Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz rétisün #10313 üzenetére

    Melyik az a börzöncei emelkedő? Van az 150 méter szintemelkedésnél több egyhuzamban? Holnap vélhetően bicajozok Zeg.-re bevásárolni, és akkor feltekernék rajta, ha közel van oda.
    Amúgy ma montival úgy nyomtam, hogy szőlőhegyre fel 4x, aztán egyből hegyről le 4x. De mindig másik útvonalon, mert kerestem a legdurvább meredekséget :DDD Utána lekaszáltam a füvet a szőlőben, és esti levezetésképpen futottam egy coopert. Sajna úszni ma nem jutottam el, hogy triatlonos legyen a mai nap:)

    (#10314) Def26: akkor talán sikerül a nyereg okozta problémát orvosolni!
    A rendszeres bicajozás (és életmódváltás) nálam jelentős testsúlycsökkentést hozott. Márciustól júniusig, azaz 3 hónap alatt megvolt -15 kg testtömeg és -15 cm a hasamról napi átlag 1 óra bicajozással. Ebben a 3 hónapban fokozatosan emeltem a tempót, és a távokat. Júliusban extrém módon megnyomtam a pedálokat, és így a hasamról még tudtam koptatni lassan a centiket. Mától futok is naponta több kilométert, mert az a legnagyobb erőkifejtést igénylő aerob mozgásforma :DDD És kevésbé időigényes, mint a bicajozás.
    Szerintem a testsúly méricskélésnél többet számít a haskörfogat mérése. Hisz lehet leadok 3 kiló zsírt hasról, de felépítek 1-2 kg izmot máshol.

    (#10336) belaazallat : gépzsír márpedig kell a műhelybe!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák