlag; nekem 180 a max): [link]vallas: Nem, nem törvényszerű borulni emiatt - leginkább használd terepen is, ne csatold ki. Kanyar ívbelső karod nyújtva, bringa 45°hoz közelít, térdeid a kanyarba befelé nézzenek, ne kicsatopni akard
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
parandroid
félisten
válasz mauimagic #301277 üzenetére
Most néztem Szentes környéket időjárás appban (ismerősök laknak ott), napok óta 35+, következő 7-10 napra is annyi… Na, az ellen semmi nem véd, lehet beduin sátrat húzni az udvarra, talán az a legelviselhetőbb. Lenne… ha nem ismerném az ottani rovarhelyzetet.
Szóval marad a klímázás, A gond azzal az, hogy hajlamosak vagyunk túlhasználni, meg ész nélkül tolnineki, pedig a kulturált klímázásnak is megvannak a maga szabályai, amivel nemcsak hatékonyabbá, ah em gazdaságosabbá, és kevésbé károssá is tehető. Pl a szigetelés, amit te is megtettél a lakóhelyeddel. Ehhez lehet még olyan trükköket bevetni, mint az ésszel szellőztetés (automata szellőztető rendszer páracsapdával), a jó tájolas, a természetes árnyékolás, zöld tető, napelemes energiatermelés, vïzmelegítés, és sokkal előrébb vagyunk. Ha meg lehetne még fejelni egy geotermikus hőszivattyúval is, az maga a kánaán, és az ilyen 35+ fokos teljes hetek kivételével kb full passzívan üzemeltethető. Na, ezt kéne támogatni, nem a medencefűtést a tihanyi tájvédelmi körzetben a gazdasági épület + víztároló cimén épült villákban. Mindeközben a lakasállomány fele még mindig vagy panel, vagy kádárkocka.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #301279 üzenetére
Úgy tűnik idén te is rendesen megtapasztalod milyen itt az igazi montis élet, már csak pár esztena "kéne" . Jövőre gondolom már felfegyverkezve jösztök, ha egyáltalán akar még az asszony jönni Erdélybe.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
avl
senior tag
hogy említetted a futast es otthonabb vagy benne: 55+ vagyok, kedden Regel futottam 12km-t, 1:11 alatt, karora szerint 158-as atlagpulzussal, végig szájon át lelegezve
Ez milyen zóna? mert a pulzus (eletkorhoz, “sejtett” 180-183-ás max pulzushoz) nem alacsony, de a légzés, és érzés (néhány szavas duma simán ment volna) alapján lehetne z2
-
mauimagic
senior tag
válasz parandroid #301281 üzenetére
Geotermikus hőszivattyúnak a bekerülési költsége már az EU második legcsóróbb országában is a soha meg nem térülő kategória.
10 évvel ezelőtt olvastam svéd vagy norvég tanulmányt, ami azt taglalja, hogy a levegő-víz rendszer az ésszerűbb. Azóta pedig elég komoly fejlődés is történt gépek terén.
Saját tapasztalat meg az üzemeltetésről van, sokkal több a hibalehetőség, amit nagyon drága, vagy lehetetlen javítani (szonda eltömődés, elepadás, algásodás, stb), üzemeltetési költségek meg alig térnek el.
A telepítőnek jó biznisz, hiszen sokkal nagyobb a munkaigénye és utána garantált a folyamatos karbantartás is, különben elhasal a rendszer.Ha valahol -20 fok alatti telek vannak, akkor érheti meg.
-
zsamiatt
őstag
válasz mauimagic #301284 üzenetére
"Geotermikus hőszivattyúnak a bekerülési költsége már az EU második legcsóróbb országában is a soha meg nem térülő kategória."
Ez attól függ, hogy menyire mélyen kell lefúrni. Főleg Magyarországon egy csomó helyen elég magasan már elérhető a termál víz is ami olcsón kitermelhető ezáltal.Van a levegő - levegő hőszivattyú ami alapvetően egy klíma és teljesen jól működtethető, megfelelő csövezéssel elég jó hatékonyságú. Csak érdemesebb a föld alá tenni a hőcserélő másik felét.
Vagy van a levegő víz amikor a vizet melegíted vagy hűtőd le. Ez sem vészes azért ez sem tojik be minden nap.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Weareus
addikt
Én azt gondoltam, hogy bringázásnál, mikor jön szembe a forgalom, téged pedig hátulról kerül 30 cm-re egy kamion és a torlónyomás meglök, annál rosszabb nincs.
Pedig azért ez a medve téma, eh...
Én nem lennék elég bátor ilyen helyeken tekerni, az tuti...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
szuszinho
őstag
Szóval már Te is borotválod a lábad. Veszel outit is?
-
Ringman
nagyúr
válasz szuszinho #301289 üzenetére
a hétfői esés után én is gondolkodom, hogy letolom nullással, mert úgy könnyebb takarítani a sebet (borotválástól begyulladok nagyon)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz parandroid #301281 üzenetére
még 1 hétig min. 35 fok lesz felénk (keddig 39-40) és min. 24 fok éjszaka/hajnalban
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
avl
senior tag
válasz Maximum1 #301287 üzenetére
de ezt csak a pulzus alapjan írtad, gondolom
a pulzusmérés szerintem korrekt volt, de abszolut semmi gond nem volt (csak idöben haza akartam érni), jól éreztem magam, a tempom a végén ugyanaz volt, mint az elején
és nekem a Z3 tetö, Z4 alj-hoz nagyon nem passzol, hogy végig orron át ütemesen vettem a levegöt, semmi lihegés, szuszogás -
dom1n0
senior tag
Futásnál nálam tök más minden mint bicón.
Bicón 158-160-as pulzuson teljesen kényelmesen elvagyok, mondhatni full komfort, futás közben ugyanezen már ütemesen, szájon át veszem a levegőt és figyelek ne szúrjon be.
Szerk. Ma ezen a pulzuson 5:30-5:40-es tempó jött ki fokozó futás alatt.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem gondoltam volna soha, hogy az elköltözés ilyen előnyökkel is fog járni, sötétedés után az erdőben kerékpározás, ami ugye az anyaországban
nekem a téli délutánok megszokottja, itt kábé az extrém vakmerőség kategória lenne. Az idén volt először, hogy útvonalválasztási terveinket komolyan befolyásolta az itteni medvehelyzet...még akkor is ha statisztikailag mondjuk az országúton kerékpározás nagyságrendekkel kockázatosabb mint a medvelakta erdőben kolbászolni, az a feszült félelem okozta stressz, hogy összefuthatsz egy életveszélyes vadállattal erősen rontja a kerékpározás örömét. Jövőtől medvespray lesz, ha egyébért nem legalább a (hamis? ) biztonságérzetért.
U.I...a román 6óságok teljesen idióták, nem is értem ezt a hozzáállást, hogy a problémás egyedeket áttelepítik máshova, mintha ettől leszoknának a kukaevésről. Kíváncsi lennék a mögöttes érdekekre melyek ezt az egész mizériát fenntartják.🤔🤔🤔[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #301294 üzenetére
Én tavaly Magyarországon 2 terepezés alatt nem tudtam hozzászokni ahhoz, hogy nyugi van, biztonság van, nincs veszély. Szerintem hetekbe (hónapokba?) telne leküzdeni a PTSD-t . És ha a medvék miatt csorbult a biztonságérzeted, esélyes, hogy egy durvább nyáj miatt teljesen lemondanál a montizásról. Sok medvével találkoztam én is már, de annyira sosem éreztem magam életveszélyben, mint amikor körülvesz 25-30 medveölésre "idomított" kaukázusi és folyamatosan próbálnak a hátad mögé kerülni.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #301295 üzenetére
Azon morfondírozok hol is edzenek ezek a román keményfaxú montisok mint Dascălu? ...tény, hogy a magányos montizás, amit én (meg még sokan mások itt) művelek, errefelé felejtős lenne, bandázni már gondolom sokkal biztonságosabb, néhány felnőtt férfi együtt már a medvének sem pálya és a kutyákkal szemben is komoly biztonságérzetet adhat.
-
parandroid
félisten
Kicsit másképp működik a dolog, de mégis hasonló. Valszeg a laktátküszöböd alján voltál valahol, ami megterhelő, de még kényelmes. Edzhető, feljebb-lejjebb tolható valamennyire, illetve azt is lehet edzeni, hogy mennyi ideig tudod tartani. Ez alapján a futás alapján valszeg egy félmaraton menne ezen a tempón (2 óra alatti idővel). Résztávozással, pár hosszabb futással, meg kis szorgalommal kitolható maratonig is, de ott már valszeg a tempó csökkenne. No meg az azért másik kávéház.
Amúgy nem értek hozzá, de tanácsot szívesen adok.
p
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #301296 üzenetére
Gondolom külföldön. Molnár Ede és Alex Husariu legalábbis állandóan külföldön vannak. Ede néha eljön ide a hargitára bandázni, de nyilván a mi szintünk neki max levezető .
-
SteveAd
tag
válasz Hasaggymeg #301296 üzenetére
Dascalu gyermekkora óta Spanyolországban él. Mostanában amúgy sem a medve miatt fáj a feje: [link]
-
SpaceKombajn
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest