Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Dark Archon #276411 üzenetére

    Ismerős graveles hajtással vette főképp városba a bringáját, és nagyon hiányzik neki a "gyors" vége. Nekem a mostani 48/36/26 + 11-34, de az 50-es nagy tárcsának örülök, a mászó végen viszont örülnék az 1:1-nek. De mivel ugye a "nép" (muglik) kompakt hajtóműve az 50/34 + 11-32, ezért nekem valószínűleg tökéletes lesz. Viszont az 52/36 már sok lenne nekem, mert itt felénk sok a domb. Csak azért írtam az áttételt, mert nincs a honlapon, hogy biztosan ne nézd be.

    Bike fitting az már kopást okoz. A trénert nem használatra értettem, hanem rárakod a bringát lánc nélkül, és megpróbálod beállítani magadra. Szerintem ott már azért egész jól be lehet lőni, és akkor az utcán már csak finomhangolni kell. Szóval úgy gyakorlatilag kopás nélkül ki tudod próbálni, hogy jó-e neked.

    #276413 fulton: én azért választottam az Ultegrát, mert a parasztgyerek ezt érdemli :D Amúgy nem, nekem a 400-as GRX változat is elég lett volna, csak ezt a modellt leszámítva az összesen Tektro fék van, az meg ebben az árkategóriában nem jó. Ennél meg gondoltam, hogy a hajtás "etalon", az ára is jó, így legalább tudni fogom, mi az elérhető szint.

    Di2 nekem, hát, jó kütyü, a te szinteden valószínűleg értelme is van, hiszen sokat mész, és kvázi "végleges" setupot akarsz, én meg ettől még rohadt messze vagyok. Majd egyszer.

    #276440 .LnB: az én bringámon ilyen barna szélű gumi van, bár lenne fekete. Ennek a kékesszürkének nem áll jól. A pánt viszont jó cucc. Elvileg +1 év gariért lehet regisztrálni, ha van leírás a dobozban, de fontos, hogy el ne felejtsd hozzá elfogadni a reklámokat, különben nem adják meg!

Új hozzászólás Aktív témák