Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz trialboj #125501 üzenetére

    2002 óta működik az ugyanilyen váltó az edzőbringámon, teszi a dolgát, vált. Volt terepen is pár évet, már amit egy full merev hi-ten vázas géppel lehet terepezni (gravel...). Olcsó rajta minden. Be kell állítani, néha bowdent, láncot cserélni. Nyáron a haverom ezzel ment boltba (papucsban, spd pedálon... én aludtam még, nem is tudtam róla), meglepődött milyen jól gurul az ő trekkingjéhez képest. Most vennem kell rá láncot, mert a februárban felrakott 2-3000 Ft-os KMC megnyúlt. Lehet, hogy sort is cserélek, mert csak 3000 Ft. :U
    A legtöbb embernek bőven elég lenne a fenti rendszer, de mindenki a legjobbat akarja, ha van rá pénze. Csak annál egy picit több a még jobb, és elbizonytalanodik, hogy akkor az eredeti terv mégsem jó?
    Ugyanígy vagyok az Suntour XCT villákkal is. Öcsémnek is ilyen van a kb 10 éves bringájában, működik. Haveromnak is megy 2 éve, pedig jár vele a Börzsönyben is és 100 km. Nyilván nem vadulva, de azért mozognia kell. Mégse hullott szét egyik sem, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák