Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Friczy

    senior tag

    válasz Fall-N #257607 üzenetére

    "Eredeti trekking"
    Van ilyen egyáltalán? Ha igen, arra a te definíciód biztos nem illik. Az én trekkingem 3x7-es hajtás volt, 37 mm gumival, az 1,75" nagyjából kijön, de az áttételt már kár volt beletenni. De ha úgy nézzük, az eredeti trekking nem más volt, mint a klasszikus tanyabike (itthon a Túra Csepel). Váltó nélkül, nagyjából használható gumikkal, csomagtartóval, sárvédővel.
    Akinek a bicikli napi használatra kell, hosszabb-rövidebb távokra, elsősorban közlekedésre, annak ezek a biciklik teljesen (vagy majdnem teljesen) jók, szóval kár leszólni ezt a kategóriát. Igen, ezek semmire sem jók tökéletesen, a svájci bicska hasonlat jó volt.

    Inkább arról van szó, hogy akinek a szokásos közlekedés/túrázáshoz képest más igényei is vannak, az előbb-utóbb eljut odáig, hogy a trekking nem megfelelő az ő céljának. Itt a fórumban többnyire olyanok vannak, akikre ez illik rá (vagy olyanok, akik eleve nem közlekedési célra használnak biciklit). Ettől függetlenül ha valaki nem tudja, hogy mire szeretne kerékpárt használni, első körben szinte pont a trekking a megfelelő.

Új hozzászólás Aktív témák