Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
bmx powa
tag
válasz #27070592 #14050 üzenetére
Mostani bikemagban van egy eléggé átfogó cikk a telókról, ott Öhlins-et ajánlanak. Nagyon borsos az ára, de aztmondják nagyon meg is éri...
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
-
Azazello-
senior tag
a sigma wirelessekrol azt olvasom, hogy szopas beuzemelni a tavolsag miatt, a vdo-t pedig a sigmahoz kepest szoljak le
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
knifemaster
aktív tag
Eladó[link]
Hátha...Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
becuszabi
aktív tag
válasz Azazello- #14059 üzenetére
Igazából mit kell feltétlenül tudnia az órának és mennyit szánsz rá? Ilyen infók nélkül nehéz bármit is ajánlani.
Az, meg, hogy "szükséged van-e ilyen és ilyen tudású/szintű/árú kilométerórára"...háát...az csak Te tudhatod .
Szerintem inkább vegyél egy picit jobbat, mert később jól fog jönni, hogy több mindent tudsz használni az óra képességeiből (én is így jártam a Polar-ommal).[ Szerkesztve ]
"Aki szívből él, az élből szív"
-
tekeyagd
aktív tag
-
bmx powa
tag
válasz tekeyagd #14061 üzenetére
ÉN 15-ért adtam el a zsírúj, dobozos XTR pedálokat, de remélem te szerencsésebb leszel
Azazello: azt csak te tudhatod...
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
bmx powa
tag
válasz venember83 #14063 üzenetére
Szerintem képzelődsz...Prohardver fórumon régebben Kiskubai néven írtam (minden más fórumon ez a nevem), csak rosszalkodtam még régen (lehettem vagy 12-13 éves ), és ezért kellett egy új név, és akkoriban még bmx-eztem.
-
Azazello-
senior tag
válasz becuszabi #14060 üzenetére
sebesseg, tavolsag, ido, es szint ami kene.
a szint miatt ketlem, hogy az olcsobb kategoria szobajohet..
golyani: siman lehet, hogy tokeletesen megfelelne egy olyan ami neked van
[ Szerkesztve ]
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
koenig
aktív tag
válasz Jancsi #14033 üzenetére
Megnéztem a linkelt bringát, nem rossz
Szerinted mennyiből lehet összerakni egy jó kerékpárt?(#14034) venember83:szerelésnél, ha én teszem tönkre, azzal nincs baj
Használtat viszont nem szeretnék venni. Anyagilag nem vagyok eleresztve, de elhatároztam, hogy veszek most egy új, jó bringát. -
nagyúr
válasz Azazello- #14055 üzenetére
Azt szentem csak én írtam. Amennyiben nem 180+ úttal rendelkező villára teszed mely egy hosszú homlokcsövű vázban trónol, nem lesz vele ien jellegű gondod.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
őstag
Sziasztok!
Keresek valami jó kilométerórát, aminek nem törik le egy év utána a tartón a rögzítőpöcke.
Naponta használom a bringát, egyetemnél le kell venni az órát, mert lenyúlják. Ezt a tartó elég gyorsan megunja sajna.Jelenleg van egy ősrégi Sigmám tartó nélkül, egy Cateye Enduro 8-am szintén tartó nélkül, és egy VDO Cytec C08-am, aminek a tartója jó, csak kb. naponta kétszer teljesen reseteli magát (nem garos, mert az eladó szerint biztos valami mobil van hozzá túl közel, és az zavarja - no comment).
Nem kell semmi extra, csak legyen rajta óra, stopper, napi/össz. kilométer, és max. sebesség. Lehet akár vezeték nélküli is. Ár 10k környékén jó lenne, ha megállna. A lényeg, a masszív, hidegre, napi használatra nem kényes tartó.
Köszi.
Icewolf || kósza ||
-
bmx powa
tag
válasz mave13 #14074 üzenetére
Vegyél egy cateye-t, ahhoz lehet utólag is konzolt venni ha bármi baj is lenne vele, de nem szokása tönkremenni...
-
Azazello-
senior tag
válasz bmx powa #14071 üzenetére
trooper-nek is cs200-a van ha jol tudom es egy idoben linkelgette a szinteket a turairol...
mod: a magasfeszultseg-problema hogy pillanatni zavart jelent, vagy resetel es elveszik az addigi osszes adat?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszi.
Egy Cateye-om most is van, Enduro 8, de nem nagyon tudtam hozzá tartót szerezni utólag. Mindenhol csak órával együtt járt...
Sigma szimpatikus volt, örülök, hogy megváltoztatták a rögzítési módszert, utána fogok nézni.
Icewolf || kósza ||
-
Meme
aktív tag
válasz Azazello- #14055 üzenetére
Ki/kik szolják le a VDO-t?
Az 5 év garancia az mond azért valamit...
A belépő A8+ -al van 1 "rossz" tapasztalatunk, nem kapcsol be magától 1 nap állás után, mint mondjuk a Cateye. De fele annyiba kerül...Mellesleg nézz meg egy filmet, amiben luxusjármű van. Na mi van a müszarfalra irva a kilométeróra alá? Há nem VDO?
Szevasztok bogyókák!
-
nagyúr
A Sigma barometrikus magasságmérési képességét épp tegnap csekkoltam Szudánból hazafelé. Egy B737-es pilótafülkéjében, 38.000 láb magasan a beállított kabinnyomás a műszerek szerint 2390 méteres magasságnak felel meg. És mit mutatott a Sigma?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Meme
aktív tag
válasz bmx powa #14051 üzenetére
Szerintem a Motorex is böven jó.
Ha a KTM motorokban levő 1millás WP teleszkópokba jó, akkor talán a mtb telókba is elmegy...
Évente/kétévente ugyis szét illik szedni, hogy mi van benne, az olajat meg akkor már cseréljük ki...igy nem sokat ér, hogy az öhlins esetleg tovább birná...
Igy nem látom értelmét a 3x árnak...
Szevasztok bogyókák!
-
őstag
válasz koenig #14070 üzenetére
Úgy 200 körül akciós cuccokból már lehet jót összerakni.
Az enyém 170-be fájt, de azért még nincs rajta tárcsafék, csak V.
Viszont 1,5 éve építettem, és van benne egy Black Super RTWD, amit 50-ért szereztem zsír újan. Akkoriban 92k volt az ára. Meg Leaderfox Dragstar váz van "csak" benne 30k-ért. Tehát a 200 eléggé az alja.Icewolf || kósza ||
-
Azazello-
senior tag
na most akkor simga es vdo is jo?
haladunk... es melyiket erdemes beloluk?
szintet is szeretnek
btw a Fizik Gobi XM ules ket rovidebb tura utan nagyon kellemesnek tunik az alias-hoz kepest. de ket het mulva kell bizonyitania. 3 nap Wales...
[ Szerkesztve ]
-
Jancsi
aktív tag
válasz szatocs #14087 üzenetére
Típusonként változó, szerintem átleg olyan 1-2 deci olaj kell egy telóba. Motorex-ből van 1 literes kiszrelés is, az olyan 3k körül van. Ha bringaboltban nem találsz, akkor kérdezz rá motoros boltban, én is onnan vettem legutóbb, lehet ott még ki is mérnek neked 2 decit.
Az olaj viszkozitására nagyon figyelj majd, ha elégedett van a mostani csillapítással a telóban akkor ugyan olyat vegyél mint ami benne volt, ha nagyobb csillapítás kell akkor nagyobb számút, ha kisebb akkkor kisebb számú olajat tegyél bele, általában 5-ös vagy 7.5-es olaj szokott lenni gyárilag a telókban. -
tr00p3r
addikt
Hm...
Olvastam a BikeMag-ban a telós cikket és rendesen beparáztam. Most tényleg úgy volna, hogy az ember kiad 140K-t egy villára és nincs benne a megfelelő mennyiségű kenő anyag? (Más ennek a harmadáért vesz jó esetben bringát.)Szóval a SID Team-et egyből szét kellett volna szednem és újra kenni? Nincs benne sok kilométer és hegyet még nem látott. Vihetem szervizbe 10K-ért egy karbantartásra? Értem én, hogy évente 2x kellene, de akkor már ugye használta az ember?
Nyugtassatok meg, hogy ez a dolog valamennyire szőrszál hasogatás illetve túlzott óvatosság.....
-
bmx powa
tag
válasz Azazello- #14076 üzenetére
A magasfeszültség probléma az annyi, hogy egyszercsak felugrik a pulzus 220-ra, aztán 3-4 másodperc múlva visszaáll... ennyi és kész. De mondom, ez fél év alatt kétszer fordult elő, ugyanazon az útszakaszon.
-
krokk
senior tag
srácok vettem próbára isostart, itatózsákot használok főleg a kérdésem:
mennyire jó ezt itatózsákba tenni? gondolom nem szereti inkább fél literes kulacskába nem?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
törölt tag
Most nézem, motorex villaolajokból is van pár féle, a megjelölés szerint melyik milyen körülményekre van tervezve? 2.5w, 5w, 7.5w, 10w, 15w stb. Van olyan olaj ami télen és nyáron is megfelelő kenést ad, vagy minusz tíz fok alatt olajcsere? 1ébként a motorex ára elég baráti ha tényleg olyan jó minőségű. És egy liter elég több olajcseréhez is.
Egy másik lényeges dolog hogy a szimmeringek anyagát ne marja szét két hónap alatt, illetve olyan olaj lenne jó amivel a becsúszót is lehet kenni.
Egyébként porvédő harmonikát lehet még kapni telókhoz? engem zavar hogy nyakig sáros lehet a becsúszószár, és minden teló csupaszon kapható. -
tr00p3r
addikt
szerintem ha rendesen és rendszeresen takarítod a camelbak-ed akkor nem lehet gond. maratonon a frissítő pontokon mindig töltetek az itatózsákba és sosem volt vele gond. a lényeg, hogy használat után alaposan most át. van aki csak vizet visz a zsákba és az iso-t külön kulcsba.
-
Jancsi
aktív tag
válasz #27070592 #14098 üzenetére
Kimondottan teleszkópba való olajat kell venni, az nem károsítja a müanyag és gumi alkatrészeket. Nincs kimondottan téli és nyári olaj, de a viszkozitása minimálisan változik a hőmérsklet függvényében.
Azt jó lenne tudni milyen a telód, mert vannak olyan típusok amik zsíros kenésűek és csak a csillapítórendszerükben van olaj, és vannak olyan típusok is amiknél a kenést is olaj végzi, de nem biztos hogy ugyan az ami a csillapítórendszerben is van.
Lehet kapni gumiharangot, Manitou alkatrészként legalábbis tuti azt hiszem 1,5k/db, amúgy modern jó minőségű villákat nem kell annyira félteni, szinte semmi szennyeződés nem jut be a szimeringnél, ha pedig nem sárban tekersz akkor úgy is illendő sűrőbben takarítani.
Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ASUS RTX 3060 TI
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest