Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Tin #277977 üzenetére

    Nem tudom miért nincs méret pontos sárvédő. Gondolom nincs tömeges igény rá.

    Magam részéről annyira utálom a sárvédőket, hogy nem is veszek soha többé. Szakadó esőben nem megyek biciklizni (a munkába is gyalog), ha út közben kap el akkor bevállalom, hogy felvernek valamennyi vizet a kerekek. Szerencsére a Conti gumik jól vezetik le, így nem veri fel a hátamra a saras esővizet. Inkább a váz kap belőle, azt meg úgyis le kell takarítani. Másik része ami miatt amúgy sem megyek esőben, hogy utálom a hajtást takarítani és ilyenkor kap a lánc is a sárból, ami nem tesz jót.

    Szerencsére a vázon sincs dedikált felfogatási pont, így legalább rá tudom fogni, miért nincs sárvédő. A másik, hogy utálom, hogy nem egy fix dolog és mozog, nyiklik-nyaklik, elferdül és berezeg hajtás közben rossz úton. Optikailag sem jön be.

    fulton: Próbáld meg, amit Runner ír, vagy vidd el egy Cube szervizbe, hátha van tapasztalatuk az Agree-vel. Vagy hívd fel és mond el mi a hiba, esetleg küld el emailben nekik a videót és hivatkozz rá. Hátha más is panaszkodott ilyen hibára. Külföldi fórumon nem olvastál ilyen hibáról, akinek ilyen biciklije van vagy ilyen Fulcrum kereke?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák