Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz kzoltann #96506 üzenetére

    Nem, a cseszemelegito kapcsolhato, es nem arammal melegit, hanem ra van kotve a vizkorre. Az infuser, ami nalatok a fej, annak van automata elomelegitese. Ez mondjuk egy 700k+ -os gep, nem egy beleposzintu kommersz valami.
    En sem kritizalom azt, amit Ti csinaltok, pedig nekem nem lenne idom magamnak porkolgetni a kavet, mert dolgozni is kell.
    De amig nem probaltatok ki egy ilyen minosegi bean to cup gepet, addig szerintem nem illik kritikat megfogalmazni. Marpedig kotve hiszem, hogy akar eloben is talalkoztatok ilyennel. En is csak azert aldoztam ra, mert szeretem a finom kavet, es reggel nem tehettem meg, hogy ertekes perceket azzal tokoljek, amit Ti joparan csinaltok. Valamit valamiert. ;)

    Hasznaltam mar presso kavefozot is, meg karosat is(La Pavoni Professional C&B, ez mondjuk rohadt draga volt) en is tokoltem vele sokat, az is finom kavet csinalt. De ez ugyan olyan finom, csak maga a gep mukodesi elve mas, es evente szet kell szedni, tomiteseket apolni es a mechanikat zsirozni, de mellette egyszerubb es gyorsabb hasznalni. Es a tejet is megoldja, leven szoktam latte, cappuchino es machiatot is inni, felesegem pedig csak azt issza
    Majd ha kesobb tobb idom lesz ilyenekkel foglalkozni, biztos en is megint beruhazok egy espresso gepre, mondjuk egy jobb La Pavoni -ba.

    Vitat a reszemrol lezarom. :R De irigyellek benneteket, barcsak nekem is ennyi idom lenne ilyenekkel foglalkozni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák