- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kméten hol lehet venni noti adapterhez olyan kábelt aminek 2 pólusú csatlakozó a vége? És kb mennyi? Vettem egy gépet, de ott 3 csati van, valami angliai megoldás.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
K6000
aktív tag
válasz Chaser #29003 üzenetére
2 vezeték kell csak leblankolod, rátekered az egyik végét az adapterre a másik meg a konnektorba
Ha meg félsz, hogy zárlat, vagy áramütés lesz a vége akkor meg + szigetelőszalag
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
daninet
veterán
elegáns...
Chaser: OMW kút mögött az 5ös úton van a nagyfeszültségű villanyos bolt, ott van mindenféle drót meg átalakító ami árammal kapcsolatos.
Ehun van a térkép, a B betű a parkolójuk[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
válasz Chaser #29002 üzenetére
Tehát Borotvakábelt keresel?
-
K6000
aktív tag
válasz daninet #29006 üzenetére
Az egyik ismerősömnél láttam hogyan kell megoldani, ott külső tápos LCD monitornál alkalmazta ezt a megoldást
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
daninet
veterán
Router kollégával egyszer ittasan egy Babettából kitépett vezetéket alkalmaztunk egy crt monitorhoz aminek a végén saru volt. A sarukat szépen bedugdostuk a tápkábel érintezéseire (egyébként passzolt rá) és a másik végét megblankolva a konnektorba.. működött
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz D@ni88 #29004 üzenetére
Jobb lenne kábel.
daninet: Olyan kéne ahol biztos van, nem akarok feleslegesen mászkálni. Talán Kőhíd utca? Ott volt valami kanócos bolt.
alázógyík: Nem, az adapterbe 3 pólus megy, konnektorba menjen 2. Amit linkeltél én azt rádiómadzagnak hívom Gyári lenovo adapter.
-
csaszi72
senior tag
Sorszámozott, díszdobozos, 5 puttonyos Tokaji aszú eladó.
1972-es, Vinum Tokajense Passum
Díjnyertes üveg, üveg dugó, viasszal lezárt üveg bla bla bla
ára: tizenötezer.
ITT 22ezer
ITT 42ezer doboz stb nélkülmég egy pár kép ITT
Gyűjtőknek, ritkaság kedvelőknek.
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
alázógyík
addikt
Eladó motyók :
GEIL EVO ONE 2*2GB 1066 DDR2 CL5 12K
Intel E8400 2*3GHz 6MB Rev: E0 sSpec: SLB9J FPO: Q820A652
17K -
daninet
veterán
-
george11
addikt
Valakit nem érdekel egy ízléses kis medál?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
Ilyen kell. Most.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
[link] még sajnálni is kell majd a végén?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #29035 üzenetére
"Valószínűleg olyan helyre teszik majd, ahol kevés atrocitás éri, ne legyen kitéve támadásnak, verekedésnek, belharcoknak. Van, aki izommal teremt magának státuszt, de Stohl Andrást a sztársága megvédheti."
Vagy nem...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
fero02
nagyúr
"Alföldi Róbert továbbra is nagyra tartja Stohlt, ezt jelenlétével demonstrálta is a bírósági tárgyaláson"
Nah, a másik buzeráns...
A börtönbe készülő színészt az vigasztalhatja, hogy büntetés letöltése után visszavárják a Nemzetibe. Úgy tudni, szabadulása után az RTL Klub is számít rá.
A terhes anyát meg akármikor kirakhatják a munkahelyéről. Ez igazán szép, örüljünk együtt bucival, h van hova visszamennie.
"Stohl Andrást az ismertsége megvédheti a komolyabb konfliktusoktól, mert ha baja esne, az országos botrányt váltana ki, ami rossz fényt vetne a büntetés-végrehajtás egészére"
Ezzel egyértelműen elismerték a börtönben történő bűntényeket; más akár meg is dögölhet, az le van sz@rva, de bucinak most is jó lesz.
"Valószínűleg olyan helyre teszik majd, ahol kevés atrocitás éri, ne legyen kitéve támadásnak, verekedésnek, belharcoknak."
A szájbatiport qrva jó anyját, azt.
Ha lenne lehetőségem úgy megverném, h véreset huggyozna egy hónapig, lábra állni se tudna vagy fél évig. Aztán gondolkozzon el, h mint média személyiség, ugyan milyen példát kellene mutatnia a társadalomnak?!
Ezek után pedig a védő ügyvédjével is elbeszélgetnék és örökre elvenném a kedvét az ilyen férgek védésétől. -
KTU
addikt
bevonulása után nemsokkal arról szolnak majd a hírek, hogy színjátszókört hozott létre és vezetésével a fiatalkorú elítéltek nagyobb százalékban válnak a társadalom hasznos tagjaivá és büntetését harmadolták,..... karácsonyra otthon is lesz
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
Asszem sikerült kicsit felrázni a topicot
Stólbucinak meg nem pár hónapot adtam volna, hanem a legsúlyosabbat,amit ki lehet ilyenre szabni. Egyszer már volt balhéja bedrogozva autóval, de ugye akkor csak magát törte össze.
Most meg ivott, drogozott(ezt nem vette figyelembe a bíróság, mert nem emiatt indult az eljárás!!!), rottyra tört egy másik autót, meg benne az öreget, aztán lelépett.
Ehhez képest megkapta a lehető legenyhébb büntit, egy fiatalkorúak börtönében, külön odafigyeléssel, nehogy rossz legyen neki.
Ha én beszívva+berúgva ilyen balesetet csinálnék, akkor szintén csak 10 hónapot kapnék(persze felezve) ?[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
a bíróságokon jogszolgáltatás van, nem igazságszolgáltatás.
saját tapasztalat"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #29041 üzenetére
Két év kötél
-
Chaser
legenda
Vegyetek notit
-
Hodosg
csendes tag
Még mindig keresek ADSL 2+ modemet
***HG***
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...
-
TeeBee73
veterán
Kettős mérce rulez! A kisebbséget babusgatjuk, a többséget megsarcoljuk/büntetjük/kinyírjuk. Mindezt a "nemzeti együttműködés" keretén belül, a jobboldalinak csúfolt balliberális kormányzat támogatásával.
Köszönjük azoknak, akik elhitték a választási kampányban mondott hazugságokat. Mi isszuk meg a levét.
"Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek." Látjuk.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
válasz Norb3rto #29049 üzenetére
Megint levideóztak hazafelé a melóból Pedig mondtam már, hogy engem nem videjózhat le senki, ha nem adom rá áldásomat
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest