- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Nye:
Három szőkeség vár bebocsátásra a Mennyország kapujánál. Csöngetnek, és kijön Szent Péter. Azt mondja nekik, hogy ha egy egyszerű kérdésre tudnak válaszolni, akkor beléphetnek a kapun. Szent Péter megkérdezi az első szőkeséget:
- Mi az a Húsvét?
A szőkeség így válaszol:
- Ó, ez könnyű! Az, amikor este mindenféle tűzijátékokat lehet látni, és ekkor sütnek új kenyeret.
- Nem! Sajnos rossz! Az az állami ünnep. - mondja Szent Péter, és a második szőkeséghez fordul. Felteszi neki is ugyanazt a kérdést:
- Mi az a Húsvét?
A második így válaszol:
- A Húsvét egy ünnep decemberben, amikor egy nagy fát feldíszítünk, ajándékokat adunk egymásnak, megünnepelve ezzel Jézus születését.
- Sajnos ez sem a helyes válasz! Az a Karácsony. - mondja Szent Péter, majd kissé elkeseredetten a harmadik szőkeséghez fordul: - Mi az a Húsvét?
A harmadik titokzatosan mosolyog, Szent Péter szemébe néz és így szól:
- A Húsvét egy Keresztény ünnep. Jézus és a tanítványai az utolsó vacsorát ették, majd nem sokkal ezután Jézust elárulta az egyik tanítványa, és a rómaiak kezére adta. A rómaiak elvitték, töviskoronát tűztek a fejére, kigúnyolták, majd egy hatalmas keresztre szögezték. Miután meghalt, egy közeli barlangba temették, amelyet egy hatalmas sziklával zártak el.
Szent Péter elégedetten mosolyog, és örül, hogy a nő tudja a választ, de a szőkeség ekkor így folytatja:
- Minden évben a sziklát elmozdítják a barlang elől, hogy Jézus ki tudjon jönni, és ha meglátja az árnyékát, az azt jelenti, hogy még nincs vége a télnek."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bubi92
őstag
jó volt dombi meg 690-ért a pizza is fain élelmesek vagyunk bazzeg, nem ám bent borutcában vesszük drágán a kaját, elmegyünk pizzériába megvesszük és vissza megyünk, mi vagyunk a rajok na viszlát holnap 10 perc múlva ELSŐŐŐŐŐŐŐŐ
-
bartucc
addikt
Második, de ezt nem veszi el senki tőlem
(köztudott hogy ELSŐŐŐ csak GrandeP lehet, ha délben ír, akkor is )
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
csaszi72
senior tag
Homméjd predator VS FAIL-jen
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
GrandeP
addikt
EEELLLSSSŐŐŐ!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Azéééé lassan de biztos, csak fejlődik ám ez a Péhá...
-
tibibi
őstag
sanyierikszon x10 mini vodás 26k érdekel valakit garanciális kb 6 hónapig.
-
Maxon
tag
Sziasztok [olcsó notebookot ] vegyetek ja ezer bocs nootbok
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
axxon tsávó... router menüjében nézd már légszi h neked a status / logban hova csatlakozik a felhasz neved?!
Mert én most ide ... iptv2.bud.hu , 10 alatt pingelek, gyors csatorna váltásnál sem szaggat be vagy áll meg a műsorszórás a tévén, vonal is jó, sztem télleg új szerveren vagyok...Balhézzál te is, és utána már tudsz majd rendesen tévézni...
-
OTee
aktív tag
Hi!
Még mindig eladó 1 db Casetech CK 1020 típusú ház, ilyen:
Van még 1 procihűtő is:
Lehet licitálni!
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
csaszi72
senior tag
Kaptam egy ilyen sms-tyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megb@szom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol
alien üzenete:
most ezt halgatom:
alien üzenete:
Hilti feat. Black and Decker - When steel meets with concrete
noname üzenete:
ezmi?
alien üzenete:
industrial techno
noname üzenete:
you tubeon fent van?
alien üzenete:
nem hinném
noname üzenete:
torrentröl van?
alien üzenete:
bazmeg fúrják a szomszédban a g_ci falat Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
OTee
aktív tag
válasz #05377536 #23320 üzenetére
Szia!
Jó állapotú, nem volt ütve, vágva, de legalább 5 éves, ezt számold bele.
Tartozékai, sínek stb megvannak.
Este csinálok róla képeket és feldobom.GrandeP:
Jóhogymárnem visszanyal a fagyi!
Óccsón én veszek tőled!OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
-
akos90
tag
Üdv emberek! van egy eladó psp-m csere érdekel ps2-re
Jah és soha a büdös életbe ne válaljatok kukorica címerezést !
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
most hívott t-mobile megbízásából valami biztosítós csaj, hogy tudom-e hogy mennyit ér tényleges a telefonom, és hogy kössek biztosítást rá meg így meg úgy. persze ismeretlen számról...
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #23316 üzenetére
Te, én a kezdetektől ezen vagyok és az általad említett hibákat eddig még sosem észleltem. Az egyetlen hiba az valami központi hiba volt, pár másodperc után kimerevedtek a csatornák mondjuk ez már előfordult párszor...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
akos90
tag
-
GrandeP
addikt
Akkor nem tudom, itt most minden nagyon jó...
Nálam is kimerevedéssel kezdődött, aztán jöttek a netes, meg telefonos zavarok is.... végül ugye a már említett semmi nem jó effektus jött elő... amit megelőzött kb 10 beszólás, h csináljanak már valamit...
-
GrandeP
addikt
válasz akos90 #23342 üzenetére
Bazz, x éve, 500 ért voltam a baumaxban... és az eléggé soft meló volt.
2011-ben, 445 ft-os órabérért a telefont sem venném fel, nem h ki a földekre kapálni...
Nagyon dúrva h ennyiért dolgoztatnak.... pedig a diákok mindig 50-100 ft-al többet kaptak mint a normál munkások. de már sajnos ez sem a régi.
Túl kínálat , meg recesszió van...
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
GrandeP
addikt
Én mindenhol ott vagyok....
Előfordulhat... ellenben autóban csölátásom van és dübörgő
lóerőkiszom-iszom veled iszom zene miatt semmit nem hallok!Így ha intettél és én nem vettelekészre akkor bocsi.
(#23346) bubi92
Stzrandos melóban én azt utáltam h a fürdőüzemeltetés polót nem vehetted le... pcguru lesülést meg kicsit gáznak tartottam...
Csöcsös Julis meg van még? vagy ez nem fürgediákos biznisz már?
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #23348 üzenetére
Bazi nagy fehér Ford Transittal kanyarodtam mögéd a Dobó körúton (ha te voltál) és a rendőrségig csapattam a Punto mögött, ahol az említett jármű a színház fele kanyarodott ki, jómagam meg a Horváth Döme irányába. Na mindegy, csak úgy eszembe jutott
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest