Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • weinmaker

    őstag

    Srácok, akinek van fejhőmérője az nézzen már rá, hogy egy normál bemelegedésnél mennyit mutat?

    Aztán ha készít egy magasabb hőmérsékleten kávét (mondjuk 95 fok környékén) mennyit változik készítés közben, és utána rövid időn belül tud-e készíteni még egy kávét.
    A rövid időt úgy értem, hogy kiüti a zaccot, darál tömörít egy újabb adagot. Max 2-3 perc.

    Nem teljesen értem ezeknek a hőcserélős gépeknek a lelkét, mert van ismerősnél San Remo ami 0,8 bar-on 101 fokos, az enyém meg majdnem 1,4 bar-on van és 95 bemelegedve. De lehet még feljebb kell csavarnom, hogy ne kínlódjak a nagyon hőigényes kávékkal.

    Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

Új hozzászólás Aktív témák