Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    Nem kell a tengelynek görbének lenni,ha az agyra pontatlanul van esztergálva a menet,akkor imbolyog az egész.

    (#120684) ivana...mikor először láttam ezt az imbolygást,és rá is kérdeztem,hihetőnek tűnt a válasz,hogy ez direkt ilyen a könnyebb láncfelvevés végett. :DDD Amúgy a racsni csapágyát túl lehet egyáltalán húzni? Csak mert a menetesre már nem emléxem (azt is szervizeltem korábban párszor),de a kazettást biztos nem tudod túlhúzni,ott pár különböző vastagságú (egyik hajszávékony) fém alátéttel van megoldva a hézagolás,azt bikázni kell.

    (#120690) pikszel...pörgesd meg valamelyik nagy áttéten,hogy sípoljon a sebességtől,majd nézd meg a rögzítőcsavar (kis fogaskerék) környékén. ;)

    Szerk.itt egy faxa videó is . :DDD...ugyanakkor mégsincs igaza,mert a kazettás is imbolyog,gondolom ugyanazért az agyra történő rögzítési pontatlanságért,vagyis a kazetta rögzítési helye nem 110%-ban van az agy forgási középpontjának.

    (#120694) bringasisti...a váltás pontatlanságához azért durva imbolygás kellene,ez általában inkább szépséghiba és a durván megpörgetett kerék reteszelésének hangjában hallatszik mint ciklikus frekvenciakülönbség.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák