- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Rá van írva hány A, ezek a csodák ált-ban 1 v 0.5A-sek, nem fog kinyírni semmit. 1ébként ahogy a képen látod - illetve nem látod - mindig a COM-ba megy a fekete, a piros meg attól függően mit mérsz a másik 2 helyre.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
válasz Chaser #23953 üzenetére
Az a baj, hogy leesett róla a címke, különben azt is tudnám, hogy hogyan áll a polaritás Pech de akkor megpróbálom így, kösz mégegyszer.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
Ha egy ilyen kis marok méretű kis kínai valami, biztos nem ad le többet 1-2A-nál, de maúgy lényegtelen, annyit vesz fel a rádió amennyi kell neki, a fesz. a lényeg, az nem baj ha akár 10A-es is az adapter.
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
válasz csaszi72 #23957 üzenetére
Az előlapot fogom reparálni, hangszórót nem is kötök rá, csak annyi kell, hogy beröffenjen, hogy lássam, minden gomb megfelelően működik-e.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
K9
tag
Eladó 3db komolyabb laptop.
Vaterán kívül 3000ft engedek az árából db-onként.
Több darabot egyben, még több engedményt adok.http://www.vatera.hu/hp_pavilion_zv5000 ... 93162.html
http://www.vatera.hu/hp_pavilion_zv5000 ... 05587.html
http://www.vatera.hu/acer_travelmate_40 ... 81242.html
Meg egy ilyen mini hd kamera érdekesség airsofthoz vagy RC-hez ajánlanám:
[link]Ennek az ára fix 11e
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
KTU
addikt
Jó reggelit mindenkinek!
Éémbörök aaszanak??
by Hofi[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
Senki nem elsőzött, úgyhogy ELSŐ!!
Análplug nem menő amugy, heresúly annál inkább...Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #23966 üzenetére
Az évek és a rutin.
-
E_richard
csendes tag
Üdv!
Keresek valami brutál laptop hűtést...ne legyen túl drága...Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)
-
DeltaPower
addikt
válasz E_richard #23973 üzenetére
mondjuk ez elég olcsó? hűt is mint álat
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #23974 üzenetére
Meg a villanyórát is pörgeti. Mint állat!
-
-
aXXon
őstag
Akkor csak megsúgom, hogy múlt pénteken ott álltunk melletted, amikor elhoztál egy karit, közben mondta az András, hogy vidd el amazt is azt próbáld ki A végeredmény nem tudom mi lett, de a fentebbi gondolat már nekem is megfogalmazódott ott helyben, hogy na ez az a bolt, ahol nem kell vásárolnom többet
Félre ne érts, nem veled van bajom, mielőtt még személyeskedésnek vennéd, egyáltalán nem, csak ha veszek valamit újnak, az új legyen. Ha az Andrásnak vannak közeli ismerősei, akinek szívesen odaad próbára bármit, ám tegye, de legalább lehetne annyi esze, hogy ne az egyszerű paraszt vásárlók előtt tegye... SZERINTEM.
CD-S, MP3-AS AUTÓRÁDIÓT KERESEK SOS!!!
-
akos90
tag
Látom történek itt az események mint a barátok közbe
-
Chaser
legenda
Hogyhogy? Elfogyott megint az olcsó 5830? És mért offolsz mindig?
aXXon: Minden boltban így megy Teljes gart megkapod, tartozékokat is. Van amikor már nagykerben kipróbálják a cuccot Igaz annyi eszük lehetne hogy ne mások előtt, de sztem ez nyílt titok mindenütt.
-
vikcsi
senior tag
valakit érdekel mondjuk 2x1gb kingmax ram? 800mhz-es... cl5-ös, próbagarival, egyformák és egyoldalasak.
5k-ért vihetőELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Riuko
senior tag
Lehet, hogy amit most elhoztam már más ki is próbálta.............
Engem nem zavar, 2-3 év gari a lényeg és az, hogy úgy használja, vigyázzon a dobozra és a tartozékokra, hogy ne sérüljön, gyúródjon semmi.
Én pl. a kártyán kívül semmit sem vettem ki a dobozból és egy gyors teszt után még ez ujjlenyomatot is letöröltem a kari fénylő részeiről !Azt sem lehet tudni, hogy a nagykerben meddig játszottak az én általam most elhozott kártyával, ez van
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
bubi92
őstag
válasz DeltaPower #23995 üzenetére
hogy lehet bort inni?
-
bubi92
őstag
itt vagyok a redcoltban, előbb szilcopnál helyszíneltek a rendőrök, valami patron üzletbe betörtek... najocsak vicc volt aki idejön éş meghív egy sörre, az kap egy befőttes gumit, talán még le is fotózom, ha már fizetnek érte.
-
TeeBee73
veterán
MOD: (#23996): Bubi: Orálisan.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest