Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
nem lehet ilyen felnire ilyen gumi helyett ''hagyomanyos'' (kulso es belso kulon) gumit rakni...?
nem. a hagyományoshoz peremes felni kell. bár ha peremes szingód van, akkor mázli, de az még ritkább
3-4k körül van szerintem a szingós gumi, de ritka, mint a fehér zorró. biondóban (biondobike.hu) vagy a Kerékvárban vagy a Vár kerékpárban kérdezz rá. vagy kérdezd tr00p3r-t, mert ő bejáratos a nagykerekbeRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Integra
titán
én még nem láttam amúgy ilyen belsőmentes kereket
amúgy a szerelhetőségben lehet hogy sokkal kényelmesebb meg könnyebb
ami azért nem baj szerintem
csak nemtom hogy épül ez fel.
valami speckó dupla falú felni is kell hozzá?
hogy néz ez kikeresztmetszetben?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
urban racer
senior tag
Slime a neve, zöld színű trutyi, eredetileg motorhoz csinálták. Egy tubus 2 bringabelsőbe elég. 7 barnal tökéletesen működik, defektnél kb. fél bar-t ereszt. max 4mm-es lyukig jó. De az már nagyon max.[link]
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
-
niti
aktív tag
Decathlonos újságban láttam olyan belsőt, amiben alapból benne van ez a folyadék. 1600-ért, ha jól emlékszem. El is gondolkodtam rajta, de csak 26''-ost hirdették, nekem meg 28as kéne. Egyébként örvendetes módon nem fértünk fel ma a balatoni vonaton a biciklis kocsiba Komolyan mondom, szinte meghatódtam a sok ''kolléga'' láttán ilyen szép időben menjen mindenki tekerni!
-
niti
aktív tag
Decathlonos újságban láttam olyan belsőt, amiben alapból benne van ez a folyadék. 1600-ért, ha jól emlékszem. El is gondolkodtam rajta, de csak 26''-ost hirdették, nekem meg 28as kéne. Egyébként örvendetes módon nem fértünk fel ma a balatoni vonaton a biciklis kocsiba Komolyan mondom, szinte meghatódtam a sok ''kolléga'' láttán ilyen szép időben menjen mindenki tekerni!
-
nagyúr
Természetesen távolságfüggő. Elvira-n a legördülő menüből kiválasztod a kerékpárszállítás díját az adott szakaszra. [link]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
DeltaPower
addikt
a szingó az egy szelepfajta, magas és vékony. a belső választásánál számít. ha pedig a külsőd szét van nyílva, akkor azt kellene először cserélni, mert a végén tényleg defekt lesz belőle.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
DeltaPower
addikt
bocs kifutottam az időből... francia szelepes országúti belsőt kell kérni (legalábbis ha jól értelmezem amit írtál)
(mod)Jorus: annyira nem értek hozzá, viszont nekem volt francia szelepes monti belsőm, ez alapján gondoltam
[Szerkesztve]"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
nagyúr
A szeleptípusnak, amire gondolsz, az a neve, hogy presta, de általában szingósnak mondják. Minden szingónak presta-s szelepe van, de nem minden presta szelepes kerék szingó.
Megcserélheted ha gondolod, csak ha szingós, akkor újra ragasztani kell.
mod: Az a mérete, vehetsz ballonosabbat is, nem feltétlenül kell ugyanolyat venned (persze ha meg voltál vele elégedve, akkor nyilván nem váltasz méretet, csak mondom). Azért linkeltem az egész oldalt, mert első körön ki kellene deríteni, hogy peremes-e a felnid, vagyis rámegy-e hagyományos belső-külső, vagy csak szingó. Ha a felni szingós, az nem túl jó hír, mivel elég kicsit a választék.
[Szerkesztve]Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Itt találsz bővebb infót a gumik méretezéséről: [link] Egyébként azt jelenti, hogy 700 mm-es a gumi belső átmérője, és 20 mm a szélessége.
Ien kapcsolatban: [link]
[Szerkesztve]Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sanyixXx
senior tag
no akkor besegítek kicsit
szingó gumit kapni a decathlonban. nem gagyi, Vittoria. a budaörsiben biztos van, de hívd fel őket és akkor utánakérdeznek, hogy melyik áruházban van.
ha peremes a felnid, akkor cseréld le belsősre, gazdaságosabb.
a 700 a kerékátmérő - ez az outik szabványa (mint a montinál a 26''), a 20 vagy 22 pedig a gumi szélessége, de szvsz ez mm és nem inch.
mod: na Jorus megelőzött...a 700 akkor nála a korrekt körülírás
amúgy 20-asba ne nagyon gondolkozz. az a versenyzők szélessége. közútra 22-23-as bőven elég. több a cucc benne, kevesebb defektet kapsz
[Szerkesztve]Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
sanyixXx
senior tag
ne huszast keress az ritk, mint a fehér zorro. és mint mondtam, az versenyszélesség. még a futárok, akik azért karikáznak sokat, ők is 22-23-ast használnak. ezeken az utakon biztonságosabb. ha mész a giro-ra indulóként, akkor megígérem, hogy személyesen veszek neked 18-as vagy 19-es gumikat, hogy ne égjél a 20-assal
defektvédőn arra gondolsz, hogy defekt esetén belefújod a gumiba és ''összeforr'' vagy arra, amit használat előtt nyomsz bele?
ha az utóbbi, akkor szerezz egy flaskát az előbbiből is
és feltétlenül szükséged van egy presta-autószelep átalakítóra. 100 ft kb, de nagyon nagyon hasznos. nekem elhihetedRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
sekli
addikt
ja, meg egy okos kerdes: mi a hiba akkor, ha felnyomom a gumit jo kemenyre (ugy ot barra, mert a kunal hatig van skalazva, de azt nem lehet kivarni) aztan a guni eleg hamar visszamegy olyan nem olyan nagyon kemenyre, de csak ennyire, tovabb nem, akarmeddig hagyom..., szar a szelep...?
-
sanyixXx
senior tag
ehhez majd Jorus szakértelme kell, mert lövésem nincs. minden gumi leereszt egy idő után. 2 bringám van, mindkettő kerekei puhulnak idővel. valószínűleg a szelep nem zár tökéletesen. bár az elég hamar nem tudom, hogy mit jelent nálad.
felemás gumival meg nem égsz egyáltalán. én is azzal jártam sokáig és sztem nem gáz. jobb ha a hátsó a stuffosabb, azzal kapod a defekteket.Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Kloden
senior tag
Természetesen magyar színekben, (mindig kényesen figyelt a magyarsága felismerhetőségére, volt mikor régebben anyum varrta rá a pólójára a címert.. hiába, sportólónak nem való tű a kezébe! ) sisakja és meze is szép háromszínű! Még a bicójára is tett egy címert ..bizti azért hogy össze ne cseréljék
venember83:
köszi szépen a nevében is... ha jól emlékszem 1995$ a beugró, de dec. 10-e előtt 1500-ból megúszod! De egy sor kitétel is van mert csak olyan ember indulhat akinek pl. van ultratávú eredménye kerékpárban (nagybátyám ultratriatlon világb. is volt) vagy már indult a RAAM-on 3 éven belül. (ez utóbbi elég nehéz az első nélkül!)
Szponzor nékül nem tudott volna indulni, kb. 3milla a költség + egy lakókocsit kell kint szerezni. Szegény, 2004-ben rendes szponzor híján puritánsági rekordot döntött, hogy még lakókocsit sem tudtak bérelni. Míg a többi versenyző kényelmes lakóbuszban pihent addig ő pl. a kocsijuk hátsó ülésen... Tusolni is max. benzinkútnál tudtak, szóval akkor azt mondta hogy rendes szponzor nélkül soha többet! Bicót kapott a Meridától 2db karbonvázasat meg ruhát, stb.
Amúgy szerepelt már az Aktív-ban asszem 2x is, mert a szponzora így kívánta... meg is értem azért. (mondjuk ő a hátára nem kívánta az egészet )
Pinya007:
megyek veled!!! Én is épp utsó szigorlatomra készülök!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
nagyúr
Ha jóféle, akkor igen. Ha vmi lcsó gány, akkor fél évet se fog kihúzni, azt is minek. RS gyártott régen minőségi teleszkópos nyeregcsöveket, olyan 30k körül voltak. Gagyit nem érdemes.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ragasztóval. [link] Vagy beviszed egy boltba, ahol értenek hozzá, és 500 Ft körüli összegért szépen felrakják neked.
-
tr00p3r
addikt
szia,
ezen az oldalon csináltam
Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest