Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz andrisbandi #233337 üzenetére

    De őszintén , beválalnál egy használt karbont pl? én nem. (egyrészről mert ki tudja mit kapott az a váz stb-nem vagyok szakértője sem hogy felismerném, a másik pedig ez:
    Vannak dolgok amiben én is megveszem a használtat, és megelégedéssel használom mai napig, de van amiben nem.
    Ha újan veszem annak van egy varázsa, veled kezdi ez esetben a km-eket...csakis Tőled függ milyen állapotban lesz x év múlva stb...
    Autóban pl amit ugymond "élni" veszek abból nem vennék használtat és alaposan megfontolnám mit veszek meg (és itt nem az irreális autókra kell gondolni, de van egy határ és van egy olyan határ amit még az ember kifizet érte de csak ha megvan az a belső plussz érzés rá"), fontosnak tartom hogy ahányszor beleülök meglegyen az a "jóleső érzés" ha nem találok ilyet saját határaimon belül - nem veszek semmit. de egy olyan autót amit pl "munkára" abból vennék használtat simán.
    (ott az "élni autó" mai napig ha beleülök elégedettség tölt el, jól érzem magam benne (nem csak én) és minden km számomra álom vele nincs az az autó amit ha meglátok "megkivánnám" legyen az 50 millás autó .. - nekem ez fontos.
    Ilyen dolog ez a kerékpárnál is nálam :)

    Ők is csinálnak ilyen vázba építés.. meglesem köszi :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák