Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Hasaggymeg #124422 üzenetére

    Az egész védelemre ipar épül és félre van értve az egész. Nyilván, ha csak bedobod egy ömlesztett táskába a kulcs meg minden mellé, akkor tok + fólia. De szerintem a telefonnak ki kell nevezni egy zsebet, "utazáskor" abban "stállítani", a zseben kívül meg oda kell figyelni rá. El kell engedni ezt a "jajj de én ügyetlen" vagyok dolgot. Ha valakinek tényleg annyira rosszak a finommotoros képességei, testtudata, hogy folyton szétdobálja a telefont, az jobb ha elmegy valami gyógytornára /terápiára, mert ez bizony probléma.
    És akkor ott a másik dolog. Minél jobban védve van valami, annál kevésbé vigyáznak rá. Azok az autósok, akik be vannak kötve + légzsák, azok veszélyesebben vezetnek, ugyanúgy, ahogy a sisakos biciklisek is több kockázatot vállalnak, mert nagyobb a biztonságérzetük, de a sisakos biciklisekre az autósok is kevésbé vigyáznak. :) Ha nincs tokod, fóliád és nem szarod le, ha sérül a telefonod, akkor nem fogod szétdobálni. Aki meg nem törődöm, az vegyen olyan telefont, ami úgy van tervezve, hogy ne kelljen félteni. :U
    És szerintem ezt érdemes autónál és biciklinél, bárminél IS követni. Ha stresszelsz, hogy mi lesz, ha összekarcolódik a bringa, akkor nem egyszerűbb valami használtat venni? Valami olyat, ami funkciójában megegyezik az újjal, de nem kell díszdobozként kezelni? így lehet spórolni magán a bringán is, meg a fóliázáson is.
    Apám microbusza körbe zártszelvényekkel van megerősítve. Ha valaki nekimegy, általában csak a festést kell javítani. Nem olyan szép, ez igaz, de az elsődleges funkciója nem is az, hogy szép legyen.

    A legfontosabb kérdés mindig az, hogy "Mi a cél?" A tekerés öröme vagy az, hogy jó legyen ránézni? Ha mindkettő, az drága lesz. :)

    Mindig a cél határozza meg az eszközt! A tárgyak iránt ne építsünk érzelmeket, ne azért vigyázzunk rá, mert szívszorító, ha megsérül, hanem azért, hogy funkcionalitását minél tovább meg tudja őrizni, minél tovább használhassuk.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák