Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri

    addikt

    válasz SpaceJam #202498 üzenetére

    a lassú bringások, a gyalogosok, meg a gyorsabb bringás is biztonságosan közlekedik, utóbbi az utakon (igen, ez a biztonságosabb mindenkire nézve)
    Ha a "gyorsabb bringás" nem képes a határain belül menni a bicikliúton (hogy ki tudja kerülni a lasssabb bringást és ne veszélyeztesse), akkor csak az az egyetlen megoldás, hogy menjen az autók között. Az fel sem merül, hogy netán lassítson?
    Gyalogos meg nem lehet a bicikliúton. Ha rajta van, az is szabálytalan. Vele szemben eljárni viszont nem a te feladatod (hátha lesz majd biciklis bpivamzerek is, hogy szolgálatba helyezhesse magát még több önkéntes rendőr) és ahogy a másik kolléga írta, az ő szabálytalansága téged nem jogosít fel a szabálytalankodásra (hogy a bicikliút helyett az autók közt menj).

    sepyi
    más szabálytalankodása téged nem jogosít fel szabályszegésre.
    Pontosan. MIndegy, hányan babakocsis anyuka, vagy gyalogos, vagy betonkeverő ténfereg előtted a bicikliúton, te akkor sem mehetsz ki az autók közé.

    el kell hogy jöjjön az a jövő amikor az autósoknak kell elnézést kérni, hogy élnek
    Remélem, hogy senkinek sem kell soha. Ne kelljen már mindenáron valakinek felsőbbrendűnek, uralkodónak, elnyomónak lennie.

    eladó Aromamizer RDTA V1

Új hozzászólás Aktív témák