-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
monster95
tag
válasz parandroid #300350 üzenetére
Hát pontosan arra hogy mi lenne a optimális,hogy ne készüljek el erővel.
Ugye kétszer le kétszer fel.Ez kb 78 km és 1300 méter megtett magasság
Úgy jó lehet hogy az első mászáskor 2x1 perc max pulzus 90-95 százalekáig,majd ez ugye a második mászáskor is.Szóval lenne benne 4x1 perc intervall. -
emilll
tag
Ezzel a gyanúsan kicsi és mégis gyanúsan sok pozitív értékelést kapó alis pumpávál van valakinek tapasztalata?
Tényleg fel tud fújni két gumit 100psi-re? Valaki azt írja, hogy 5 x 29"-es gumit tud felfújni (persze annak alacsonyabb a nyomása).
Eddig csak féltégla méretű elektronyos pumpákat láttam. -
Gyula84
veterán
válasz Dark Archon #300346 üzenetére
Kösz, a nyereg első ránézésre nem tetszik ez egy ilyen pedál [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
6030D
Ármester
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #300358 üzenetére
Az árát vicc nélkül nagyon megéri, de azt sem mondanám már perfect vételnek így 3 mez és hosszabb távú használat után, komolyabb bajom nincs vele, de picit szellőzhetne jobban és túl könnyen szétszedik a bokrok, ágak. Most egy Van Rysel Racer és egy Vendull vár tesztelésre, a Van Rysel eleje méhselyt szerű hálós, a Vendullra meg egyáltalán nem varrtak hálós részeket, hónaljra sem, cserébe nagyon vékony. Kíváncsi vagyok, mert a Van Rysel sem egy nagy márka, de egy ilyen mez árából kijön 10 Vendull .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
.LnB
titán
válasz Ringman #300310 üzenetére
Szerintem ez azért annyira drága, mert a három cég közösen fejlesztette. Aztán mindenki leveszi belőle a részét. Continental, DT Swiss, Swiss Side.
Komoly nagyon, de ez nem azokra a magyar utakra van, amit A Zéé is mutatott.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
Ja az el felejtettem tegnap irni, amikor Matrafurednel jottok le, erdemes felkanyarodni egybol a bicikliutra, mert kicsit lentebb a parkolonal volt egy rendor es kiszedett, pedig ugyan kicsit kesobb de kimentem.
Korrektul szolt, hogy mar az elejen le kell menni, most ekenged, de figyeljek maskor oda. -
semmiho
tag
Kommentár nélkül. [link]
-
ígyvanferi
addikt
válasz -=RelakS=- #300254 üzenetére
Köszi neked is és Dark Archonnak is.
Decathlonban vettem patentszemet, ami ráadásul pont KMC-s. Meg is takarítottam jó alaposan a láncot, úgyhogy most minden pöpec ismét. -
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #300368 üzenetére
450eur, még a végén el fogok csábulni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ZavaBalazs
őstag
válasz dom1n0 #300364 üzenetére
185/84, szintén XXL, most felpróbáltam kantártalan gatyával, nem mondom, hogy magabiztosan nekiindulnék így egy egész naposnak, de állva nem lóg ki a bendőm. L-es tribanrysel mezzel (kb ez, csak 2 kiadással korábbi, ez) ugyanezt nem mondhatom el, hasonló méret, de kicsit rövidebb, annál már pont kivillan
szóval merjetek élni, vegyetek darevie-t! ™️wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
robaGB10
tag
37-590-es külsőbe passzolhat ez a belső?
Kép lemaradt... szóval 40/57-559/584 a belső. Gondolom ezek így egyáltalán nem kompatibilisek egymással
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Weareus #300296 üzenetére
Wut?
A hátsó karbon felni "már" 28"-as lesz, hogy haladni is lehessen vele, elől a 26" meg a jobb irányíthatóság/kisebb súly miatt kell. A hátsó felni kb 260 g alatti lesz.
Semmi értelmét nem látom, ellenben a kerekesszék gumi nem hiszem fékezésre, kanyarodásra, gördülésre fasza, de legalább lehet hogy keskeny a felnihez, minden szarnál odafig érni a felni (letámasztás faknál, földre). Nekem a 19C felnin a 30as gumi nem véd ekéggé, van rajta csomó ilyen karc, ütődés, pedig vigyázok rá.25mm-hez nagy nyomás kell, amivel egy velodromban fasza az ember, de az utakon kisebb nyonás jobban csökkenti a rezgést, konfortosabb, jobban fékezhető (sokkal) szal okkal használnak outin is egyre szélesebbeket, főleg itthon!!négy!
Vitrinbringát akarsz építeni vagy jót? Ezt jó tudni, aszerint okosabbak leszünk mi is.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Speedy007
őstag
válasz MC Pite #300376 üzenetére
Be vásároltunk a Lidl-ben a kerékpáros tartozékokból. Nem tudom hogy nálunk a helyi kínálat volt ilyen vagy ország szerte ilyen. Elég bosszantó hogy csak egy szín van egy mérethez S/M Fehér, M/L Fekete, L/XL grafitszürke kobakvédő. Kényelmesnek kényelmes csak szokatlan ez az első ilyenem.
A kerékpár Lámpa szett 6.000Ft szerintem jó vétel bár csak száraz időben ajánlott használni mivel nem csavaros rögzítősű így esős nedves időben elmászhat. 70Lux a fényerő ami tippem szerintem 300 Lumen körül van. Jó erős fénye van és működik az első lámpánál a fenyérzékelő is bár a hátsó lámpa szerintem nem szabályos mivel villogó üzemmódot nem tud csak pirosan világít. -
emilll
tag
válasz dom1n0 #300362 üzenetére
Köszi, igen vész pumpának szánnám. Eddig mini kézi pumpával a vázon jártam, most CO2-eset akartam venni, de ez még praktikusabbnak tűnik.
Sajnos az alin az emberek jó része amint megkapja amit rendelt, rögtön nyom egy 5 csillagos értékelést, anélkül, hogy kipróbálná amit kap, szóval ezekben annyira nem bízom.Vész pumpának egy ilyen tölthető, vagy inkább CO2-es jobb? Tudom, szubjektív, de akinek van tapasztalata egyikkel vagy mindkettővel, arra kíváncsi lennék.
-
parandroid
félisten
válasz Speedy007 #300377 üzenetére
“a hátsó lámpa szerintem nem szabályos mivel villogó üzemmódot nem tud csak pirosan világít.”
Nem kell villognia. Be is baszna, dinamós lámpával azt hogy oldod meg? Amúgy azért nem villog, mert a lidli német piacos cuccokat árul, az ottani kresz szerint meg tilos a kerékpárlámpáknak villognia. Szerencsére ezt senki le se szarja.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dom1n0
senior tag
válasz emilll #300378 üzenetére
Kicsit lehet túltolom, de nekem van 2 co2 palack meg egy mini fej vész esetére a nyeregtáskában, de szerintem ez a minipumpa praktikusabb és megbízhatóbb is.
Ezt simán a mezben szoktam vinni magammal.
Az újabbakon már van kis led kijelző nyomásmérővel is, de ha alap olcsó dolgot szeretnél, ez a 30 dolcsis cycplus teljesen jó szerintem. -
lsebestyen
addikt
-
Speedy007
őstag
válasz parandroid #300379 üzenetére
Úgy olvastam vhol és tudom hogy muszáj villognia de ezek rosszul tudom
-
Ringman
nagyúr
válasz dom1n0 #300380 üzenetére
rendeltem egy CYCLAMI A3 típusút tegnap, kb 2-3 hét és ideér, ha nem felejtem el, akkor beszámolok róla.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
robaGB10
tag
válasz Hasaggymeg #300297 üzenetére
37-590-es külsőbe passzolhat ez a belső?
Kép lemaradt, nem tudom, hogy csatolni... szóval 40/57-559/584 a belső. Gondolom ezek így egyáltalán nem kompatibilisek egymással, ugye?[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz lsebestyen #300374 üzenetére
Köszi igen jól áll neki
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Ringman
nagyúr
válasz robaGB10 #300385 üzenetére
sima butil belső elég jól tágul, nem lesz vele probléma, ahogy nézem ez a 650A standard, az minimálisan különbözik a 27,5"-os (650B) keréktől.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz robaGB10 #300385 üzenetére
Kerületben kisebb, balonosságban pedig kissé nagyobb lesz, vagyis szódával elmegy, ahogy Ringman kolléga is írja.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ringman
nagyúr
válasz dom1n0 #300386 üzenetére
ma jött a futár a korábbi rendelésekkel, hogy mennyi szart össze tudok rendelni
persze nagy része jó lesz valamire
-
(ex)Cat
senior tag
Mivel lehet leszedni a felniről a szalag ragasztó maradványokat?
-
addikt
válasz lsebestyen #300381 üzenetére
Miért bukja a repülőzést? Kivetetik vele, azt kész, nem? Mégsem egy macséta vagy egy AK47-es.
Ringman: a játékpumpa is minek? Mikor használni kéne, akkor nem fogod tudni, mert rég elfelejtetted, hogy tölteni kellett volna.
(ex)Cat: alkohol-spray.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
lsebestyen
addikt
válasz Dark Archon #300396 üzenetére
Későn nézték át a bőröndöket, visszadobták a talált tárgyas osztályra, aztán becsekkolás előtt 10 perccel mondták be a mikrofonba, hogy az egyik csomaggal probléma van és sztornózták emberünk repjegyét is. Ha egy kicsit is rugalmasabbak lettek volna, akkor még belefért volna az újra leadás...Volt lakat amúgy a bőröndön. Én speciel ezért nem rakok rá, vagy olyat, amihez nekik van az az univerzális kulcsuk. Bőröndöm számzáras, de azzal az egyezményes reptéri kulccsal nyitható.
-
Ringman
nagyúr
válasz Dark Archon #300396 üzenetére
ennyi erővel a dinamós lámpánál kéne maradni
-
addikt
-
f_sanyee
senior tag
válasz Dark Archon #300399 üzenetére
nekem nyáron is villog egy lámpa elől, hátul a radar. + a computert is tölteni kell néha, +1 szarság töltése már nem okozna nagy problémát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs