Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • "A homoszexualitás természetellenes" 😠

    lo Ehhez képest a természetben nem ritka és evolúciós előnyei is vannak. ...

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz flash- #230504 üzenetére

    Jaja e lehetett.
    Am max 95 psi, én meg 91 en tolom hátul elől 90 en. Eddig maxon toltam javarészt (de sztem ezt tulgondoltam). Az kétségtelen hogy olyan nagyon nagy szél nincs haladva, de van azért. Én a ruhában is hiszek ,akarok hinni :D számítson az a aerooság
    Én meg vagyok 80 +14(17 mikor mennyi). De egyálom közlekedni így, nagyon élvezem az egész tekerést így télen, teljesen más mint nyáron.
    Eddig csak beöltözve póló pulcsi kabát beöltözve tekertem 9-10 km-eket de nem lehet össze hasonlítani azt az érzést, és most. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy szánjon az öltözékre, mert sokat tesz.
    Picit cseszte a csőröm hogy 2XL vettem a kabátból fog e működni, de lenyugodtam hogy jó, meleg is ha lezárjuk amit le kell menet közben. (lásd csak kabátban éjszaka 9 fokban tökéletes volt sőt) és ami nagyon király, pont annyival lazább hogy abszolút nem "bántó" a feszülése, de nem is lobogós pont jó. Lesz egy mezem is és le van tudva reményeim szerint.

Új hozzászólás Aktív témák