Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuntics

    aktív tag

    válasz A Zéé #281393 üzenetére

    Hosszra sincs vele bajom, köldök alatt még van jó 10cm (180cm magas vagyok) Eleje-hátulja ugyanolyan hosszú, decás meznél elől rövidebb ami nekem van.

    Ringman

    Köszi a választ, szépen sorjában:
    A sima 36os hátsó nem lenne szerintem nagy különbség, ahogy az 1x-es grx hajtások sem. 1 helyett lenne kb 0,95 áttétel arány, az nem valami nagy lépés.

    Gondoltam én is csak a hajtás+első váltó cserére. De előbb-utóbb úgyis cserélnék hidrós fékre, meg pl grx600as hajtásnál külön van 10 meg 11 sebességeshez, de azok között csak nem lehet akkora különbség. Árban talán itt jönnék ki a legjobban, csak egy váltó+hajtókar páros kellene.

    Az alis tányérok kiosztásban lehet jók lennének, de inkább nem játszanék ilyenekkel.

    A 48t tiagra tányér nem igazán megoldás a problémámra, inkább a 34 helyett kellene kisebb. De gondolom olyan nincsen :(

    A komplett biciklicserén is gondolkodok, igen. Megy a matekolás, de akkora különbséget nem látok. Fb-n kapni új bicóról bontott szettet 220-250 környékén, jelenlegi tiagra szett meg csak elmegy 70-80k környékén. A biciklim meg kérdéses mennyit ér így egyben, 2021 cube nuroad pro fe. Szerintem 360nál többért nem nagyon tudnám eladni. Plusz ugye a macera. Dobozt szerezni, másik biciklit nézni (bár az nem olyan nagy baj :)) de még ez a cserés dolog sincs elvetve.

Új hozzászólás Aktív témák