Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ezt a kis gumi tömítést nem rakták vissza, mennyire fontos cucc ez, érdemes miatta enyhén konfrontálódni?

    A Reba telóról nem azt tartják, hogy ezzel már lehet nyugodtan versenyen indulni? Jövő héten lesz egy XCO verseny itt nálunk, tök jó pályával, még végig sem mentem rajta, de már annyi a telónak, mi történne ha rockgardenen, meg droppokon keresztül használnám, 1000 km és vége?

    A kormányon már egy ideje fura reccsenéseket hallok, azt hittem hogy kosz, mindent kitakarítottam, kormányszár, fejcsapágy, fékbilincs, elmúlt de hamar vissza is jött. Lehet hogy ez már villanyakból jón, és köze van a teló kopásához?

    Valószínűleg én vágtam tönkre amúgy, 2 hete összefutottam endurósokkal, és az egyikkel mentem pár kört, átzúztunk 2 rázósabb gyökeres részen, szerintem itt kapott igazán nagy terhelést a teló, meg ugrottam v 10 table toppot, de mind szépen kijött, az első telót nem ütöttem fel, perfekt landolás volt, pár napra rá kezdett érződni hogy gond van. Ha rázós terepen megyek még nem érződik, csak ha mondjuk gyökeres részen ereszkedem, és húzom az első féket, akkor mintha lötyögne picit.

    Volt már nagyon és enyhén kotyogó villám is, ez még az éppen csak észlelhető lotyogás, ha érthető amit írtam az érdekelne, hogy ezt ilyen állapotban még el lehet sózni komolyabb értékvesztés nélkül, hogy korrekt legyek? Ha már kicsit megment a belső persely, félek hogy hetek max 2 hónap alatt teljesen tönkre vágom, és akkor tényleg fillérekért tudom csak eladni.

    A másik kérdés hogy ha eladnám, mit lehet venni, ami jobb mint a reba, és nem nyekken, meg ha PICIT durvább gyökeres v sziklás részen veretem lefele? Megjegyezném, hogy itt a környék nem dh park, van pár ösvény amin van 2-3 rázósabb rész és ennyi, nem vennék trail v enduró gépet, xcnél maradnék, de nem akarom ezt a nyomorult érzést, hogy hívnak erre mag arra, én meg le kell mondjam mert féltem a villát.

    A bringa amúgy kva jó még mindig, oda szívja magát a földhöz a hátsó tag, és az első drótos xking gumi, is remekül tapad, gyökeres részen is indult már meg az orra, de a teló + gumi összeszedte magát, és kijöttem a kanyarból :) Csak ez az első teló rontja most nagyon a user experienszemet :B

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák