- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #23196 üzenetére
Öööö, ezt a filmet honnan lehet letölteni?
Ui: egyébként most untam meg, hívom a 1412-t mármint a hiba miatt
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
9 perc várakozás (új rekord) után sikerült beszélnem egy emberrel, aki közölte, amit eddig is tudtam, hogy ez bizony központi hiba... DE dolgoznak az elhárításán Ember, délután öt óta szeretném magam a televízióval butítani, eddig türelmes voltam, de gondoltam most már odacsörgök, hogy mi a szitu... Sajnos arra a kérdésre, hogy meddig foltozgatják, nem tudott válaszolni, csak annyit, hogy hát elég nagy a hiba...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #23203 üzenetére
Kiröhöghetsz, de én szeretem azt a filmet, mondjuk nem tudtam, hogy ma van, csak simán tévézhetnékem van és felbasztam magam rajta, hogy délután 5 óta fos ez a szar. Legalábbis akkor értem haza, valószínűleg már előtte is be volt hányva.
Nálad jó?
-
bartucc
addikt
válasz Szlovi #23210 üzenetére
A japán motorok (autóba valóra gondolok) nem épp a nyomatékosságukról híresek. Pörögnek, gyorsulnak, de kevés egy európai motorhoz képest bennük a nyomaték átlagosan. Ennyi
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TeeBee73
veterán
Boldog névnapot a Lászlóknak!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
EEELLLSSSŐŐŐ!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz bartucc #23212 üzenetére
Én inkább azt mondanám, h nincs bennük... ellenben ha kipörgeted a 7000-es tartományban, akkor előugranak a lovak, ergó, ha sosem váltasz, akkor városi használatra jók.
Városon kívül előzés, maximum 3-asban.
Hegyre meg nem használjuk, mert alföldi kocsi...[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #23215 üzenetére
Csak az nem értem, hogy a jó égben csináltak olyan kocsit a japánok, amiben nincs nyomaték, mikor körül vannak véve hegyekkel a szigeteiken... Vagy oda csak lovaskocsival járnak meg gyalog?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
GrandeP
addikt
Az év ügyintézése...
T-home... most már szinkronizálni sem tudunk egymással, tehát egyáltalán nincs semmisem...
na mondom akkor, most nagy telefonálás lesz, "mert különben és akkor pedig" mondatok befűzésévél...
Édesanyám, félig német, így tehát első körben mindig kiejtés szerint fonetikusan mondom a nevét, majd pedig szótagolva ahogy írjuk...
Még mielött belekezdhettem volna, a szótagolt írásbeli elmondásába, közölte h ehhez az ügyfélhez, más "Anyjaneve" tartozik, megtagadja az adatszolgáltatást és a hibajegy felvételt... Viszonthallásra..
Akurnyád rediall bazdmeg!
Sajnos nem bírtam kérni megint az IQ betyár Mónikát, h elküldjem az anyjába, de most felbírtam vetetni egy hibajegyet, illetve benyújtottam egy panaszt az ügyintézők felé, és a szolgáltató felé, megígérték, h 2 hónapot jóváírnak a számlán...
Most ezt én is rögzítettem a gépen... mondtam h 2 napot adok, aztán fogyivédelem...
EÍlöbb csörögtek h jönnének vonalat ellenőrizni a helyszínre...Megállapították h télleg nem tudunk szinkronizálni, de azért mert h ők állították el, de nézzem meg a teszt felhasználóval tudnak... leszarom, csak menjen.
Visszamegyünk a központba és újra indíccsuk a gépöt, majd híjjuk. viszlát.Ezek is eljutottak a fibernet szintjére...
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #23229 üzenetére
Egyébként rájöttem ám h mi itt a bibi...
aXXon tsávó csókos a thome-nál, a mi rovásunkra van neki tévéje, aztán mikor beszólunk akkor nekünk jó, neki nem, azt ő meg már egyből hívja is őket...
Önző csókos vagy aXXon...
Azé sem hagyom magam, ma nekünk lesz tévé, nektek nem!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
azért a fájbernet szintje még odébb van pl amikor 2 iq-fighter kijött pénteken délután netet bekötni (akkor költöztem és előző lakónál teljesen kikötötték a szolgáltatást) gyors összedugták a modemet, majd ránéztek: "van jel, megtalálja a modem majd a központtal a kapcsolatot és jó lesz" ...amit persze mégsem talált meg, hívogattam őket egész hétvégén, mert megígérték, hogy visszajönnek, ha mégis gond van, aztán csesztek jönni... hétfőn hívtam a műszakisokat, küldtek mást... az megnézte a lépcsőházban a vezetéket, ami el volt vágva szidta egy darabig a kollégáig, hogy "hogy lehettek ekkora parasztok, hogy ezt nem voltak képesek megnézni"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
M_o_g_y_i
őstag
Ügyes vagy!
Már én is az anyázás felé tartottam, miután sok-sok napon előfordult az a bizonyos "TV-adás fagyás".
A net is szakad néha,letöltésnélYoutube-videók nézésénél külön "öröm" volt.
A router pedig nem ám visszakapcsolt újraindításkor, csak sötét volt az összes LED rajta.
Lényeg, hogy miután meggyőztem őket, végre kaptam új elosztót (a harmadikat).
Most egyelőre OK minden.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bartucc
addikt
Van egy eladó PS2-es fekete Billentyűzet + Egér kombóm, 800Ft-os áron. HIbátlan, semmi baja, pakolás közben találtam.
-
bubi92
őstag
ma kezdődik borucca. még jó hogy van egy ilyen alkohol tilalom 10 után, ez egy ilyen fákkjú neki
-
TeeBee73
veterán
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest