Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz -=RelakS=- #119643 üzenetére

    Én azt várom, hogy Convoy s2+-al is hasonlítsd össze ezeket :D . Ahhoz létezik olyan speckó lencse amivel elvileg nem vakít... csak annyi a gondom vele, hogy jobban teríti a fényt, így gyengébbnek érzed a fényerőt. Ezt valszeg úgy oldom meg majd, hogy amikor nagy akciók vannak az s2+-ra veszek mégegyet és az egyiken kicserélem a lencsét, hosszabb aszfaltos tórákra ezt viszem, a másik meg marad terepre.
    Összehasonlító tesztre azért lennék kíváncsi, mert bár az áruk miatt sosem fogok BM lámpákat venni, azért érdekelne, hogy fényerőben milyenek lehetnek egy olyan lámpához képest, amit én is ismerek. Mert hát ugy-e a BM lámpáknál sosem lumenben írják a fényerőt, hanem lux-ban, a Convoy specifikációban meg lux-ot nem ír, csak lument, így elméletben sem lehet összehasonlítani :N
    Amúgy meg szerintem nincs mindenkinek olyan nagy szüksége olyan lámpára ami nem vakít, én pl többet gurulok terepen, mint aszfalton és amikor beérek a városba, olyankor villogóra váltok, mert a közvilágítás ott bőven elég. Egyedül hosszú aszfaltos túrákra kéne egy vakításmentes lámpa, de ezt valszeg megoldom egy újabb 6-7 dolláros Convoy-al, csak emiatt a ficsőr miatt én sajnálnék kiadni olyan sok pénzt egy BM-re vagy valami komolyabb bringalámpára.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák