Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
MOD: GrandeP: Miért? Ha figyelsz, hajolva is megy?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
Oszt' ha az vagyok mi van?
fero02: Arra lettem volna kíváncsi megfelel-e a csere vagy te másképp gondolod, ehhez se net se áram nem kell csak azért lenne jó tudnom, mert ha bólintasz vennem kéne ramot, ami még kb holnap megoldható, de aztán pár hétig megint nem jövök. Cserét meg rá tudom bízni valakire, mondjuk azt is hogy hozzon ramot, csak jó lenne már tudni hogy deal or not deal, mert másutt is nézelődök és csak 1 vga kell
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
EEELLLSSSSŐŐ WAAZZZEEE!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Ez ugye nem csak szerintem gáz, mint sem inkább rajos-vagány-frenki-buli stb?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
K6000
aktív tag
Nem csak azt, a visszaút árát is! A használt azért kell, hogy bizonyítsd mekkora költség terhel az odaút miatt. A jogszabály szerint a "ténylegesen felmerült és igazolt költség" a pontos szöveg.
Pl: Távolsági busz járat ( 506 Ft) érvényesített jeggyel igazolod + 2 db lekezelt BKV jegy.
A felmerült és igazolt költségedet (odaút) meg megszorozzák kettővel mert vissza is ugyanazt térítik. Függetlenül attól valójában hogy jutsz haza Tehát ha odaúton 2 BKV jegyet kezeltél le akkor feltételezik hogy vissza is annyit fogsz.
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
K6000
aktív tag
válasz Chaser #22039 üzenetére
Sajnos csak a tanú lakóhelye és a kihallgatás helye között...
Így csak a bíró / titkár jóindulatán múlik a Szentes-Kmét közti jegyet kifizetése. (az esetek többségében egyébként kifizetik)ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #22061 üzenetére
Hát gondoltam De ha tegnap írtál egyből mehetett volna nem v igen Hozok ramot a cserét meg majd megoldjuk valahogy.
K6000: Kifizettek mindent, még egy kicsit keresni is tudtam volna, de sajnos retur jegyet vettem vonatra, hazafele már jöhettem volna kocsival. De mosmá' mind1.
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #22073 üzenetére
Valami vállalható színben nem volt? Nagyon gay
Egyébként szerintem azért lendítene a dolgon, ha legalább a méretét kiírnád
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #22076 üzenetére
A sok csávó biztosan, mert ott áll mellettük az az überbige, aztán azt a rissz-rossz motort stírölik ezerrel
-
Gombinyó
őstag
Helló!
Nem tudjátok dupla DVD tokot hol lehet kapni Kecskeméten viszonylag olcsón?
-
Ramius
őstag
Mondjatok nekem kecsón klímaszerelőt. Az ac-trupon kívül.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
törölt tag
Eladó: MicroSD 16GB mikro sd kártya micro VATERA 6450Ft
-
Chaser
legenda
válasz Ramius #22088 üzenetére
Mert nem cseréltél tápot A másik fajta tápot meg elfelejtettem rajta voltam, de átállították elektromosra a rendelést, szóval nem tudok árlistát hozni. Majd 7vége előtt kiírkálom az árakat ha lesz rá időm benn.
fero:maxxon-ra írj rá, neki adtam oda a ramot
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #22094 üzenetére
Bőven ráér, pár hét múlva jövök csak A próbagart viszont onnantól oldjuk már meg, nem fogja használni addig senki, sztem most asztalija sincs hogy kipróbálja. a ramra 1 év gar biztos van, de sztem inkább 3, majd megnézem.
-
Chaser
legenda
Első 94gt-m lesz...de jó nekem
-
TeeBee73
veterán
Egy férfi, akit nagyon bántott a lelkiismeret, elment a templomba, hogy meggyónja bűneit. Bemegy a gyóntató székbe, és elkezdi mondani:
- Atyám, én súlyosan vétkeztem.
- Mondd csak el, fiam, hogy mit tettél, Isten majd megbocsát. - feleli a pap.
- Van egy hűséges barátnőm már három éve, de még semmi komoly dolog nem történt köztünk. Tegnap elmentem hozzájuk, de senki nem volt otthon, csak a nővére. Kettesben voltunk, beszélgetni kezdtünk, aztán...hát... lefeküdtünk egymással.
- Ez bizony hiba volt, fiam, de szerencséd, hogy meggyóntad.
- Történt még más is...A múlt héten elmentem a barátnőm munkahelyére, és senki nem volt bent az irodában, csak egy kolléganője. Vele is lefeküdtem.
- Hát ez már tényleg súlyos vétek. Ezért vezekelned kell.
- Ez még nem minden. A múlt hónapban meglátogattam a lány rokonait. Senki nem volt otthon, csak a nagynénje. Vele is lefeküdtem. Atyám..., atyám!
A férfi hirtelen észrevette, hogy a pap nincs a gyóntató székben.
- Atyám! Hová ment?
Elkezdte körbejárni a templomot, minden pad alá benézett, végül az orgona alatt találta meg a papot, meglapulva a sarokban.
- Atyám, miért bújt be oda?
- Ne haragudj, fiam, de miközben hallgattalak, rájöttem, hogy senki más nincs a templomban rajtam kívül...[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Úgy látom, 40 napig még esni fog a' eső.
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest