- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Toomy
senior tag
válasz belaazallat #29299 üzenetére
Nekem ma 71,8 volt a max. lejtőn lefelé a Velencei hegyről Nadap felé. Ki kellett tekernem mert kb. 100km-en keresztül kísértett a 66.6 -os max. speed bár nem vagyok babonás. És egy fekete cicus is kijött elém sík terepen, de meggondolta magát.
Azért a Te súlyoddal más ám megereszteni lefelé, mint az enyémmel.(#29292) rétisün - Most lehet, hogy nevetni fogsz, de nekem olyan snassz az 1-2óra tekerés. Ha van időm és az időjárás is kedvez akkor lemegyek a térképről is. A mai nap volt az első, hogy a 200km-es távon semmilyen fájdalom nem jelentkezett az ominózus jobb lábamnál.
(#29300) Gyufaaa - Nekem a kormányomnál az acél lemezes csillag anyának volt eltörve az egyik fele és már én is téptem a hajam. De tud recsegni a nyeregcső is. Azt nézd meg, hogy ha kiállsz és ránehezkedsz a kormányra, erősödik e!
(#29295) rétisün - Mutatós darab lesz az a váz! Szép, nekem is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
válasz Gyufaaa #29303 üzenetére
Nagyon alattomosak tudnak lenni ezek a recsegő hangok. A váz össze vissza elviszi a hangokat Én is szívtam már nyeregcsővel, nem rendesen meghúzott kerék gyors zárral, és legutóbb az ominózus csillaganyával. De most lekopogom teljesen csituba van a járgány pedig már lassan 25K benne van.
-
belaazallat
addikt
"Azért a Te súlyoddal más ám megereszteni lefelé, mint az enyémmel."
Pont ezért is van másmilyen "vas" alattam. De hiába van rajt teleszkóp, hiába van rajta ballonosabb, vastagabb gumi, lehet akármilyen sima, tiszta az út, 30-nál többel nem merek kanyarodni. Ereszkedni meg 40 fölött félek, nem vagyok hozzászokva ekkora sebességhez. De ez csak akkor jön elő, ha látom is, hogy mennyivel megyek. Múltkor 60-nal ereszkedtem le, de csak azért mert az utat néztem, és a haverokat kerestem, mert dombra felfele otthagytak(nem kicsit).
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Toomy
senior tag
válasz Gyufaaa #29306 üzenetére
Kicsit hülyén hangzik, de a nyeregcsövet szilikonzsírral be kell kenni azt hello. Nekem a nyeregcsövem egy 120km-es esős tekerés után kezdett el recsegni, de azt is a kormány felől hallottam.
(#29305) ludsimon Nekem csak az a gondom a műanyag bringával, hogy ha esés van és olyan mértékű akkor 200-300K kiment a kukába Évente 1x szoktam esni, de akkor nagyot és látványosat. Bár a héten is volt egy kis esésem, mert Biatorbágynál kutakat sasoltam az út szélén, majd egy kisbolt mellett mentem el - mondom ez is jó lesz csak legyen már víz bennem - erős fékezés, padkára fel és ahogy kicsit döntöttem a poros részen kicsúszott az eleje és eldobtam a bringát. Persze a boltos kiscsaj kint volt a barátnőjével és végignézték a mutatványomat. Látszott hogy nagyon türtőztették magukat, hogy ne törjenek ki hangos röhögésben.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #29307 üzenetére
én se igen szoktam 40-45-nél gyorsabban ereszteni, de mondjuk én kényelmes outis vagyok
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #29309 üzenetére
Outis kollégám is 40-45-tel szokott lefele közlekedni, csak ő teker, míg én csak gurulok lefele. Lefele mindig megelőzőm. Ő is hasonló súlycsoportban van Veled, de ő nem a kényelmes tempót szokta diktálni.
Szerk:
(#29308) Toomy"Látszott hogy nagyon türtőztették magukat, hogy ne törjenek ki hangos röhögésben. "
Ha jól néztek ki, akkor simán mondhattad volna nekik, hogy hasra estél a látványuktól, ezért feljelented őket közveszélyeztetésért!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Toomy
senior tag
válasz belaazallat #29310 üzenetére
Nem néztek ki olyan vészesen , de bagósok voltak. Pfeeeeej![ Szerkesztve ]
-
-
salieri.
őstag
adott egy 520 as spd pedál.létezik olyan ,hogy szétnyílik az a rész amibe bepattintom a lábamat?húzom a pedált akkor mindig érzek egy pattanó érzést. vagy nem is tudom ,hogy fogalmazzam
-
04ahgy
nagyúr
válasz salieri. #29313 üzenetére
Nekem ugyanez a jelenségem van! Mintha kicsit lötyögne benne a stopli, és húzásra - nyomásra változik a pozíciója. A pedál ugyanez (PD-M520).
Sőt, a jobb oldali újabban már nyikorog is a stopli és a bekattanó rész közti illesztésnél.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
szki
őstag
válasz salieri. #29313 üzenetére
Nekem 505 van, és ugyanúgy előjön ez a pattanós érzés néha.
Sőt, van nyikorgás, recsegés. Abszolút nem zavar egyik se, de néha eltüntetem a zajt. 2 csillagfejű csavart kellett meghúznom, amik meglazultak. Illetve picit beszoktam kenni olajjal a stoplit fogadó részt a pedálokon.[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
nem a lábamat pattintom be hanem a stoplit
sokat futott a pedál? engem nagyon zavar, menjen akkor a kukába?
van 505 pedálom is azzal elégedett vagyok semmi ilyen gond kb 8-10 ezer km lehet bennük[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
ha nem cserélnék a vázat, sztem én se vennék még egyszer karbont.....
ez más, mert ezt gyakorlatilag újan, garanciával 100k-ért vettem egy 45k-s nyeregcsővel, szóval nem lehetett otthagyni (na jó, ennyiért vennék még egyszer)war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Cathfaern
nagyúr
Na mentem egy kicsit hosszabb kört (saját mércével, ourszágutis szekciónak ez a lazító kör ), cirka 1 évvel voltam utoljára ehhez hasonló köröm, idén max ~60km-t tekertem
Osztrák utakról továbbra is csak jókat tudok mondani, hihetetlen, hogy a legutolsó faluba vezető utak is milyen jó állapotban vannak. Egyik faluban eltereltek a főutról egy murvás útra (neem, nem útépítés miatt, hanem mert falunap (!) vagy valami olyasmi volt), nem hülyéskedek, azon jobb volt menni, mint amíg Körmendtől elértem Harasztifaluig...
Az újonnan beszerzett kulacstartó nagyon jól vizsgázott, betonstabilan tartotta végig a nyereg mögötti kulacsot, szóval aki nem gramm mániás, és szempont a biztos tartás, annak nyugodtan ajánlom, hogy ne költsön túl sokat kulacstartóra
A nap tanulsága, hogy ami a google mapson laposnak néz ki, az a valóságban nem feltétlen az... osztrák részen gondoltam a völgybe be és ki a hegyek között vezet az út, de mint kiderült nem, a hegyeken át. Kifele még nem is volt vészes, de befele kaptam egy olyan emelkedőt, hogy legkisebb áttételen se tudtam feltekerni Igaz tolni azért nem toltam, utolsó 5-10m-en jött egy kis beálló oldalra, ott leálltam, megvártam amíg a pulzusom 180+-ról lemegy használható szintre, aztán utána letekertem a maradékot is. De elég meredek volt, szó szerint (mondjuk lehet fel tudtam volna menni, de ez a 36. km-nél volt, nem akartam kockáztatni, mert nem ismertem a további terep jó részét sem, hogy már itt kiütöm magam).
Visszafele sajnos végig északi szelet kaptam, ami az átlagnak betett (ausztriából kijövet ránéztem, akkor 23,6 volt az átlag)
Szóval végeredménynek 4 óra menetidő, 2 megállás (6-7 perc volt mindkettő). Átlagon még lehet javítani, de ismeretlen terep miatt úgyse az volt most a célAmúgy érdekességképpen, endomondo elsőre 1200m felfelét írt, azért is korrigáltam garmin connect alapján, annyit biztos nem mentem felfele (na meg ígyis úgyis kellett korrigálni, mivel telefonom sajnos nem bírta végig)
-
dqdb
nagyúr
válasz Cathfaern #29318 üzenetére
Ha feltelepíted a Garmin BaseCamp-et, akkor az útvonalnál tudsz meredekségadatot is nézni (trackelt útvonal esetén az útvonalból adataiból veszi, szóval a Connectről exportált GPX fájlt érdemes megnyitni vele). Magyarországra ajánlott még a turistautak.hu térképe is, ez tartalmaz magasságadatokat, szóval szerkesztés közben tudsz közelítő szintdiagrammot nézni. Ausztria esetében az OpenMapsnek van ingyenes megoldása, a Garminnak Topo Österreich néven fizetős topológiai térképe van.
Néha jól tud jönni, ha előre meg lehet tervezni a szintet.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Toomy
senior tag
válasz rétisün #29317 üzenetére
Annyiért tényleg ajándék!
(#29318) Cathfaern - Szépet mentél és gondolom szép helyeken is. Gratulálok!
Nekem a mai szakaszomon Nyergesújfalutól Bajnáig volt egy még ismeretlen szakasz. De valami meseszép volt. Tiszta hullámvasút volt az egész, mintha Toszkánába csöppentem volna.
Ha valaki a környéken jár akár kocsival is, ne hagyja ki mert meseszép. Talán még szebb a lenyugvó nap sugaraiban. A legtetején el lehetett egészen a Pilisig látni. Arra még biztosan fogok menni. -
Cathfaern
nagyúr
Köszönet
Egyébként ha már Garmin... valamit kell kell találnom, mert az nem jó, hogy 100%-ról 80km-ra alatt 0%-ra merül a telefonom. Melyik az a legolcsóbb Garmin, ami megbízhatóan alkalmas útvonal rögzítésre? Szóval nem kell kijelző, meg navigáció meg ilyenek (sebesség, pedálfordulat, barométeres magasságmérő se, bár ha később hozzá lehet ezeket rakni, az plusz pont), csak képes sok órán át folyamatosan tracket menteni?
Szerk:
Végigolvastam közben a topicot, én szerpentines (bár azért nem hajtű) kanyarban simán tartottam a 45km/h-t. Persze a sáv teljes szélességét kihasználva.Toomy:
Köszi Gyönyörű volt a táj az biztos, főleg hogy én nagyon szeretem a hegyeket Amikor kiértem az erdőből a völgy elején (még mindig jó magasan) és majdnem rá lehetett látni az egész völgyre, akkor fülemen túl ért a szám Legközelebb majd viszek fényképezőgépet van pár hely amit érdemes megörökíteni[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Nekem is itt porosodik az 505 valahol, épp azért cseréltem le, mert nyikorgott. Emez egy évig bírta, de megfogadom szki tanácsát is.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Toomy
senior tag
válasz Cathfaern #29321 üzenetére
Sajnos másnak a fénykép nem tudja azt vissza adni amit épp látsz, de Te felidézheted mit is láttál akkor. Én is szoktam fényképezgetni, de egy régi kis 4mp-es CANON-al. Mert a tükrösömet csak nem vinném magammal
A látvány mindig kárpótol engem is az azt megelőző szenvedésekért. -
dqdb
nagyúr
válasz Cathfaern #29321 üzenetére
az nem jó, hogy 100%-ról 80km-ra alatt 0%-ra merül a telefonom
Lassan mészGarminból az Edge 200 és az Edge 500 jöhet szóba.
Az Edge 200 egy végletekig lebutított modell, ha van már kilométerórád, akkor én egy i-gotU modellt vennék olcsóbbért útvonalrögzítésre inkább, vagy az 500-ast.
Az Edge 500 tartalmaz barometrikus magasságmérőt, így helyből pontos szintet látsz az órán. Ha a bundle változatot veszed meg (én ezt ajánlanám), akkor kapsz hozzá pulzusmérőt és egy pedálfordulatszám-mérő modult is (ez utóbbi a sebességinfó pontosítására is szolgál, jóval finomabb a felbontása a GPS-ből szedett jelnél).
Az Edge 800 alapvetően térképpel és hőmérővel bővebb. A térkép része jó, használható, de a navigáció katasztrófa a digitális iránytű hiánya miatt. A térképes részt a telefonod is tökéletes kiválthatja mobilnet nélkül is a Russa (WM) a vagy Navitel (Android) szoftverrel és megfelelő offline turistatérképpel.
Az optimális megoldás az Edge 800 tudása lenne digitális iránytűvel és a SonyEricsson LiveView funkcionalitásával ötvözve (néha jól jönne, ha menetközben jelezné, hogy csörög/csörgött a hátizsák belsejében lévő telefon).
Toomy: terepen egy ösvényt képtelen a fotó visszaadni. Nem látszik a meredekségből és a nehézségből szinte semmi. Nem hallatszik a bütykös kerék surrogása a földön és köveken.
[ Szerkesztve ]
-
sghc_toma
senior tag
"Az Edge 800 alapvetően térképpel és hőmérővel bővebb."
homero van az 500-ban is..
illetve szerintem a navigacio is egesz jol hasznalhato annak ellenere, hogy nincs terkep - mutatja az utvonalat, poziciodat (a virtualis partneret is, ha hasznalod), az eszaki iranyt, es szol ha letersz az utvonalrol..in asm we trust
-
dqdb
nagyúr
válasz sghc_toma #29326 üzenetére
A Garmin oldala hallgat a hőmérőről, akkor még jobb az 500-as A térképpel semmi bajom nincsen, az tényleg jól használható még az erdő közepén is a turistautak.hu térképével és POI adatbázisával, megy az is, amit írtál, mint nálad, csak egy teljes funkcionalitású és kereshető turistatérkép is ott van előttem.
Csak a navigáció problémás, amikor a GPS-szel szeretnél adott POI-hoz/címre eljutni. Nem beszél, csak csipog, és a kijelzőről kell leolvasni az utasítást. Mivel ezt a funkciót általában városban használnád, ezért a veszély elkerülése érdekében lassabban mész, így a házak között egyre pontatlanabb lesz az észak érzékelése, és ha olyan a szituáció, hogy meg kell állnod a térképet megnézni, akkor akár 60-70 fokkal is elfordulhat a térkép a kijelzőn, mert az utolsó pillanatban összeszedett jelzaj miatt hirtelen nagyon másfelé látja északot. Ezért hiányolom a digitális iránytűt, erre gondolniuk kellett volna Bár lehet, hogy a mérnökök gondoltak, csak a marketing is gondolt a 805-re
Az optimális listám végéről lemaradt, hogy "... és az 500-asnál is olcsóbban"
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Valami ilyesmi?
http://www.obostore.com/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&categories_id=&keyword=emergency+batteryMegjegyzem, nekem a 10km-ert alig birja ki...
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Cathfaern
nagyúr
Lassan mész
Na igen, ez is egy nézőpontKm órám van, de teljesen alap, szóval nem fogok érte könnyeket hullajtani.
Nézegettem ezeket az i-gotU cuccokat, igazából nem lenne rossz, de a legalapabb is 12k, akkor meg már veszek inkább egy ilyet, váztáskában elfér (bal zsebébe úgyis csak a telefon van), kicsit univerzálisabb, és akkor nem kell töltögetni külön a trackeket...
(közben látom tvamos is bedobta ezt az ötletet, nem csak lassan megyek, hozzászólást is lassan írok )Szóval akkor ha Garmin, akkor az Edga500 alá nem érdemes adni, thx az infót (olyan meg jó eséllyel csak jövőre lesz, annyi mindenre tudnék költeni még a biciklire )
(néha jól jönne, ha menetközben jelezné, hogy csörög/csörgött a hátizsák belsejében lévő telefon)
Részemről rosszabb dolgot el se tudnék képzelni Én azért járok biciklizni, hogy senki se legyen körülöttem... Persze tudom nem én vagyok a mérvadó ilyen téren -
sghc_toma
senior tag
Garmin oldalat nem is neztem, DC Rainmaker review-jabol tajekozodtam, mielott megrendeltem.. reszletesebb, mint a manual
"ha olyan a szituáció, hogy meg kell állnod a térképet megnézni, akkor akár 60-70 fokkal is elfordulhat a térkép a kijelzőn, mert az utolsó pillanatban összeszedett jelzaj miatt hirtelen nagyon másfelé látja északot. "
jogos, ez tenyleg gaz.. mondjuk en az Edge navigaciojat csak hosszabb turaknal hasznalom, hogy lassam, nagyjabol merre is kene mennem.. ha varosban kell GPS-eznem, akkor inkabb feltepozarazom a Galaxy S Wifi-t a vazra, es Sygic-kel navigalok..in asm we trust
-
dqdb
nagyúr
válasz sghc_toma #29331 üzenetére
jogos, ez tenyleg gaz.. mondjuk en az Edge navigaciojat csak hosszabb turaknal hasznalom, hogy lassam, nagyjabol merre is kene mennem..
Közben eszembe jutott, hogy egy ismerős a GPSMAP sorozat egyik tagjával járt úgy, hogy hiába volt benne digitális iránytű, a bringáján az acél becsúszós teleszkóp a garázsban állva felmágneseződött, és onnantól kezdve mindig előre volt neki észak Ezért kell venni alumínium vagy műanyag vázat, és azt karbonvillával vagy agyonkönnyített alumínium becsúszós, magnéziumlábas teleszkóppal használniha varosban kell GPS-eznem, akkor inkabb feltepozarazom a Galaxy S Wifi-t a vazra, es Sygic-kel navigalok..
