Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    Na, ma felraktam a nobby nic gumikat, már most úgy érzem, hogy kiszámíthatóbb, mint a maxxis rekon. Amúgy ugyanolyan könnyű volt tubelessesíteni, mint a maxxist, tej bele, kompresszorral felfújtam, párat csattant a perem ahogy a helyére ment és ennyi, működik. Szokás szerint vékonyabbnak tűnik, mint a maxxis, de mindíg minden gumival ez van, amikor újan felrakom, aztán a használattól kinyúlik vagy nem tom :D .
    Felraktam az új akciós szuperolcsó nyergemet is, jól néz ki és minőséginek tűnik, de kemény és a hátsóm sajnos megszokta a puha wtb volt comp-ot. Na de ennyi baj legyen, valszeg majd megszokom ezt is.
    A régi kínai helyett felraktam az új sárvédőt is végre, egyelőre tetszik, aztán meglátjuk...
    Jött egy adag zselé is, jönnek a kánikulák és a hosszabb tekerések, jól jön majd néha.
    Ma felraktam a cipőmre a multi release stoplikat és mentem vele egy rövid kört, ezzel egyelőre biztonságosabbnak érzem az spd-t, mert nem sikerült (még) elesni, mint a sima stoplival, szal úgy tűnik adok még egy esélyt ennek az spd témának. Nem tudom hogyan lehetséges, de ezzel is lehet húzni is a pedált anélkül, hogy kirántanám a cipőt belőle és mégis könnyebb kicsatolni, nem kell annyira figyelni a tökéletes oldalirányú mozdulatra.
    És akkor a végére egy videó a múltkori köröcskéről, sajnos mivel nincs a kamerában stabi, turbo chesty-vel is nagyon remeg a kép :( . Az sem f*sza, hogy 2304x1296 felbontásban videóztam, a gépen tök jól néz ki fullhd kijelzőn, erre a youtube csak 1080p-ben játssza le és még azt is szétbarmolja... A gopro 5 stabija amúgy ér valamit? Nem zavar, ha remeg a kép, csak azért legyen élvezhetőbb, szal nem muszáj gopro 7 szint nekem. Persze csak elméleti szinten érdekel egyelőre, most nem veszek semmilyen kamerát, aztán a közeljövőben meglátjuk...

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák