Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    valaki tudna nekem olyan dologban segiteni hogy:
    múlt éven minden nap/második nap kimentem nyáron tekerni átlagba mondjuk egy 40-45km-t. De valahogy mindig azt veszem észre, mint most is, hogy nem birok egyszerüen. Pihenőket nem tartok, kva nagy dombokon megyek fel, 1/4 földút 3/4 aszfalt, átlagba olyan 17-18km/h megvan. Volt úgy, hogy 1 hét pihenőt tartottam de akkor is olyan "fáradt"-asan ment a bicajozás, a legroszabb mikor jön egy kis tökmag és pikk-pakk elteker mellettem mintha csak dombról gurulna lefele.
    Amit még igy hozzá tudok tenni a dologhoz: nem szoktam bemelegiteni, se nyújtani, sokszor van hogy éhgyomorra megyek ki bicajozni és utána jó nagy adag kaját bevágok.

    Egyszer tapasztaltam hogy úgy igazán az izomzatomhoz képest elég erős vagyok a bicajozáshoz, akkor is 50kilómétert letekertem egy melóba, ott dolgoztam 6-7 órát, és hazafele vissza az 50km-t kb fél órával hamarabb megtettem mint reggel odafele

    Úgy érzem akármennyit tekerek, akármennyit pihenek, valahogy nem akar nőni a fizikai teljesitményem.

    (mivel most virágoznak a fák és eléggé allergiás tipus vagyok ez is közrejátszhat? azt már észrevettem, hogy estele sokkal energikusabb vagyok lehet leszáll a sok pollen estére a levegőből vagy nem tudom)

Új hozzászólás Aktív témák