Részemről indulás előtt Google Maps, megnézem és megjegyzem az útvonalat, maximum ellenőrzésképpen egy-egy piros lámpánál előveszem a hátizsák térképtartó zsebéből a telefont.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Cathfaern
nagyúr
"Részemről indulás előtt Google Maps, megnézem és megjegyzem az útvonalat"
Dettó. Meg ma írtam egy kis papírcetlit pár problémásabb résszel, de igazából nem volt rá szükség, mert szomszédban minden nagyon szépen ki van táblázva (vannak direkt biciklis táblák, amin fent van a szomszéd pár falu, ami autósokat jó eséllyel hidegen hagyja, de biciklis tájékozódáshoz nagyon hasznos. Mondjuk mentségünkre legyen mondva, ilyet Mo-on is elég sok helyen látok, legalábbis mifelénk).Közben eszembe jutott, van egy elfekvő windows phone-os mobilon, néztem arra is van endomondo (és mennyivel jobb, mint az iOS-es... nem tudom miért hanyagolják ennyire az endosok azt az oprendszert). Elég keveset volt használva, szóval elvileg jobban kell, hogy bírja az aksija, holnap teszt, aztán lehet ideiglenesen be lesz állítva erre a célra
-
sghc_toma
senior tag
"az acél becsúszós teleszkóp a garázsban állva felmágneseződött, és onnantól kezdve mindig előre volt neki észak "
hehe, az szep"Részemről indulás előtt Google Maps, megnézem és megjegyzem az útvonalat, maximum ellenőrzésképpen egy-egy piros lámpánál előveszem a hátizsák térképtartó zsebéből a telefont."
mikor eloszor mentem Szhelyrol Gotthardra, en is ezt csinaltam (akkor meg nem volt meg az Edge), es pont akkor dontottem el, hogy valahogy rogzitem a vazra a galaxy-t, mert megiscsak kenyelmesebb, mint taskabol/zsebbol elokotorni.. meg igy legalabb hasznalom is valamire, nem csak porosodik a polconin asm we trust
-
jazzkifli
tag
Mivel rögzítitek a telefont a bringára?
Aláírás
-
sghc_toma
senior tag
-
sanzi89
addikt
válasz DonThomasino #29339 üzenetére
Én is lecsapattam már párszor, de olajoztam, zsíroztam, szilikonoztam is már. Egyik se jött be, 30-40km múlva újra recseg. Esetleg a dokkoló részt ha szétszedi az ember, azt össze tudja rakni újra? Úgy csak jobban meg lehetne kenegetni minden részét.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
ludsimon
veterán
Tommy:
"Nekem csak az a gondom a műanyag bringával, hogy ha esés van és olyan mértékű akkor 200-300K kiment a kukába"Ettől én is nagyon parázok! Ezért nem is veszek. Egyszer mindenkivel megtörténik, mint látható egy kényelmes outissal is megtörtént a baleset.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #29342 üzenetére
Épp elég, hogy valaki szerencsétlenül essen és megvan a baj! Cserélni, javítani nem fogják, megy a kukába, Te meg vehetsz egy újabbat amire feltehetőleg annyira fogsz vigyázni, hogy ki se viszed az utcára.
Én legalábbis biztosan.
Ezért nem is veszek ennyi pénzért vázat. Még az is sok számomra amit rétisün költött az előzőre, de még a fizethető, jó árú kategória.
De a hátamon feláll a szőr, ha belegondolok valaki rákölt 200 ezret egy vázra, összetöri és gyakorlatilag annyi az egésznek, lehet kidobni.Elég csak egy apró rossz mozdulat és megvan a baj, sose felejtsd el!
Mindig akkor történik a baleset mikor az ember a legjobban nem számít rá.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #29344 üzenetére
Akkor félre értelmeztél.
Nem a gyengeségről beszéltem! Láttunk már itt videót mekkora hatalmas külső erőnek volt kitéve és mikor tört el.
Ki beszélt arról, hogy gyenge a szénszálas váz?
Arról beszéltem, hogy ha valakit épp úgy talál el az autó, vagy épp úgy esik akkor annyi egy 200K-s váznak, alu váz hiába mondod 50-60k-nál akkor se kerül többe.
Persze tudom nem profi versenyzők vagyunk hogy minden hónapban összetörjünk egy bringát, de az ördög sose alszik...
undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #29343 üzenetére
(természetesen ezt nem tudhatjuk biztosan, de) ha nincs az a kis sérülés már az esés előtt, nagy valószínűséggel meg se látszana a vázon, hogy estem vele....
egébként meg nem biztos, hogy kuka, a vázak is javíthatók, akár alu, karbon, acél, akármi.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
belaazallat
addikt
Lehet egyáltalán kötni rá?
Meg ha lehetne kiegészíteni egy lopáskár enyhítéssel, vagy fizetni rá lopás elleni biztosítást.Vicc amit a biztosítók művelnek: Lakásbiztosításban van lopás elleni biztosítási rész. Lezárt bejárati ajtó, lezárt kerékpár tárolóból ellopták a lakattal lezárt bringát. A biztosító csak a levágott lakat árát térítette.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest