Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz varsam #210688 üzenetére

    Meg is volt az imént az első tekerés a YT Izzo-val. Pont egy éve, hogy nem ültem már olyan bringán, aminek nem merev a villája, hát még olyanon, aminek mozog a hátulja. Szóval nagyon furcsa érzés volt újra traktorozni. A talaj változatos, volt hó, jég, sár, szóval minden csúszott, meg elsőre egyébként sem akartam a világot megváltani. Egyelőre szimpatikus a karakterisztikája, viszont a hátulját nehéznek érzem, de ez fakadhat az elszokásból is (szerintem később is nehéznek fogom érezni, de erre talán van megoldás: gumi, kerékszett + sor formájában, alu vs. karbon láncvilla nem tudom mennyit jelent).

    Negatívumok: levegős volt a fék, már kézre is érezni lehetett, hogy ez a fűzés nem kerek, meg akkor már kértem, hogy nézzenek rá mindenre, úgyhogy reggel hoztam el a Bikemenből, most patent minden. A fóliázás megvolt a múlt héten, Paul Bike Wrap-et csak ajánlani tudom, aki egyébként egy nem kis cég, csak csinált magának egy loveprojectet.
    Illetve folyamatban van az egyeztetés a YT supporttal is, mert a láncvilla becsomagolt része nem sikerült túl jól, ezért plezúrosan kaptam. Nem nagy ügy, pár hét és lesz rajta másik, de életem első új bringája és naívan azt hittem, hogy majd én rakom rá az első sérülést. A féket is szépen megsértették, ezt is felfedeztem már a dobozból kivéve. Illetve pár apróbb hibát találtam a fényezésen, ezek igazából nem zavarnak, csak a láncvilla.

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák