Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz varsam #243769 üzenetére

    Na végre!
    Már egy ideje lógott a levegőben, hogy jön egy axs v2 rendszer és az udh kapcsán is lesz valami. Tavaly már tesztelték több versenyzőnél és ilyen van már Jack Moire gépén is, akármennyire takargatta.
    Az, hogy mennyire erős az besz@rás: [link]
    Az elmúlt években már minden értelmes gyártó átállt az UDH-ra tehát van elég közönség hozzá és végre emtb terhelésre tervezve. Az, hogy 1000W fölötti terheléssel is lehet váltani nagyon komoly.
    Bike24-en már in stock, a sima x0 verzió amit hajtókar nélküli verzióban is meg lehet venni kb 1380€. Ez se kevés.
    Már csak azt kell megvárnom, hogy (jövőre?) kiadják a GX verziót is, aminek az ára már értelmezhetőbb lehet és mehet a villany paripára.

    A code ultimate esetében viszont valami komolyabb újítást vártam volna. Na majd jön még hamarosan az új vivid tag, ami feltűnően az x2-re hajaz.

    A Shimano már beindította az évet a cues és egyre erősebb linkglide vonallal az emtb-kre koncentrálva. Tetszik nem tetszik a piacon ez megy a legjobban és hajtás téren erre az igénybevételre nem voltak kiforrott megoldások. Most meg itt a sram válasza.

    Kicsit olyan érzésem van, mintha felosztották volna a piacot. Annyira más árszegmensbe jött a cues és az új axs, hogy a két termék nem konkurense egymásnak.

Új hozzászólás Aktív témák