Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz axioma #21337 üzenetére

    SAP-os vagyok, fokepp process architect / stream PM vonalon, en azt latom a legtobb ceg a kvadraga licenszdijak miatt elsokent a SAP os projektjeit lotte le cost cut / emberhiany miatt.
    DevOpsnal van mozgolodas, meg en is kapok eursaptol rendszeresen kulfoldi megkeresest, de ott azon kivul hogy szerintem nem az az elethelyzet van most, vagy azt latom hogy a felsovezetes kitalalta A Nagybetus Projektet (adjuk el, vegyuk meg a ceget, cegeket stb) aminek a valliranyitasi rendszerre eleg markans hatasa van es gyorsan tomofaval toljak le az IT torkan a projektet a legally binding hatarido miatt aztan majd elviszi valaki a balhet lejjebb.
    A pelda amit felhoztam, az pont ilyesmi volt, 5-6 orszagban futnanak neki valliranyitasi + tobbfele validalt rendszerek teljes rolloutjanak, fel ev alatt of course (iparagi atlag az 1.5-2 ev egy ilyenre, de ok annyira faszak h n3gyedebol megoldjak) release management folyamat nelkul (az majd Phase 2, par evvel kesobb, mondogattak). Aztan amikor megkerdeztem hogy es ha kijon a szakhatosag random auditra es nincs validalt folyamat mogotte es azonnal felfuggesztik a mukodesi engedelyt, akkor mitteccenek csinalni A Projekttel, akkor en voltam a feketeseggu of course.

    Masik esetben meg olyan projekteket reklamoznak 90% remote / homeofficeal amit gyakorlatilag garantaltan nem lehet megcsinalni.
    Pl egy logisztikai raktarban eleg nehez egy raktarost teamsen keresztul megtanitani egy cimkenyomtato rendszer konfiguralasara vagy egy targonca/keziterminal mukodtetesere....

    Ilyenek akadnanak dogivel..... De en ugy vagyok vele, hogy ismerem mar annyira a HR szakzsargont hogy amit challenging environmentnek hivnak felismerjem koncepcio nelkuli kuplerajnak, azokhoz meg tok oszinten nincs kedvem, meg akkorsem ha megadjak amit kernek. De legtobb esetben nem akarjak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák