Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz MPowerPH #217543 üzenetére

    Kár ezen felhúznod magad. Bunkók mindig lesznek. Most ez azért feltűnőbb, mert egyrészt új dolog, alapból menő, ráadásul jó drága, szóval fel lehet vele vágni (laikus mit ért hozzá, hogy ez csak egy alap haibike), ráadásul minimális erőfeszítéssel (különösen megcsipelve), szóval rábuktak az újgazdag jampik, mint gyöngytyúk a takonyra. Amelyik nagyon szemtelen, azt vágd szájba. Nem azért, mert ebike-ja van, hanem mert bunkó.

    Ettől még nejemnek én is a mai napig nézegetem az e-trekkingeket, de megígérem, hogy ha végre kap egyet, senkit nem fog letolni, meg nem vagánykodásra kell neki, csak a néha 10-12 órásra nyúló munkanapja után tud mozogni kicsit, meg addig sem a dugóban ül, de legalább nem készül még pluszban ki benne, amikor fel kell tekernie a dombra, ahol lakunk. Arról nem is beszélve, hogy én szívesen kirándulgatok 50-100 km-es távokat, de neki ez már sok, így viszont tudunk menni együtt (ráadásul rendes tempóban, és nem abban fáradok el, hogy 17-es átlaggal lötyögünk).

    Sokan vannak így vele, csak ezeket észre sem veszed, mert normálisan használják.

    andrisbandi: A savazás meg akkor jön, amikor valamelyik elektrohuszár beböfögi, hogy megint lealázott egy sportolónak öltözött országútist a 10%-os emelkedőn a csipelt babettával. ;] Akkor sem az “analógosok” (ezen még mindig röhögök, ha meglátom) sértődnek meg, hanem a villamos oldalról van mindig a felháborodás, hogy akkor ők most itt le lettek nézve, és kezdődik a szokásos hiszti, hogy de hiszen nem mindegy, hogy a 200 wattodat magadtól tolod ki, vagy a motor 250-jéhez (600-ához, ha csipelt) teszed hozzá?!?!? Nekem aztán teljesen, én attól sem edzettebb, sem bénább nem leszek, legfeljebb önerőből lassabban érek fel, de hadd ne simogassam meg a buksiját, hogy mekkora fasza gyerek, hogy motorral gyorsabb tud lenni. :P

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák