Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz flash- #267506 üzenetére

    Jó, de akkor még hozzáveheted a lánc és a hajtáslánc zsírtalanítását is, ami szintén nem kevés szarakodás. Lehet, hogy Relaks csinálja jól, hogy elsőre megfőzi a láncot waxban, és utána csak csepegtet, de akkor ennyi erővel lehet mindig waxolni (ha már van lassú főződ).

    Én első alkalommal jól felmelegítettem a fémtiszta láncot hajszárítóval, meg a Smoove flakonját forró vízben, aztán ahogy írják, először a nagy-nagy tányéron ment fel egy adag, majd 1 óra állás után a kis-kis tányéron újra. Befolyt rendesen mindenhová, de azóta én már nem tisztogatok vagy melegítek semmit, egyszerűen befogom rongyba a láncot, és addig pörgetem, amíg a nagy részét lehozza, majd megpucolom a fogakat és görgőket is (csak ronggyal, nem vegyszerrel!), aztán újracsöpizés, és kész.

    Nálam persze egyszerű a helyzet, nem megyek sokat, olcsó a hajtásláncom, olcsó a lánc, szóval nem tudok igazán mit bukni. Annak, akinek drága a hajtáslánca, és tényleg sokat megy, ott lehet ez szempont.

    Én mindenesetre örülök, hogy rátaláltam erre, mert feleannyiszor kell feleannyit szórakozni vele, mint olajjal, és még tiszta dzsuva se leszek tőle.

Új hozzászólás Aktív témák