Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz emiki6 #123744 üzenetére

    Na ja, csak azért a legtöbb terméknél vannak specifikációk, v elég ránézni és látod hogy szar, de a ruházatnál más a helyzet. A legolcsóbb kék decás bringa mezen is azt írja h 100% polymer, meg a 10x drágább modellen is, akkor honnan tudja az egyszerű bringás hogy mi a különbség?

    Én a többi sportot nem ismerem annyira közelről hogy tudjam hol mennyibe kerül a komoly ruházat(mondjuk nem is érdekel), de a bringázás azért elég komplex, 1 tekerésen belül mehetsz napon, szélben, erdőben(árnyék), lefele, felfele, és itt mind mind más hatások érnek, tényleg komoly cuccok kellene ha azt szeretnéd hogy ne izzadj/fázz, se a domb tetején, se az aljára érve, se közben.

    Többen leírták hogy ehhez nem feltétlen kell a legdrágább ruházat, VISZONT hogy lehet válogatni köztük, ha nincs egyezményes jelölés semmire, mert minden márka saját technológiát talál ki, és aki nem ért hozzá nem is tudja összehasonlítani. Szerintem a legtöbbünket nem érdekel a technológia, tehát nem szívesen töltene senki órákat v napokat fórumokat bújva, hogy megértse melyik technológiának melyek az előnyei és hátrányai, csak szeretnénk korrekt ruhát vásárolni. Helyi boltban nyilván ritkaság ha valami minőségi cucc van és hogy ért hozzá az eladó, tehát marad a net, és ott is azok a cuccok ahol sok értékelés van.

    Meg az ilyen fórumok, ahol mindenki leríja miben teker, és lehet válogatni :)

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák